Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevadilo by mi to. Přemýšlela jsem o darování vajíček, ale partner s tím nesouhlasí.
Asi vadilo
, ale naštěstí to nemusim řešit, chlapa bych na tohle nedostala ani ta nic
@merde píše:
Vadilo by mi to, stejne tak bych nikdy nedarovala ani ja vajicka.
Mam to stejne.
Vadilo. A nechápu, že to konzultujete s okolím, jsou věci, který bych já určitě neroztrubovala.
Je fajn, ze jsou muzi kteri darujou. U meho muze by mi to vadilo. Ale jeho takovy napady nastesti neberou.
Mně by to nevadilo. A ty, které píšou že ano - kolik z vás nemohlo počít dítě přírodní cestou, ať už byl problém ve vás nebo v partnerovi? Každou chvíli tu někdo píše o IVF… Každý chce dítě, ale kdyby to měli být ti dotyční, tak nenene ![]()
Zakladatelko, nemuseli jste nikomu o dárcovství říkat, je to hlavně partnerova věc (a dobrý skutek) ![]()
Tak on to řekl svému bratrovi a sestřenici, jinak nikomu..
A když už nemá být dárcovství anonymní, tak to budou i minulé dárce veřejnit? Neslyšela jsem o tom
Mně by to nevadilo. Je tolik neplodných párů, kterým by to pomohlo ke štěstí…
Dalsich 1000 jeho deti? To nekdo jako mysli vazne? ![]()
A k tematu… Ne, myslim, ze by mi to nevadilo, naopak bych na nej byla pysna.
Kdyby to přítel chtěl udělat, určitě bych nebyla proti.. Je to pěkný a že by tu lítali jeho děti? No a co? Vychovávat je budou cizí lidé, v životě se ani nemusí potkat..
Navíc to někomu hodně pomůže, pomůže k tomu, být šťastný!
Nevim, na tohle tema jsme se doma nebavili. Muz by s nicim takovym ani neprisel.
Kdyz jsem se doma zminila, ze bych rada pomohla jednomu bezdetnemu paru, ktery nema sanci, odnosit jim dite, jako nahr. matka, ze to beru, jako dan za to, ze my meli stesti a mame tri, zdrave, pohodare.
Tak me malem zakousnul, ze si to nepreje. Nema social. citeni.
@jessikka tak samozřejmě je 1000 trochu zveličené nevím jak to chodí jestli z toho jednoho vzorku oplodní jednu nebo více dam. Taky nevím jestli chce darovat jednou nebo 50×. A taky nevím jestli když daruje v jednom městě kde bydlí tak to tam zůstane nebo to putuje jinam.