Pánové, jak vnímáte ženy před prvním sblížením?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
2.3.19 08:33
@Hroznej puberťák píše:
Chce počkat, protože sex používá jako prostředek manipulace? Máš pravdu, tuto variantu jsem nezmínil :mrgreen: :jazyk: :mavam:

já myslím, že potřeba manipulovat nemusí být jedinej důvod :think: Naopak, může být ostýchavá, zdrženlivá, opatrná po špatných zkušenostech a pak jsi manipulátor ty, když jí podsouváš takové úmysly :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.3.19 09:44
@pe-terka píše:
a jak se to jako dělá, když už je „kocour v troubě“? :jazyk: :D

no tak, že i přes první troubu ta druhá není vůbec jistá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.3.19 10:04
@pohledzdruhestrany píše:
no tak, že i přes první troubu ta druhá není vůbec jistá :D

A to není manipulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.3.19 10:10
@Tomkins píše:
A to není manipulace?

no jistě že je, ty, když balíš ženskou, tak „nemanipuluješ“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
2.3.19 10:47
@Vanda29 píše:
Jak muž pozná, že žena stojí za něco víc, pokud již na prvním setkání proběhne sex?
Mohli byste takovou ženu poté brát vážně a být s ní ve vztahu nebo takovou ženou, pokud se s vámi vyspí hned či později opovrhujete?
Jak to, pánové, máte v začátcích?

Pokud to chtějí a jsou na to připraveni oba, je to v pořádku.

Dokonce má žena, která se nebojí říct co chce, má pozitivní vztah k sexu a nesnaží se přes něj získávat výhody plus. Jediné, kdy by se shodila by bylo, kdyby nejdřív byl sex a pak si to začala vyčítat, cítit se provinile, obviňovat a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
2.3.19 10:57
@Venetia píše:
Jj, přesně.. Mně dokonce jeden napsal, že byl v práci a čekal ode mne,, tisíc,, sms :mrgreen: a hrozně se urazil, že nic

Tak aspoň pozitivní referenci by to chtělo, když už se s tím instaloval osobně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
2.3.19 15:21
@pe-terka píše:
já myslím, že potřeba manipulovat nemusí být jedinej důvod :think: Naopak, může být ostýchavá, zdrženlivá, opatrná po špatných zkušenostech a pak jsi manipulátor ty, když jí podsouváš takové úmysly :jazyk:

Opatrná po špatných zkušenostech, jo? Takže na předchozí opatrná nebyla a vyklubali se z nich špatné zkušenosti, a na mě opatrná bude, čímž říká, že mě má za ještě horšího. No tak taková může jít zrovna do pr…, když SVOJE špatný zkušenosti dané SVÝM špatným výběrem apriori předhazuje mně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25179
2.3.19 15:25
@Hroznej puberťák píše:
Opatrná po špatných zkušenostech, jo? Takže na předchozí opatrná nebyla a vyklubali se z nich špatné zkušenosti, a na mě opatrná bude, čímž říká, že mě má za ještě horšího. No tak taková může jít zrovna do pr…, když SVOJE špatný zkušenosti dané SVÝM špatným výběrem apriori předhazuje mně :mrgreen:

Bože, to je teda dedukce :roll: S tak tupým a neempatickým přístupem jsem se už dlouho nesetkala :roll: Tak hlavně že oplýváš jistotou, že ty jsi dobrý výběr :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
2.3.19 15:51
@Nenapravitelný píše:
tak moment to jsme se stali jen kusem masa pro uspokojeni vasich sexualnich potreb? vy jste ale zlobive holky ;)
Tak někdy se to prostě stane.. atmosféra,hezky večer a jedna noc :D
@pe-terka píše:
a jak se to jako dělá, když už je „kocour v troubě“? :jazyk: :D
Nahoře jsme to trochu nastínily
@pe-terka píše:
a co když ona se ti líbí, hrozně moc tě přitahuje, ty ji taky, ale se sexem chce ještě počkat? Tuhle variantu jsi nezmínil :think: Tím u teb ztrácí šanci? :think:

Tak to asi není oboustranné, tak bych to v hodnotila já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
2.3.19 15:54
@Tomkins píše:
A to není manipulace?
V čem by měla spočívat?
@Mart81 píše:
Tak aspoň pozitivní referenci by to chtělo, když už se s tím instaloval osobně. ;)

Tak tenhle zrovna nepredvedl zhola nic, tak nevím co čekal :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.3.19 16:01
@Venetia píše:
Tak to asi není oboustranné, tak bych to v hodnotila já

Může, ale nemusí. Já si tedy už ani neumím představit, že bych ted po letech navazovala vztahy. Ale pokud by tak situace nazrála, nejsem schopná jít s mužem do postele na prvním druhém rande. I kdyby se mi líbil sebevíc :think: Potřebuju ho víc poznat, to je takovej duchovní proces, nejde to urychlit :think: S mým mužem jsme chodili pár měsíců spolu, než proběhl sex se vším všudy. Přitom se mi velmi líbil, ale to fyzické přiblížení byl pozvolný proces.
Vím, že někdo to má jinak a nesoudím :think: Ale bráním se pubertákovu nařčení, že je za tím vždy vypočítavost nebo manipulace ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
2.3.19 16:27
@pe-terka píše:
Může, ale nemusí. Já si tedy už ani neumím představit, že bych ted po letech navazovala vztahy. Ale pokud by tak situace nazrála, nejsem schopná jít s mužem do postele na prvním druhém rande. I kdyby se mi líbil sebevíc :think: Potřebuju ho víc poznat, to je takovej duchovní proces, nejde to urychlit :think: S mým mužem jsme chodili pár měsíců spolu, než proběhl sex se vším všudy. Přitom se mi velmi líbil, ale to fyzické přiblížení byl pozvolný proces.
Vím, že někdo to má jinak a nesoudím :think: Ale bráním se pubertákovu nařčení, že je za tím vždy vypočítavost nebo manipulace ženy.

Snažím se to pochopit, nepíšeš to jen ty.. zřejmě záleží na tom, jak je kdo založen, jestli více duševně, rozumove nebo fyzicky, smyslove a taky co očekává, jestli vztah nebo jen prostě příjemne strávený večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
2.3.19 16:28

@pe-terka
Netvrdím, že je v tom vždy manipulace, ale už jsem tady mockrát četla, že si tak ženy může zkouší, jestli si je dostatečně zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
2.3.19 16:30
@pe-terka píše:
Bože, to je teda dedukce :roll: S tak tupým a neempatickým přístupem jsem se už dlouho nesetkala :roll: Tak hlavně že oplýváš jistotou, že ty jsi dobrý výběr :jazyk:

Já se naštěstí s tim tupým a neempatickým přístupem, kdy žena posuzuje každého potenciálního podle svých předchozího špatných zkušeností, taky moc často nesetkávám :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
25179
2.3.19 17:09
@Hroznej puberťák píše:
Já se naštěstí s tim tupým a neempatickým přístupem, kdyžena posuzuje každého potenciálního podle svých předchozího špatných zkušeností,taky moc často nesetkávám :palec: :potlesk:

uvedla jsem to jako jeden z možných důvodů, nikoli jeden a jediný. Navíc tento přístup rozhodně nevylučuje intimní sblížení, jen prostě není hned.
Pokud ty sám ženy klátíš na první dobrou a jim to též vyhovuje, není to nic proti ničemu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí