Ovulace po vysazeni HA minisiston a MS

59
16.8.22 11:33

Ovulace po vysazeni HA minisiston a MS

Ahojte, chtěla jsem se zeptat
31.7.22 jsem vysadila HA minisiston chceme se snažit o miminko
Brala jsem ji 4 roky a klasicky už 8.8 přišla MS
Gynekolog mi poradil dělat si ovu testy
A vyšla mi tam slabá čárka hned po mensturaci
Celkově jsem měla MS úplně jinou a nechápu proč
Návaly horka střídala zimnice, vždy jsem měla silnou MS ale tentokrat už 3 den jen špinění 8o
Měla jsem pocit na zvracení a bolesti hlavy
Což jsem nikdy neměla až teď
Tak se chci zeptat nevíte někdo co to může být?
Sice s Partnerem máme sex opravdu skoro každý den :oops: :mrgreen: ale nemůžu tak rychle otěhotnět ne? A kdyby Jo kdy to poznám na TT a nebo na ovu
Děkuji předem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3502
16.8.22 12:00

Ovulacni test funguje jinak nez tehotensky - slaba carka je na nem vzdy… Aby byl pozitivni, musela by byt testovaci carka minimalne stejne silna jako kontrolni, takze ten tvuj byl negativni, coz odpovida fazi cyklu. MS po vysazeni muze byt klidne jina, protoze krvaceni behem brani HA neni MS, ale krvaceni ze spadu. Zkus si vzpomenout, jak vypadala tvoje MS jeste pred branim HA, zda to bylo podobne, ale i chrakter MS se muze za ty 4 roky hodne zmenit. Navic bych urcite nedelaka zadne zavery hned z te prvni - uvidis, jak se ti cyklus po vysazeni ustali. Doporuceni delat ovu testy je fajn, protoze ovulace nekdy po vysazeni hned nenaskoci, ale asi bych tomu dala par cyklu cas (oficialne muze kompletni obnoveni cyklu trvat az 8 mesicu aniz by to znamenalo nejaky problem). Moc to resis hned od prvni minuty, kocko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
16.8.22 12:27

Startuje ti normální cyklus. Na ovulačním testu musíš mít čárku stejně silnou jako kontrolní, cokoliv jinýho je negativní. Přečti si návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí