Pád ze stoje na hlavičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
29.6.14 00:57

Ahoj, neboj, jak píšou holky, takových pádu jeste bude, zorničky, je dulezite aby byly stejne a aby reagovaly na osvit, v přítmy, když rouvitiz, zornice se stáhnou. V noci Nemusíš budit do úplného probuzeni, ale stačí taková ta reakce, ze na dítko sáhneš, pohladis a ono se ozene, otočí na bok…cestuje po postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
29.6.14 06:10

@Darebačka nas malej se stavi od pul roka a zazili jsme opravdu hoodne velkejch pádů :-D vydesilo me trochu, kdyz se mu na miste v zapeti udelala boule (to bezne nebylo) ale pp chvili zase zmizela. Nikdy se mu nic nestalo a pritom to obcas byla teda opravdu poradna slupa. Vzdycky par vterinek poplalal a pak to bylo ok ;-) takze bych byla v klidu. Kdyz bude mala v pohode jako jindy, tak bych k doktorce nechodila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
29.6.14 06:12

Jinak jak pisou ostatní, sledovat vzdycky zor icky, celkove chovani… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
29.6.14 07:33

Moc děkuju všem za reakce :hug: Dcera vypadá i teď ráno v pohodě. Měla jsem i obavy, protože i já sama jsem před pár lety takhle ze stoje spadla přímo dozadu. Omdlela jsem a podle svědků se přímo skácela. Měla jsem otřes mozku, no a raději dělali kontrolní CT. Ale je fakt, že to bylo na dlažbu. Plovoučka je pružnější, když mi na ni spadla sklenice, tak se ani nerozbila, tak jsem se tím uklidňovala. Pěknou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.6.14 08:17

Muj syn stojí od 6 ti měsíců, od 7. obchází a te´d v 9. se začíná pouštět, sedne si na zadek a pak třeba spadne i na hlavu. Těch pádů ze stoje přímo na placaka bylo… Pokud nespadne na beton, kachle, hranu, hracku… nebala bych se. kontroluj jak je bezné a nepanikar:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.6.14 09:07

Takhle naznak mi syn padal běžně, oni jsou na to stavění ;) Ale taky jsem za začátku vždycky šílela - teď už jenom pofoukám a jsem v klidu, sleduju tak sem tam průběžně, nebudila jsem nikdy (syn byl jako malý nevzbuditelný a u dcery jsem klidnější). Navíc jsem byla živě u toho, když se teta snažila budit bratrance po pádu z palandy. Strefila se doprostřed nejtvrdšího spánku a pak se ještě víc vyplašila, že s ní nekomunikuje a pořád usíná :mrgreen:

Náš malý měl asi v 1,5 r kolizi se psem - pes se otočil, povalil ho a on spadl čelem na šutr - zrovna na hranu. Začala mu růst hrč jak vajco, já šla do mdlob, vypadalo to fakt šíleně - no a nic z toho nebylo. Doktor říkal, že by to musel být úplně jiný úder, že děcka jsou na toto stavěné. Navíc než jsme dojeli do nemocnice, tak mu to splasklo a já byla skoro za blbce a za hysterku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.5.19 15:38

Dobrý den, nes se mi stalo to samé co zakladatelce. Dcera (20měsíců) mi vlezla na sedačku postavila se a spadla na hlavičku. Jen sem se otočila, byl to mžik. Byl to takový parakotoul, spadla na spičku hlavy a dopadla nazáda. Brečela jen chvilku a už zase divočí, zdá se normální. Máme plovoučku, ale máme tam kusový koberec takový s tím douhým vlasem. Tak to nebylo na tvrdou podlahu. Štve mě to, pořád dostává, že na sedačce stojí a já to neuhlídala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
13.5.19 15:50
@Mefag-r píše:
Dobrý den, nes se mi stalo to samé co zakladatelce. Dcera (20měsíců) mi vlezla na sedačku postavila se a spadla na hlavičku. Jen sem se otočila, byl to mžik. Byl to takový parakotoul, spadla na spičku hlavy a dopadla nazáda. Brečela jen chvilku a už zase divočí, zdá se normální. Máme plovoučku, ale máme tam kusový koberec takový s tím douhým vlasem. Tak to nebylo na tvrdou podlahu. Štve mě to, pořád dostává, že na sedačce stojí a já to neuhlídala :zed:

To se stava. Nemuzeme uhlidat kazdy jejich pohyb, i kdyz bychom si to prali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
13.5.19 15:55

@Mefag-r kdybys viděla, jak barevnou hlavičku má po minulém týdnu syn :zed: chodí od 9.měsíce a jednou za čas má vypečený týden, kdy spadne kde může. Nejde to uhlídat… Děti jsou na to vybavené, jinak bychom už vyhynuli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.5.19 16:03

Holky děkuji. Plakala, neblinkala, zorničky reagují na světlo stejně. Já vím, sem s dětmi pořád sama, tak člověk na chvilku vypína. To chlap se tvář -blbě hlídáš- :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
13.5.19 16:14
@Mefag-r píše:
Holky děkuji. Plakala, neblinkala, zorničky reagují na světlo stejně. Já vím, sem s dětmi pořád sama, tak člověk na chvilku vypína. To chlap se tvář -blbě hlídáš- :zed:

Urcite nehlidate blbe. Opravdu nejde byt jim stale za zadeckem. To chlapi tezko chapou, kdyz jsou s nimi z 90% mamy :) I kdybychom si nedovolily vypnout ani na sekundu, tak je nikdy uplne neochranime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.5.19 16:21
@Elessa píše:
Urcite nehlidate blbe. Opravdu nejde byt jim stale za zadeckem. To chlapi tezko chapou, kdyz jsou s nimi z 90% mamy :) I kdybychom si nedovolily vypnout ani na sekundu, tak je nikdy uplne neochranime ;)

děkuji :hug: sem z toho hotová, to jo. No ten můj by ji ráno zavčel do ohrádky a věčer vytáhl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák