Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A nemůžeš se ho normálně zeptat, na co ho má?
@MartinL45 píše: Více
To by tu nemohla zakládat třaskavé diskuze ![]()
@MartinL45 píše: Více
Je fakt, že si to klidně mohl splést a jelikož je tam slovo gel, že si to dává na vlasy ![]()
Docela bych chtěla vidět jak vypadá gel pro muže, nevšimla jsem si, že by je někde prodávali. Může být gay, může se uspokojovat análně a na to se gel hodí, mohl ho dostat k objednávce z erotických stránek.
Každopádně pokud máte spolu dohodu, že spolu nespíte a jedete si každý svoje, tak je asi úplně jedno na co ho má a s kým spí nebo ne. K čemu ti taková informace bude.
Spíš by si měl svoje osobní věci dát někam kde mu na ně nepřijdeš ani náhodou ![]()
@Pajjjina píše: Více
existuji gely. které mají podporovat funkci
Pravděpodobně si kupuje pánské oblečení, pánský šampon, pánský deodorant, no tak si asi automaticky koupil i pánský lubrikační gel. Taky nevím, proč z něj hned dělat gaye.
Tak třeba byl ve slevě?
nebo třeba hezky voní. Je to úplně normální lubrikant, nic speciálního na něm není, tedy krom toho nápisu. Akorát bude pravděpodobně na bázi silikonu. To je asi tak všechno. Jo a ještě jedna věc, chlapi lubrikant k masturbaci používají úplně běžně, někdo si plivne do dlaně, někdo tam kápne klidně i stolní olej, ale málokterý masturbuje na sucho ![]()
OT otázka, nezlob se. Nejste sezdaní, on má milenku, ty milence? Jako proč spolu jste?
Díky všem za odpovědi, už jsem to smazala.
Odpovědi typu- k čemu ti to je, k čemu to chceš vědět, se objevují v každé diskuzi. A jsou asi bezpředmětné.
Asi mi to není k ničemu.
Akorát že když s někým žijete 20 let, tak je to věc, která by zajímala asi každého. I když už spolu nespíme, tak spolu máme 3 děti a prožili jsme dost hezkého. Teď už jsme na cestě spíš od sebe, ale ještě to bude trvat. To, že je na i chlapy, by mě určitě zajímalo. Ale nijak mě to zas netrápí, je to jen čistá zvědavost.
Našla jsem to ve věcech, které běžně používá, nebylo to nic starého. Normální lubrikant by mě nezarazil, tenhle pro pány ano. Ale asi je zbytečné se tu na něco ptát. Každý má potřebu mě zpražit, upozornit na to, že jsem to určitě nenašla náhodou a ještě v každém příspěvku mě poučit o tom, že mi po tom nic není.
Jistěže a vidíš v tom svazku jistou budoucnost? Jakože jsi si jistá, že to takto dalších třeba 14 let vydrží?
Nebo milenku…ted nevim, co je pro tebe prijatelnejsi.
Jasne ze je to prijemnejsi, evokuje to pocit vlhke muslicky, troufam si tvrdit tvoji…na sucho rukou to nekdy neni prijemne…stejne tak ve sprse funguje mydlo…pripadne sliny…Musis se koukam dovzdelat ![]()
Tak to je spíš jako otázka pro tebe, ne rýpání. K čemu je dobrý tu informaci mít. Myslím, že i když s tím partnerem intimita už není, tak málokdo dokáže bez mrknutí oka přijmout fakt, že ten druhý už má lásku/sex/život s někým jiným. Pro vlastní dobro je lepší tyhle věci prostě nevědět.
@Pajjjina píše: Více
Ale já to vím, že někoho má a nevadí mi to. Fakt ne. myslela jsem, že má ženu. To, že by to byl muž, by mě trochu překvapilo, ale rozhodně by mi to nevadilo.
Informaci nepotřebuju k ničemu, ale lidi sbírají hodně informací a drbů, které jsou jim k ničemu. I když je v životě k ničemu nepotřebují.