Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ještě doporučuji extra mnamnku
– když je krize ![]()
na kokosovém oleji osmahnout banán, pak do něj zapíchat 90% čokoládu nebo domácí paleo čokoládu, polít tím kokosákem, zasypat oříšky a s troškou zakysané smetany či bílého jogurtu je to luxusní souboj chutí hořké čokolády, ořechů a sladkých banánů ![]()
@Selfi Ahojky tak mam vic jak t
yden za sebou a jsem + 0,5 kg nahore. Kdy se to zacalo hybat Tobe? Ja jsem z toho otravena
![]()
@Sinquinita Ahoj, dneska se mi udelalo hrozne zle. vlastne to zacalo vcera vecer. Necitila jsem se moc dobre a od rana jen zvracim a nebo sedim na zachode. Jsem si vzpomnela na tvuj prispevek a mam chut se na to vykaslat. ![]()
Ahoj, pridavam se k vam do diskuse zeny, jsem rada, se to tu zije
Ja jedu od 31.8. Whole30 dle knizky Jidlo na prvnim miste. Jeste ji tedy nemam prectenou, ale jsem do toho zasvecena a myslim, ze to dodrzuju, az na ty bio potraviny, to je nad moje financni moznosti, takze maso, zeleninu, vejce kupuju normalne v krame. Nejim vse dle zasad paleo, tedy ani mlecne vyrobky a nedavam si ani ty mnamky, ktere tu zminujete, i kdyz bych moc rada, ale ne. Jednou jedu na prisno, tak se toho snazim drzet
Ale je to tezky, ty vejce a maso uz mi lezou i usima. Takze rano mam pekne vajicka, vetsinou 3ks, k tomu zeleninu, k obedu maso a zeleninu a k veceri zeleninu a maso
Nic jineho se vymyslet neda
Na cviceni mi ale uz nezbyva energie a porad cekam, kdy se ta energie objevi. No takze cviceni zadny a po 12 dnech mi ubyly centimetry a 2,5 kg. Ale to cviceni bych chtela zaradit, no, bojim se, abych nebyla ochabla. Recepty, info a motivaci shanim na netu, pak pridam odkaz. Dnes jsem si udelala doma poprve prepustene maslo, tak uz se tesim, az si na nem rano udelam volsky oka ![]()
@kopicka Tak jak ti je? Lepsi nebo seknes s paleem? U me zatim zadny komplikace, jen nedostatek ty energie. Ale kazdy je jiny a opravdu to na kazdeho muze pusobit odlisne. Jinak mne se vaha zaclahybat po 5 dnech smerem dolu. I kdyz vazenim jsme porusila jednu z hlavnich zasad Whole30, a to je zakaz stoupani na vahu a mereni se, ale chtela jsem proste vedet, jestli se neco deje ![]()
@Deew Tak vzhledem k tomu, ze uz jsem druhy den na sucharech a horkem caji ![]()
No a kdyz me msnzel videl v jakem jsem stavu dostala jsem s paleem stopku ![]()
@kopicka to je divné, mně to šlo dolů hned
zkus z počátku hlídat ty sacharidy..já fakt dodržuji do 100g…když jím 30..tak hubnu rychle…jinak mám dole 13kg za necelé 3měsíce..
@kopicka píše:
@Sinquinita Ahoj, dneska se mi udelalo hrozne zle. vlastne to zacalo vcera vecer. Necitila jsem se moc dobre a od rana jen zvracim a nebo sedim na zachode. Jsem si vzpomnela na tvuj prispevek a mam chut se na to vykaslat.
to máš spíše virozu, já ji měla včera…strávila jsem noc s. hlavou v záchodě…pochybuji, že byto bylo z palea…mám kolem sebe asi 5lidí, co jí Primal a nikdo to neměl..
Já tu energii cítím docela výrazně
Ale taky je to možné i těmi - 13kg…
..nicméně whole30,bych nedala
…já ted jím vlastně podle mne normálně, akorát má kámoška,.co nemůže kousnout, že se mi to podařilo, pořád tvrdí, že nejím nic
..ještě chci dolů 7 kg…
@Selfi když jsem zhubla 17kg, taky jsem byla plná energie. A nedržela jsem paleo.
Ono ta sundaná kila bude hodně pozitivní fakt k té energii. ![]()
@omites píše:
@Selfi když jsem zhubla 17kg, taky jsem byla plná energie. A nedržela jsem paleo.
Ono ta sundaná kila bude hodně pozitivní fakt k té energii.
Taky si to myslím
..ať je to, čím chce…je to fajn
![]()
Jim paleo uz rok a pul a nemenila bych. Je mi celkove lip, zmizely mi problemy se zazivanim, neco jsem zhubla a hlavne mam porad dost energie. Takze ja to doporucuji kazdemu kdo o tom chce slyset:-). nedovedu si predstavit vratit se k bezne strave.
@Tšekkin Kulpa píše:
Jim paleo uz rok a pul a nemenila bych. Je mi celkove lip, zmizely mi problemy se zazivanim, neco jsem zhubla a hlavne mam porad dost energie. Takze ja to doporucuji kazdemu kdo o tom chce slyset:-). nedovedu si predstavit vratit se k bezne strave.
prosím, můžeš se podělit o nějaké recepty… po roce a půl už musíš být profík… ![]()
Prosím je tu někdo??Zhubla jsem 20kg a potřebuji dát dolu ještě 10kg ale váha už 6 týdnu stojí a přemýšlím zkusit Paleo, prosím jaké s tím máte zkušenosti?