Partner mě vždy po hádce ignoruje

1
4.6.24 08:54

Partner mě vždy po hádce ignoruje

Zdravím, s přítelem jsme spolu už přes rok a půl, dříve mezi námi byli nějaké problémy a přítel je člověk který problémy nerad řeší, já jsem zas člověk který se nebojí vyjádřit svůj názor a říct mu pokud mi něco vadí, pokaždé když mi něco vadilo tak jsem začínala být protivná a vždy jsme se pohádali, teď jsem zkusila se zachovat jinak, zachovala jsem klidnou hlavu a v klidu mu řekla co mi vadilo, nebyl to nijak velký problém ze bych se kvůli tomu chtěla hádat ale proste jsem chtěla aby věděl že mi to bylo nepříjemné, to jak se zachoval. On znovu začal reagovat jako vždy, začal být protivný jako by to byla moje chyba a teď nijak nereaguje na zprávy ani telefonáty. (On studuje v jiném městě a vidíme se jen o víkendech) Snažím se s nim komunikovat ale nevím pak už jak když nereaguje na nic, vždy mu trvá třeba den/ dva aby se uklidnil a pak děla jakoby se nic nestalo. Nevím ani jak pak s nim mám o tom mluvit a jestli to rozebírat protože se nechci znovu dostat do té samé situace jako je po hádce. Nevíte někdo jak k takovým lidem přistupovat a řešit s nimi problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3689
4.6.24 09:08

Vidate se o vikendech a presto mate rozepre? Ani ne po 2 letech vztahu? Oba byste se meli poohlednout po vhodnejsim partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.6.24 09:09

Nejlepší způsob, jak s takovým člověkem řešit problém: nenechat se do jeho problémů zahrnout. Neřešit je s ním vůbec. Prostě a jednoduše s ním nebýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.6.24 09:12

Taky nějak nechápu, proč se hádáte online a i když se vídáte tak málo. Máte se na sebe těšit, užívat si společné bezproblémové volno a neřešit blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.6.24 09:21

Těžko říct. Jestli řešíš blbosti, tak bych se mu asi ani moc nedivila. Než budeš chtít příště zase něco řešit, tak se zamysli nad tím jestli na tom bude záležet za 10 vteřin, minut, hodin, dní, týdnů, měsíců, let… Poznáš jestli není lepší to skončit nebo trochu slevit ze svých nároků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
4.6.24 09:48

1. se s ním rozejdi. Jste spolu krátce, vídáte se málo, přesto se hádáte.
2. nauč se nehádat se vůbec. Přesně jak jsi to udělala posledně. Pokud ti něco vadí, tak to druhému klidným tónem (ideálně) bez emocí řekni. A pak to klidu proberte a doberte se nějakého závěru. Pamatuj, že výsledkem nemusí být uznání tvojí pravdy. Může jím být i uznání pravdy druhého, uznání pravdy obou nebo nějaké kompromisní řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
4.6.24 10:36
@Kari22 píše: Více

Jste spolu chvilku, vídáte se jen o víkendech a stejně se dohadujete? Já teda nesnáším tyhle ignoranty, co přestanou komunikovat a pak dělaj jako by nic.
Nespala bych mu, nevolala a o víkendu mu řekla, že jestli hodlá takhle pokračovat, tak to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.24 13:17
@Kari22 píše: Více

Bych ho nechtela, chlapi co delaji mrtveho brouka nedavam. Musim vse vyresit co nejdrive. Jednou kdyz jsem se vyjimecne poprve a naposled pohadala ze jsem partnera propleskla a v zaplave emoci a alkoholu vyhodila ze dveri..taky delal mrtveho brouka..ja si vysypala na hlavu kopec popela x krat se omluvila..a dalsi den uz ready..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky