Paleo dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
4.9.15 20:39

@kopicka :)

ještě doporučuji extra mnamnku :)– když je krize :)
na kokosovém oleji osmahnout banán, pak do něj zapíchat 90% čokoládu nebo domácí paleo čokoládu, polít tím kokosákem, zasypat oříšky a s troškou zakysané smetany či bílého jogurtu je to luxusní souboj chutí hořké čokolády, ořechů a sladkých banánů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.9.15 13:59

@Selfi to zni hodne dobre!! Vyzkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
8.9.15 12:56

@Selfi Ahojky tak mam vic jak t :think: yden za sebou a jsem + 0,5 kg nahore. Kdy se to zacalo hybat Tobe? Ja jsem z toho otravena :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
10.9.15 13:23

@Sinquinita Ahoj, dneska se mi udelalo hrozne zle. vlastne to zacalo vcera vecer. Necitila jsem se moc dobre a od rana jen zvracim a nebo sedim na zachode. Jsem si vzpomnela na tvuj prispevek a mam chut se na to vykaslat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
11.9.15 23:52

Ahoj, pridavam se k vam do diskuse zeny, jsem rada, se to tu zije :-) Ja jedu od 31.8. Whole30 dle knizky Jidlo na prvnim miste. Jeste ji tedy nemam prectenou, ale jsem do toho zasvecena a myslim, ze to dodrzuju, az na ty bio potraviny, to je nad moje financni moznosti, takze maso, zeleninu, vejce kupuju normalne v krame. Nejim vse dle zasad paleo, tedy ani mlecne vyrobky a nedavam si ani ty mnamky, ktere tu zminujete, i kdyz bych moc rada, ale ne. Jednou jedu na prisno, tak se toho snazim drzet :-) Ale je to tezky, ty vejce a maso uz mi lezou i usima. Takze rano mam pekne vajicka, vetsinou 3ks, k tomu zeleninu, k obedu maso a zeleninu a k veceri zeleninu a maso :-D Nic jineho se vymyslet neda :-) Na cviceni mi ale uz nezbyva energie a porad cekam, kdy se ta energie objevi. No takze cviceni zadny a po 12 dnech mi ubyly centimetry a 2,5 kg. Ale to cviceni bych chtela zaradit, no, bojim se, abych nebyla ochabla. Recepty, info a motivaci shanim na netu, pak pridam odkaz. Dnes jsem si udelala doma poprve prepustene maslo, tak uz se tesim, az si na nem rano udelam volsky oka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
12.9.15 00:00

@kopicka Tak jak ti je? Lepsi nebo seknes s paleem? U me zatim zadny komplikace, jen nedostatek ty energie. Ale kazdy je jiny a opravdu to na kazdeho muze pusobit odlisne. Jinak mne se vaha zaclahybat po 5 dnech smerem dolu. I kdyz vazenim jsme porusila jednu z hlavnich zasad Whole30, a to je zakaz stoupani na vahu a mereni se, ale chtela jsem proste vedet, jestli se neco deje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.9.15 12:07

@Deew Tak vzhledem k tomu, ze uz jsem druhy den na sucharech a horkem caji :nevim:
No a kdyz me msnzel videl v jakem jsem stavu dostala jsem s paleem stopku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
12.9.15 23:03

@kopicka to je divné, mně to šlo dolů hned :-( :-( zkus z počátku hlídat ty sacharidy..já fakt dodržuji do 100g…když jím 30..tak hubnu rychle…jinak mám dole 13kg za necelé 3měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
12.9.15 23:05
@kopicka píše:
@Sinquinita Ahoj, dneska se mi udelalo hrozne zle. vlastne to zacalo vcera vecer. Necitila jsem se moc dobre a od rana jen zvracim a nebo sedim na zachode. Jsem si vzpomnela na tvuj prispevek a mam chut se na to vykaslat. :(

to máš spíše virozu, já ji měla včera…strávila jsem noc s. hlavou v záchodě…pochybuji, že byto bylo z palea…mám kolem sebe asi 5lidí, co jí Primal a nikdo to neměl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
12.9.15 23:10

Já tu energii cítím docela výrazně
Ale taky je to možné i těmi - 13kg… :)..nicméně whole30,bych nedala :-)…já ted jím vlastně podle mne normálně, akorát má kámoška,.co nemůže kousnout, že se mi to podařilo, pořád tvrdí, že nejím nic :lol:..ještě chci dolů 7 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
12.9.15 23:19

@Selfi když jsem zhubla 17kg, taky jsem byla plná energie. A nedržela jsem paleo.
Ono ta sundaná kila bude hodně pozitivní fakt k té energii. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
13.9.15 19:36
@omites píše:
@Selfi když jsem zhubla 17kg, taky jsem byla plná energie. A nedržela jsem paleo.
Ono ta sundaná kila bude hodně pozitivní fakt k té energii. :kytka:

Taky si to myslím :)..ať je to, čím chce…je to fajn :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.15 19:41

Jim paleo uz rok a pul a nemenila bych. Je mi celkove lip, zmizely mi problemy se zazivanim, neco jsem zhubla a hlavne mam porad dost energie. Takze ja to doporucuji kazdemu kdo o tom chce slyset:-). nedovedu si predstavit vratit se k bezne strave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
13.9.15 23:18
@Tšekkin Kulpa píše:
Jim paleo uz rok a pul a nemenila bych. Je mi celkove lip, zmizely mi problemy se zazivanim, neco jsem zhubla a hlavne mam porad dost energie. Takze ja to doporucuji kazdemu kdo o tom chce slyset:-). nedovedu si predstavit vratit se k bezne strave.
:palec: :palec: :palec: :palec:… tak já zatím necelé 3 měsíce, ale rozhodně se cítím lépe… vím, že je to hloupost, ale mně se třeba neuvěřitelně zlepšily nehty… ale fakt tak o 200%… žaludek, pálení žáhy jsem vlastně nezažila od té doby, co jsem začala… v podstatě mi nic nechybí… jen teda občas, když dětem natírám čerstvý rohlík, tak mám chuť :)… ale když vím, že je tam lepek…tak mě to zase přejde… spíše musím najít nějakou „naší“ alternativu čerstvého rohlíku:)…

prosím, můžeš se podělit o nějaké recepty… po roce a půl už musíš být profík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
17.10.17 14:09

Prosím je tu někdo??Zhubla jsem 20kg a potřebuji dát dolu ještě 10kg ale váha už 6 týdnu stojí a přemýšlím zkusit Paleo, prosím jaké s tím máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková