Parfém, který smrdí jak barva na vlasy

149
8.6.18 11:00

Parfém, který smrdí jak barva na vlasy

Zdravím, stává se mi celkem často, že z procházející ženy cítím barvu na vlasy. Určitě se jedná o parfém a já bych ráda věděla, o který :D Internet mi nepomohl. Připomíná vám to něco, nebo jen já cítím barvu na vlasy místo skvělýho parfému? :lol: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
8.6.18 11:06

Mně smrdí Chloé Chloé jako prášek Tix :mrgreen: Ale je to jeden z nejoblíbenějších parfémů, takže je to asi individuální, jak člověk parfém vnímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.6.18 11:12

Nejspíš se jedná o zoxidovaný parfém. Nevydrží věčně a čím víc vzduchu je ve flakonu, tím je to rychlejší. Všechny pak smrdí po lihu a peroxidu. Lepší vyhodit než smrdět jako mobilní kadeřnictví.

• Citovat
  • Upravit
12660
8.6.18 14:05
@Želmíra píše:
Zdravím, stává se mi celkem často, že z procházející ženy cítím barvu na vlasy. Určitě se jedná o parfém a já bych ráda věděla, o který :D Internet mi nepomohl. Připomíná vám to něco, nebo jen já cítím barvu na vlasy místo skvělýho parfému? :lol: dík

Taky identifikuji dve vune na ktere jaem alergicka, jedna je muzska..spise to pouzivaji starsi a asi je v tom levandule a podobna i zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
8.6.18 15:47

Taky dost záleží jak to zreaguje jednotlivým lidem na kůži. Potom stejný parfém voní (či smrdí) na každém člověku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová