Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak samozrejme zalezi i na tom, jak jsi to vyprala… Ale myslim, ze to jsou pravdepodobne padelky…
Jeden tip, podivej se z rubu na vysity znak, pokud je tam kousek kanavy nebo panamy, podle ktere je hacek vysity, je to padelek…
No samozřejmě, že to tam je, tak od těch už si nekoupím ani žabky.
@ArankaC. píše:
No samozřejmě, že to tam je, tak od těch už si nekoupím ani žabky.
Pokud to ale prodávají za cenu jako originály, tak bych je normálně nahlásila. Známí neznámí… hnus tohle to ![]()
Přesně tak..větve za to zavírají, ale bílé ne? pak se nedivím že jsou celkem bohatí..asi si pěkně nahrabali..zavolat CP a je.. ![]()
Za litr mu dali šaty, tričko pro mě, další pro přítele a ještě pro něj kraťasy. Ale pro mě je i to dost a sama bych si to nekoupila
@ArankaC. píše:
Za litr mu dali šaty, tričko pro mě, další pro přítele a ještě pro něj kraťasy. Ale pro mě je i to dost a sama bych si to nekoupila
Nahlásit! hnus
nemůžeme se nechat pořád oje…vat
@ArankaC. píše:
no tak promin ale za tu cenu musí každý poznat že to není origoš..lidi chodí na tržnici pro padělky a rozhodně ví že to jsou padělky, když si koupí adidas triko za tři stovky..tak to by mi bylo jasné hned za tu cenu že to není origoš. ![]()
@smurfka píše:
no tak promin ale za tu cenu musí každý poznat že to není origoš..lidi chodí na tržnici pro padělky a rozhodně ví že to jsou padělky, když si koupí adidas triko za tři stovky..tak to by mi bylo jasné hned za tu cenu že to není origoš.
Hele náhodou i za 300 se dá v poho sehnat Adidas, Nike, Puma… a origoš… Nakupuju v A3 sportu a když mají akce tak seženeš za tuto cenu úplně v pohodě… ale tak třeba si myslela, že je to kamarád a dává jim to za nákupku…
@MiskaKosa píše:
Hele náhodou i za 300 se dá v poho sehnat Adidas, Nike, Puma… a origoš… Nakupuju v A3 sportu a když mají akce tak seženeš za tuto cenu úplně v pohodě… ale tak třeba si myslela, že je to kamarád a dává jim to za nákupku…
hmm tak asi jo..já nevím kolik přesně se cena pohybuje..origoše nekupuju..teda aspon né zrovna tyto značky..máme radi jinači..
Za tuhle cenu bys nekoupila tolik veci ani u vetvi. Mozna jo. Ale mohlo ti byt jasne, ze to original nebude ani omylem. Myslim, ze ses poucila a holt priste si kup kvalitu za mozna 5nasobek toho co pritel zaplatil nebo kupij v obchodech kde se cena rovna kvalite.
Já si tedy hlavně myslím, že to, že je něco značkového ještě neznamená, že je to kvalitnější… stejně to vyrábí ta samá továrna někde v Bangladéši nebo Indonésii… takže já si raději koupím levné tričko bez značkového loga, nejlépe z vyzkoušených zdrojů, za pár korun má člověk srovnatelnou kvalitu.
Prý se to v té Anglii sežene levněji, ale já jsem si před pár rokama koupila v Gigasportu Adidas tričko za 600,takže divné mi to přišlo, ale tak chtěla jsem jim věřit.
@smurfka píše:
hmm tak asi jo..já nevím kolik přesně se cena pohybuje..origoše nekupuju..teda aspon né zrovna tyto značky..máme radi jinači..
Já to taky nenosím, kupuju to příteli, ten je na to ujetej
Všechno Nike či Adidas ![]()
Ahoj holky, stala se mi nepříjemná věc. Mám známé, kamarády přítele. I když jsou docela bohatí, přividělávají si prodejem značkového sportovního oblečení, které údajně vozí z Anglie. Minulý měsíc mi přítel od nich koupil šaty Nike a tričko Adidas jako dárek. Po jednom praní už oděvy ztráceli barvu, po druhém se z šatů nevyprali drobné flíčky z bílé zmrzliny. Bojím se, že jsou to padělky. Máte někdo zkušenosti podobného charakteru? Je možné, aby tohle dělali značkové věci?