Památník s dárkem - kdo si ho pamatuje

570
26.9.17 09:39

Památník s dárkem

Hezké dopoledne, frčí u nás ve škole teď památníky. Vzpomněla jsem si, že jsme ještě někdy na druhém stupni používaly takový „upgrade“, byl to obyčejný A5 sešit, nalepily se do něj fotky nějakých hvězd (asi), pod jeden obrázek se schovaly odpovědi na otázky, které byly napsané na přebalu a pod jiný obrázek se schoval nějaký malinký dáreček. Nepamatujete si to někdo více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
26.9.17 09:48

Jj, pamatuju :-) Taky jsme měli takový „dárečkovník“. Nosili jsme ho do školy, kreslili jsme tam obrázky, psali různá přání a tak a hlavně tam každý přilepil nějaký zabalený dáreček. Snažili jsme se mít ten sešit co nejvíc tlustý, bylo to tenkrát hrozně „in“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.9.17 10:00

Přesně! Ale vůbec si nepamatuju, co tam bylo za otázky a tak. Určitě jak se jmenuješ, kolik ti je, kdo je tvůj oblíbený xxxx, asi vize byla, že si to člověk přečte za sto let a hrozně se u toho pobaví, ale pamatuju, že jsme se nemohly dočkat, až bude sešit zaplněný, všechno se to rozerve :), přečtou se odpovědi a vytahá se spousta dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.17 10:27

Ty brďo, jak to čtu, tak normálně se mi něco vybavilo… že jsme měli sešity a vlepovaly se tam nějaký dárečky, drobnosti :-) Ale žádný otázky atd. to si nevybavuju. Fakt jen matně, jak tu o tom píšete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
26.9.17 12:28

Díky za připomenutí, úplně se mi to vybavilo, jak to bylo super :-D Já si na to vzpomínám takto…
Otázky byly na první straně: 1., 2. atd. třeba dvacet. Byly tam otázky typu, nejoblíbenější barva, písnička, zpěvák… Ale také intimnější – napiš 3 nejhezčí holky/kluky ze třídy, už jsi se s někým líbal, jsi zamilovaná? Nejhorší holka ze třídy…Atd.
A to na tom bylo to „vzrušující“. Zjistit, jestli mě třeba kluk, který se mně líbí, napíše do top tří spolužaček :-D
Pak jsem to někomu dala, ten vyzdobil dvoustranu (vystřihovánky z brava apod.) a na papír, který vložil třeba do nějaké vytvořené obálky nebo zasunul pod nalepený obrázek, napsal odpovědi. Na dárek si až tak nevzpomínám, možná sem tam žvýkačka apod. U nás šlo hlavně o ty odpovědi na ty „intimní otázky“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.9.17 15:15

Takže jsme byly starší, že? Druhý stupeň. Mám právě dítě mladší, tak asi není úplně super čas vytahovat tuhle vzpomínku s „který kluk se ti líbí“ :) a odpovědi na „oblíbenou barvu a učitele“ asi nebudou zábavný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.11.17 12:27

Jéé díky za připomenutí, dávno jsem zapomněla, že kdy nějaké památníčky byli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí