Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@jowana no,méně bych o tolik neřekla, spíše opačně, já předtím jedla hlavně přílohy…maso jsem až tak nepotřebovala…asi méně jím, ale hlad nemám…jen mám teda strach, at mi nejdou pryč svaly -né, že bych nějaké extra měla
-místo tuků..
@jowana mně zatím váha tak 1,3kg týdně…ale je fakt, že já docela ujížděla na čokoládě
…a ted jen ovoce, tak možná proti..jj, snídaně…vejce 100× jinak ![]()
@jowana @Selfi
Ahoj devcata, jak pokracujete v paleu. Dneska jsem s tim taky zacala a snad vydrzim
nemam problem nejist pecivo a nebo prilohy, muj problem je spis ten, ze hodne cestuji a nevim jak jist mimo domov. Tak jak pokracujete a jake jsou vysledky?
@kopicka píše:
@jowana @Selfi
Ahoj devcata, jak pokracujete v paleu. Dneska jsem s tim taky zacala a snad vydrzimnemam problem nejist pecivo a nebo prilohy, muj problem je spis ten, ze hodne cestuji a nevim jak jist mimo domov. Tak jak pokracujete a jake jsou vysledky?
ahoj, až dnes jsem zjistila tvůj přispěvěk
…ano, ano, stále držím, baví mě to
…mám dole 11kg, manžel 8kg…ještě chci tak 8kga budu spokojená
…ale předpokládám, že v paleu/držím primal/budu fičet dál
držím palce a dej vědět, moc ráda to proberu, kkidně i sz ![]()
@Selfi Tak to je super a za jak dlouho se Ti to podařilo shodit? Já jsem si teda taky nechala mléčné výroky. A používáš mouky? myslím mandlovou atd? Pečeš? Děkuji
@kopicka ted je to 2měsíce a týden…používám ze slun. semínek nebo mandlovou, ale vyjímečně…jen když dělám takovou tu pseudohousku do mikrovlnky..tu jím s vaječinou…
Ted jsem objevila recept na tortily..chci zkusit
banánové placičky děláš? občas dělám nutellu z avokáda nebo u ořechů, karobu akakaa…jinAk zahuštuji hlavně šlehačkou ![]()
@Selfi jj bananove placicky znam a ty teda jis tucne jogurty a smetanu? Kde sbiras inspiraci na recepty?
@kopicka jím normální jogurty i smetanu, to mě zasytí, hodně ořechy…snažím se vařit normálně a mně uzpůsobím..dětem-třem-dám s přílohou, sobě bez… na čarujeme. cz, veselé borůvky, paleo dieta…je to na netu plno…
@Selfi Super
![]()
Já začala paleo/primal teď 1.9.
Mám knížku 500 paleo receptů, je hodně pěkná. Trochu mi vadí ty vajíčka k snídaní, co jíš k snídani ty?
KOupila jsem si dnes kokosovou mouku a chtěla bych zkusit palačinku.
Jinak včera k večeři flank steak, dneska k večeři flank steak, zítra losos, v sobotu asi telecí.
Nakoupila jsem si všemožné ořechy, ale musím přiznat, že mi moc nejedou, což mne překvapuje.
Ale jím dost ovoce
To asi není ideální.
@jenny.fields Taky jsem začala od 1.9. já teda ořechy miluji a ani vajíčka mi nevadí, jedla jsem je i před tím.
@kopicka píše:
@Selfi jj bananove placicky znam a ty teda jis tucne jogurty a smetanu? Kde sbiras inspiraci na recepty?
Jak se dělají banánové palačinky?
@jenny.fields No jestli to jsou ty same co myslí Selfi, tak jen rozšleháš vejce s banánem a smažíš. já si na to dám jogurt a ovoce…mnamka.