Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, stává se mi celkem často, že z procházející ženy cítím barvu na vlasy. Určitě se jedná o parfém a já bych ráda věděla, o který
Internet mi nepomohl. Připomíná vám to něco, nebo jen já cítím barvu na vlasy místo skvělýho parfému?
dík
Mně smrdí Chloé Chloé jako prášek Tix
Ale je to jeden z nejoblíbenějších parfémů, takže je to asi individuální, jak člověk parfém vnímá.
Nejspíš se jedná o zoxidovaný parfém. Nevydrží věčně a čím víc vzduchu je ve flakonu, tím je to rychlejší. Všechny pak smrdí po lihu a peroxidu. Lepší vyhodit než smrdět jako mobilní kadeřnictví.
@Želmíra píše:
Zdravím, stává se mi celkem často, že z procházející ženy cítím barvu na vlasy. Určitě se jedná o parfém a já bych ráda věděla, o kterýInternet mi nepomohl. Připomíná vám to něco, nebo jen já cítím barvu na vlasy místo skvělýho parfému?
dík
Taky identifikuji dve vune na ktere jaem alergicka, jedna je muzska..spise to pouzivaji starsi a asi je v tom levandule a podobna i zenska.
Taky dost záleží jak to zreaguje jednotlivým lidem na kůži. Potom stejný parfém voní (či smrdí) na každém člověku jinak.