Pád na hlavičku - prosím pomozte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22026
29.10.13 23:49

Z toho, že se udeřila do čela (běžným pádem z vlastní výšky), rozhodně nemá takovouto horečku. To opravdu vypadá na virózku - teď to hodně řádí, ony ty změny počasí jsou pro děti strašlivě náročné. Moje obě děti chytly parádní rýmu a kašel, letos teprve asi čtvrtou, to je co říct.

Nech ji vyspinkat, ráno do ní nacpi nějaké céčko, Oscillococcinum nebo Gunaprevac, jestli používáš (v nejhorším samozřejmě něco typu Nurofen, podle toho, jak jsi zvyklá)… a v klidu vyčkej, jak se to vyvine. Když se to nezlepší, v pátek bych skočila k doktorce.

Příspěvek upraven 29.10.13 v 23:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.10.13 23:55

Určitě to není po pádu, to bude viroza, jak je již psáno nade mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.10.13 00:05

Taky si neymslím, že to má s pádem souvislost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.10.13 00:10

Děkuju holky. Snad to opravdu bude jen nějaká viróza…nedávno měla šestou nemoc, 5 dní čtyřicítky, tak snad to nebude podobné. Omlouvám se za hysterčení ale poslední dobou je toho na mě nějak moc :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.10.13 13:32

@Verca1989 Ahoj tak co jak ste dopadli?..To si myslej že to nesouvisí nebo vedej? Jak bez vyšetřeni mižou řict že to nesouvisi ja bych jela k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.10.13 14:29

@Daja.pribram řekla mi do telefonu, že to určitě nesouvisí, tak nevím no. Dnes ráno jsem s malou byla u naší doktorky, podle ní to taky nemá souvislost, spíš blbá shoda náhod a bude to nějaká začínající viróza, od rána má malá i průjem, tak uvidíme. A nebo zuby, protože jak na ni doktorka koukala, nejspíš jí polezou naráz všechny špičáky, dole i nahoře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák