Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj! Držím tuto dietu od 3. března a mám dole k dnešnímu dni 11 kilo! Vůbec nemám hlad, ale je pravda, že mám krevní skupinu O+ a maso mi chutná.
Ahoj,ja ji drzim 45 dni a mam dole 5 kilo,zhubnout potrebuju,ale drzim to i ze zdravotnich duvodu,maso mi taky chutna,ale nekdy mam docela krize
Ahoj,
stravovala jsem se hodně podobně jako je paleo dieta než jsem otěhotněla. pak první 3 měsíce jsem bohužel mohla jíst jen chleba s máslem
a do masa se i teď trochu musím nutit. těším se, až malé bude venku a najedu znovu na mně naprosto vyhovující stravování. cítila jsem se úžasně, měla spoustu energie, neměla jsem hlad a hublo se samo.
mmonica- doporučuju- jestli máš krize, přidej tuk. opravdu. hlad a chuť na obiloviny nebudeš mít vůbec. znamená to, že tělu dáváš málo. tohle stravování je o tom, že tělu dáš, co máš a to si o jídlo řekne opravdu až ho potřebuješ, trpět bys neměla.
Ahoj, tak presouvam diskuzi, co jsme rozjeli v ockovaci diskuzi sem
My jsme s manzelem na GAPS neco malo pres tri mesice a jsem spokojena. Odbourala jsem si uz moje dva nejvetsi alergeny - med a banan a celkove se citim o moc lip. Manzel ji drzi se mnou spis jen tak aby me podporil a za ty tri mesice hrozne zhubnul (on to ale trosicku potreboval, jinak ta dieta neni na hubnuti). Ja chci na GAPS zustat tak rok (kvuli zdravotnim problemum) a manzel chce po pul roce prejit na Westona.
@mmonica ty jsi teda tedka na Paleu a dcera na GAPS, nebo jak to ted mate?
Westona neznam, ja Ti pak poslu SZ proc jsme se k diete rozhodli my
Weston je tohle http://www.westonaprice.org/ Znas Nourishing Traditions od Sally Fallon? To je vlastne to samy, je v te nadaci taky.
vyzivujici tradici znam, pravidelne ctu ![]()
Tady najdes o GAPS zakladni informace http://zivakultura.cz/…i-informace/ Manzel na GAPS shodil za 3 mesice taky 13kg, ted uz se nastesti zastavil. Tech 13 kg asi potreboval shodit…
ja drzim v GAPS v tehotenstvi a ja i mimi pribyrame tabulkove ![]()
Jinak ve zkratce GAPS je vhodna pro lidi co trpi na potravinove alergie, maji strevni problemy, kozni problemy a hlavne ma krasny pokroky na autistickych detech. Ji se hodne masa, tuku a varene zeleniny. Nejis zadnou chemii, vsechno si varis / vyrabis doma sama. Nesmis zadne obiloviny a cukry. Z mlecnych vyrobku muzes jen ty co prosli fermentaci, kefir a jogurty.
Jojo mrkni na to. Me GAPS hrozne bavi. Obcas me chytne mala krize (mam chut na chleba a brambory), ale pak to zase prejde. Ted si zrovna peceme GAPS drobenkovy kolac, jestli se nam povede tak nahodim recept ![]()
Manifee, tak co kolac?
Chtela jsem se zeptat, nemas strach treba z nedostatku horciku. jak to resis? Mandlema nebo nejak jinak?
@mmonica píše:
Manifee, tak co kolac?
Chtela jsem se zeptat, nemas strach treba z nedostatku horciku. jak to resis? Mandlema nebo nejak jinak?
No ze zacatku jsem s tim mela problemy. Ted uz je to teda lepsi ale tak v patym mesici tehotenstvi me hrozne chytali krece. Ted vzdycky jenom citim jakoby me mela chytnout, ale nakonec to odejde. Jinak to resim mandlema a snazim se hodne pit. To mi na ty krece pomaha.
Jinak kolac dopadl dobre. Ale jeste lip dopadli merunkove susenky! http://zivakultura.cz/…ove-susenky/ Ty se fakt povedli
![]()
Ahoj holky, vim, že je to stará diskuze, ale snad se někdo chytí
, my jsme začali s paleou stravou nedávno…a ráda bych si od někoho sehnala nové recepty, máte nějaké? Také bych se ráda zeptala, jak to děláte s dětmi, mému malému jsou skoro 2 roky, ale má hrozně rád rohlíky a pije UM atd…nevím, jak s dětmi to děláte? Díky moc
@olikovka píše:
Ahoj holky, vim, že je to stará diskuze, ale snad se někdo chytí, my jsme začali s paleou stravou nedávno…a ráda bych si od někoho sehnala nové recepty, máte nějaké? Také bych se ráda zeptala, jak to děláte s dětmi, mému malému jsou skoro 2 roky, ale má hrozně rád rohlíky a pije UM atd…nevím, jak s dětmi to děláte? Díky moc
ahoj,
já, manžel i náš 20-měsíční syn jíme paleo. Nevím, jestli umíš anglicky, ale nej recepty jsou na fast paleo (je i androidová aplikace od nich, nejlepší app, co jsem si kdy koupila, zadáš ingredience, druh jídla a vyhledá ti toho spoustu). Vůbec amerických stránek je moc a moc. Napiš, jestli umíš anglicky, doplním.
Výborný český stránky jsou taky, nejradši mám:
http://paleoblog1.wordpress.com
Náš malý jí naštěstí „paleo“ od narození, tj. MM a pak normálně paleo příkrmy a do 19. měsíce přikojován. V případě tvého syna bych zkusila upíct paleo pečivo a postupně vyměnit za rohlík. UM, to je těžké, jak vyměnit, taky by šly alternativy, ale ten rohlík bych řešila dřív. Každopádně držím palce, kdybys chtěla ještě nějaké info, dej vědět, ráda se podělím.
Ahoj

Je tady nekdo kdo,at uz z jakehokoliv duvodu,drzi tuto dietu ??Rada bych si vymenila zkusenosti,rady a treba i recepty