Panická porucha - bojím se sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
11.9.12 14:08

Tohle znám moc dobře, mě pomohly bachovky. jinak manžel jezdil domu jejn an víkendy takže peklo :? přesně jak tu někdo píše-buď venku, jinak mě večer pomáhalo něco dělat, takže jsme uklízela, vařila, pekla třeba do 3 do rána dokud jsme fakt nepadala na hubu, pak jsem i usla :palec: jen to raní vstávání nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.12 14:11

My zijeme na samote hriste mame celkem daleko a vim ze tam maminky s detmi nechodi, jezdime kolem domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
11.9.12 15:10

@Pookie takže máte zahradu? tak na zahradě by ty pocity nemusely být tak silný ne? nebo jděte někam na procházku. jinakj moc nevím co ti poradit abys přežila těch pár dní než se to azčne lepšit až s tím bude něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eloonora
10.12.12 12:21

Ahoj, ja mam skoro to same take se bojim byt doma sama nebo neco takoveho vetsina lidi nas proste nechape protoze to samy nezazily ale pry pomaha kdyz si treba budeme psat deniky nebo delat neco co nas bavi :) ale stejne se bojime proste nas nikdo nepochopi :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.12 13:06

Ahojky :* znám to moc dobře, ten pocit na zbláznění, uzkost, strach…já mám taky 2 letou a panika se mi rozjíždí vždy z hormonální nerovnosti, takže těhu ideální doba :,( :,( já jezdila každý den s malou k babičce abych nemusela být sama doma, když pak odpoledne přijel manžel byla jsem štastná…doporučuji odborníka, Neurol pomůže jen na chvilku, ne dlouhodobě…mě pomohly až AD…časem jsem vysadila a byla v pohodě…nemá cenu trápit dušičku do zhroucení..držím palečky!!!M.

• Citovat
  • Upravit
396
16.2.13 15:23

Ahoj všichni celou noc jsem nespala bylo to něco hrozného..Dnes ráno v pohodě ta ted nevím jestli to všechno zvládnu manžel musí do práce na noční to se asi zblázním..Dala jsem si dva neuroli ale zatím vůbec nepocituji ulevu co mám dělat. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 14:46

Strach být sama doma

Poradila bych ti Sahaja jógu, která je meditační.
Vynechej na měsíc alkohol a raději zkus najít sama sebe.
Pokud je to jen trochu možné, nespoléhej se na tyto léky, protože jestliže budeš od mládí brát takovéto pilulky, stane se ti s největší pravděpodobností, že pak už nikdy sama sebe nenajdeš.
Vezmou ti duši.
Pokud ti jóga nevyhovuje, popros Archanděla Michaela..Je to mocný ochránce, který může být na více místech najednou. Když jej požádáš, aby tě zbavil strachu a ochránil tebe a tvoji dcerku, udělá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.15 20:27

Ahoj, ja teda nevim, jestli to souvisi s dotazem zakladatelky, ale mam taky hrozny strach byt sama doma. Neni to ale o tom, ze bych se bala, ze mi nekdo nepomuze, kdyby se mi udelalo treba zle, jako spis o tom, zese bojim, ze mi nekdo cizi vleze do bytu a bude mi chtit neco udelat. Uz jako mala jsem sama v pokojicku, coby jedinacek vidala „chlapa se sekerou“ _ stin, ktery byl nekolik mesicu, mozna i let na strope pokojicku… Vidala jsem i chlapa pod panelakem, ktery v deset vecer neco hrabe v zemi a popravde dodnes nevim, zda byl skutecny nebo ne…
Alebytsama doma je pro me vecer fakt za trest. Pres den se to da, ale v noci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová