Potřebuju zhubnout, ale nemám vůli :-(

147
4.4.12 00:34

Potřebuju zhubnout,ale nemam vuli:-(

Holky…asi uz to tady bylo probirany nekolikrat…ale mam vazne deprese ze svy postavy.-(Zacinam vazne uvazovat,ze zkusim navstivit Dr.Cajthamlovou,kdyz vidim v ty telce jak kolikrat ty lidi krasne zhubnou,no,co vam budu povidat…Tak se obracim na vas,nemate nejaka nejakej osvedcenej recept nato,jak shodit par kilo,ale pritom nehladovet?Popr.jaky cviceni je nejefektivnejsi???Moc diky holky..a kdyz se nektera prida,budu jenom rada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
4.4.12 00:39

AHoj Webstar, tak to jsme dvě. Za svůj život jsem držela tolik diet, hladovku, od anorexie k bulímii a teď ale musím říct, že jsem spokojená. Hubnu se Stobem a jsem fakt nadšená. Nic mě to nestojí, jen jsem se zaregistrovala na stránkách, zadala údaje o váze a výšce a spočetlo mi to bazální hodnoty, kolik potřebuju denně přijmout, aby mé tělo fungovalo ale hublo a musim říct že skvělý. Jsem přežraná a přitom hubnu. Fakt jim a za tzýden mám 3,5 kg dole.počítá mi to tuky, sacharidy, bálkoviny, kj kolik jsem přijala a kolik ještě můžu. Jasně je to o vážení, ale zvykneš si a budeš se divit, kolik toho můžeš sníst. Ještě jsem si k tomu koupila knihu od stobu s recepty za 500 a to byla jediná investice, ale zatím jsem ráda. Moji rodiče tak hubnou od ledna a mají každý 12 kg dole.Na Cajthamlovou kašli, dáš za to peníze a její rady najdeš všude jinde.

• Citovat
  • Upravit
Caty
4.4.12 00:40

Jo a nejlepší na tom je, že recepty co dělám může i dcerka a manžel, jen jim to třeba udělám na oleji a sobě na sucho, jim dám 150 g brambor a já si vezmu 60, jim dám tučný jogurt a já si vezmu nízkotučný, oni dostanou 120 g masa a já 80. Upravilo se mi trávení a cítím se o dost líp.

• Citovat
  • Upravit
4.4.12 00:42

@WebStar ale hubnutí přeci není o hladovění,m spíše naopak, já mám pocit, že se pořád cpu… Břicho mi vždycky řekne, že už mám zase jíst a tím odpadnou chutě na vše nezdravé. Dřív bych si šla do ledničky pro kolečko šunky, dneska pro půlku papriky. Takže o hladovění to fakt není… Můžeš kouknout na skupinu Bereme hubnutí vážně, zkus se přidatb :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.4.12 00:42

jeee,super,diky moc za odpoved…takze stranka www.stob.cz?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
4.4.12 00:46

Jojo, tam se zaregistruješ, pak jedeš na stobklub a sebekoučink a dál už budeš vědět. Musim říct, že jsem tomu nevěřila a držela od ledna svojí obvyklou hladovku. Dala jsem dolu 12 kg, ale začala se mi motat hlava, regulérní černo před očima a několikrát jsem s sebou skoro švihla, bylo mi zle, tak jsem začala zase jíst a hádej, 10 kg nahoře. Takže jsem zkusila co moji rodiče a dobrý. Dokonce si dám i sladký který já moc ráda, ale prostě o to si pak dámmenší oběd. Jasně, že to nemůžeš furt, ale kdy máš fskt chutě.

• Citovat
  • Upravit
147
4.4.12 00:48
@Viktorie Vivien píše:
@WebStar ale hubnutí přeci není o hladovění,m spíše naopak, já mám pocit, že se pořád cpu… Břicho mi vždycky řekne, že už mám zase jíst a tím odpadnou chutě na vše nezdravé. Dřív bych si šla do ledničky pro kolečko šunky, dneska pro půlku papriky. Takže o hladovění to fakt není… Můžeš kouknout na skupinu Bereme hubnutí vážně, zkus se přidatb :kytka: :kytka: :kytka:

Ahoj,moc dekuju za odpoved:-) Jinak skupinu hledam,hledam..ale nejak ji nemuzu nikde najit:-( neni treba uzamcena,a tim padem neni videt?nebo ja nevim…asi neumim hledat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.4.12 00:48
@Caty píše:
Jojo, tam se zaregistruješ, pak jedeš na stobklub a sebekoučink a dál už budeš vědět. Musim říct, že jsem tomu nevěřila a držela od ledna svojí obvyklou hladovku. Dala jsem dolu 12 kg, ale začala se mi motat hlava, regulérní černo před očima a několikrát jsem s sebou skoro švihla, bylo mi zle, tak jsem začala zase jíst a hádej, 10 kg nahoře. Takže jsem zkusila co moji rodiče a dobrý. Dokonce si dám i sladký který já moc ráda, ale prostě o to si pak dámmenší oběd. Jasně, že to nemůžeš furt, ale kdy máš fskt chutě.

Jdu na to!:-) moc dekuju!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 00:51

https://www.emimino.cz/…vazne-96159/

Je tady spoustu super rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.4.12 00:59
@Viktorie Vivien píše:
https://www.emimino.cz/…vazne-96159/Je tady spoustu super rad

dekuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
4.4.12 01:11

Ja se ráda přidám jestli můžu :) už dlouho se přemlouvám že s tou váhou něco udělám :oops: přes zimu jsem kila tak nějak schovala za to léto by bylo horší :lol:

• Citovat
  • Upravit
17675
4.4.12 06:21

Stobklub . A přestat si myslet,že zhubnu jen tím,že budu hladovět. Jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
4.4.12 06:40

Ja zacla chodit k dietni sestre,jsem u ni od 5.1 a vcera jsem byla opet na prevazeni,dostala jsem novy „jidelnicek“ a zacla jsem na 93kg a mam tedka 80kg! Ja musim hubnout „pod nekym“ aby me „hlidal“ a ja nehresila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
4.4.12 06:55

JAA potrebuji takyyy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.4.12 07:00

Ahoj Webstar, nabízím ti pomoc s hubnutím u nás ve skupině. Já jsem zhubla ze 128 na 85 a dále pokračuji.

Víš, ono hubnutí není o vůli, je to o pevném rozhodnutí a zmeně životního stylu. Hubnutí začíná v hlavě. :) Pokud budeš mít zájem napiš mi sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková