Panenka české výroby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
11.11.12 17:39

Nety, ještě se zeptám, kterou z těch tří konkrétně máte? Chtěli jsme blondýnku, ale nevím, jak půjdou česat ty vlnité vlásky, jestli to nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 19:47

@Morie Máme tu černovlasou. Vlásky jdou opravdu pěkně česat, ale musí se pravidelně. Děti si ji berou i do vany a když ji necháme do rána pořádně vyschnout, není žádný problém.

• Citovat
  • Upravit
65
11.11.12 20:37

Tak jo, je rozhodnuto. Díky moc! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.2.14 17:16

panenka

@Morie Ahoj Morie, byla bys tak hodná a napsala mi, jakou panenku jsi koupila a jak jste spokojeni? Výrobce, jméno panenky. Bohužel odkaz v diskusi už nefunguje. Byla bych ti opravdu vděčná. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.2.14 08:43

Tak ja s nadsenim zakoupila od Hamiro panenku Lenicku (miminko), mela jsem v detstvi stejnou a velke zklamani :roll: Provedeni je hrozne-krk nezacisteni, jak to vyndali z formy, tak to je-hrboly. Telickě prostredkem jde taky cara-taky nerovnost z frmy. Rucickama a nozkama jde spatne otacet a oblecky se parou. Za me tedy jedina vyhoda je atest na plasty, ale jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
4.2.14 09:31

Já bych se chtěla zeptat ne víte o nějaké panence české výroby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.2.14 17:25
@131105 píše:
Já bych se chtěla zeptat ne víte o nějaké panence české výroby?

firma hamiro:
http://www.hamiro.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
4.2.14 17:46

Děkuji za info :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
15.10.17 08:35

Ahoj holky, kupoval někdo v poslední době panenku od Hamira? Mamka chce pro malou k narozeninám panenku, tyhle se jí líbí, ale chce to ode mě schválit. Na webu nemají moc fotek, zajímalo by mě, jestli jsou v reálu hezké, jestli je slušné zpracování atd. Konkrétně by se jednalo asi o panenku Adélku http://hamiro.cz/index.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.10.17 10:48

Stará kuchyňka a stará bižuterie

Dobrý den, děvčata, nemáte někdo doma starou dřevěnou kuchyňku- kredenc, stůl židle, myčák a starou bižuterii po babičce? Nejsem překupnice, chtěla bych si udělat radost. Děkuji za odpovědi Irena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí