Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ze začátku manžel jezdil se mnou k mě rodině pravidelně, ale celou dobu byl jen na telefonu, což vadilo jak mě, tak i mě rodině. Když jsem ho pozadala, aby nebyl celou dobu na telefonu a případně se zapojil do hovoru, řekl, ze nemá o čem a nebaví ho to tam. Od té doby jezdim sama s dětmi, mám menší nervy.K jeho rodině jezdim pravidelně na Vánoce, když vyjdou týdny o prázdninách, tak od tchanovcu prevazim děti k mým rodičům. Mimo prázdniny tam jede manžel s dětmi dvakrat sám (jaro a podzim) a to neuvěřitelně brbla, když nechci jet já. Když jsem u jeho rodičů s nim, tak je také skoro pořad na telefonu. Ale to ať si vyřeší jeho rodiče.
U nas to taky tak bylo, i proto jsme zavedli ty samostatne navstevy. Protoze jsme se nedokazali uplne shodnout na spolecenske nepripustnosti koukani do mobilu ve spolecnosti. Zaroven, u nas jsem partnera pozadala, aby si kdyztak poodesel od spolecnosti s mobilem dal, kdyz chce byt sam a treba si neco precist. Taky byvam z intenzivniho spolecenskeho kontaku pretizena, odchazim zase na zahradu, nebo take s mobilem do jine mistnosti. Beru to jako alternativu novin, ktere u nas strycove chodili cist do kuchyne, kdyz vsichni sedeli v obyvaku ![]()
Ze začátku manžel jezdil se mnou k mě rodině pravidelně, ale celou dobu byl jen na telefonu, což vadilo jak mě, tak i mě rodině. Když jsem ho pozadala, aby nebyl celou dobu na telefonu a případně se zapojil do hovoru, řekl, ze nemá o čem a nebaví ho to tam. Od té doby jezdim sama s dětmi, mám menší nervy.
K jeho rodině jezdim pravidelně na Vánoce, když vyjdou týdny o prázdninách, tak od tchanovcu prevazim děti k mým rodičům. Mimo prázdniny tam jede manžel s dětmi dvakrat sám (jaro a podzim) a to neuvěřitelně brbla, když nechci jet já. Když jsem u jeho rodičů s nim, tak je také skoro pořad na telefonu. Ale to ať si vyřeší jeho rodiče.