Paleo dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
25.5.15 07:37

Jinak @Neem ptala ses na ty vejce, já miluju dělat vaječné muffiny. ušlehám si vejce a do nich přidám co dům dal- zeleninu, obrané maso, co zbylo či slaninu, atp. dám upéct do muffinové formy do trouby. dělám to v neděli, dám do mrazáku a v týdnu si vyndám k snídani, 1 či 2, dle hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
25.5.15 12:11

@Neem minimálně 10kg, ideál 15kg a 17kg by byla pecka :lol: Mám 83kg, dobře se cítím kolem 70kg, pod 65kg mít ani nemůžu/nechci (mám mohutnou stavbu těla). Já se nahubla už docela dost, takže sečtená jsem. Zásady hubnutí znám. Po prvním porodu jsem dala dolu cca 14-16kg - úprava jídelníčku (podle Havlíčka), cvičila jsem Jillian nebo jiné HIIT. Po druhém porodu ale to samé nefunguje a po 3M cvičení a úpravy jídleníčku mám dole kilo! :cert: :cert: takže prostě hledám změnu a zkouším. Mám spíš primal (mléčné výrobky si dávám), tak uvidím, co to udělá.
@xposa to se čte pěkně ;) mě právě nadchlo to, jak nemám hlad. Sacharidy držím kolem 70g, tak snad váha dolu půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
25.5.15 20:49

@xposa mám ještě dotaz, máš pocit, že jsi zhubla jen tuk nebo šli dolu i svaly? Teď jsem četla různé články, že někteří dost ztrácí svaly a při tom naberou trochu tuku, tedy váha sice jde dolu, ale tuk moc ne :? Zkoušela ses popř. měřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.5.15 21:04

@jowana četlas články, že lidi, co jedli paleo, tak zhubli svaly a ne tuk? kde, jestli se můžu zeptat? To jsem nikde nečetla/neslyšela a to toho mám přečteného až moc bych řekla. ani to není moje zkušenost. Mně vždycky šlo hlavně o zdraví, váha byla až druhotná věc, ale určitě jsem nezhubla svaly, spíš naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
25.5.15 21:13

@xposa no, je to spíš u nízkosacharidové, kde se prostě energie dohání tuky. Já nemám teda uplně nízkosacharidovou (včera kolem 75g, dnes 85g), ale stáhla jsem je dost a abych neměla chutě (resp. něčím dohnala energii), navýšila o něco tuky.

Příspěvek upraven 25.05.15 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.5.15 21:16

Pokud drzis sachry kolem 70 to znamena ze 50g sachru bere mozek a 20g mas na pohyb. telo si zacne brat ze zasob, ale co je pro telo lepsi svaly nebo tuk? Samo ze svaly pokud je neochranis bilkovinama typuji ze nedokazes snist 2g bilkovin na kg. tim padem se telo zacne branit metabolismus se ti spomali a je konecna. Zacnes bejt unavena vaha nepujde dolu. Telo sezere dostupne svaly a cviceni jde do… Pokud necvicis 3× tydne tak nema smysl ani drzet dietu

Osobne si mylsim ze 70sachru nemas… protoze udrzet 70sachru za den je sakra slozite a nemit pri tom hlad.

neber to jako urazku jen nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
25.5.15 21:19

@Andreww to je na mě? Teď nevím..jinak S jsem psala výše, B mám skoro 120g ( mám doma protein, tak dávám i ten).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.5.15 21:25

Jowana - ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
25.5.15 21:43

@Andreww ok. Ty S tak jsou, jen ze zeleniny a kus banánu. Cvičila jsem Jillian, teď teda pár týdnů nebudu moct cvičit, ale pa bych zas ráda. Pravidelně mívám svižnou chůzi cca 3km. Hlad fakt nemám, ale za to mohou tuky. Právě, že do teď jsem jedla cca to samé, jen klasicky k tomu přílohu cca 100g brambor/rýže atd. a měla o hodně méně tuku, ale večer hrozný hlad. Takže tohle mě mile překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.5.15 18:33

Nejveci problem s dietama je ten ze lidi prestanou jist metabolismus se zpomali a tuky dolu nepujdou ani heverem. napsal bych sem takove zasady co davam klientum ale sem linej na psani a mam spatnou cestinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
27.5.15 12:20

@Andreww na kj jsem to měla kolem 6500kj-7000kj, tak to snad tak málo není..No, uvidíme co to udělá. Ty zásady jsem právě docela teď několik měsíců dodržovala, cvičila a dolu šlo jen 1kg (při tom po prvním porodu jsem tak dala dolu kolem 14kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
12.7.15 19:27

@jowana ahoj,chtěla jsem se zeptat, jestli stále jíš paleo//??s jakými výsledky??já jsem na úplném začátku a zatím jsem nadšená, tak hledám nějakou pozitivní motivaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.7.15 19:51

@Selfi těžko říct :lol: spíš něco mezi primal a nízkosacharidovou. Mléčné výrobky si dávám, přílohy jsem vyřadila, jen občas si dám lžíci rýže nebo 2× kousnu do pečiva (cca 1× týdně). Za ten měsíc a půl mám 4kg dole. Takže žádná sláva, ale lepší než nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
12.7.15 21:52

@jowana jé.., super, že ses ozvala..no já zatím jsem na paleu, spíše teda primal 18.den a mám dole 5kg… držíme společně s manželem a ten také 5kg… pečivo teda žádné, přílohy žádné a cukry jen z ovoce..ale nepřeháním to…

zatím mi to vyhovuje… jen mám problém se snídaněma. :)..nevím, co jíst… a houska z mandlové mouky se mi moc dělat pořád nechce… /dělám v mikrovlnce/
zrovna dneska mám teda opravdu čoko krizi :D… tak jsem vzala trochu kokosového oleje, dala do něj trochu mandlí, špetku kakaa a půl banánu :D… a člověče, je to dobré :),..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.7.15 22:04

@Selfi a jíš i o dost méně než dřív? Já cca 3 týdny to držela pečlivě, ale váha se hýbe necelých 0,5kg týdně. Snídám hlavně vajíčka, už jsem si nějak zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková