Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novinka906 píše: Více
Tak si to nech pro sebe a vzpamatuj se
Tak otázka, máte děti? Švagra nebrat. Nemáte? zkus to
, ale buď si jistá, že rozbijete kompletní rodinné vztahy.
Ono aby to nebylo prašť jako uhoď ![]()
Já bych do toho nešla, ale dělej, co uznáš za vhodné. Tvůj život, tvoje rozhodnutí..
@lucije28 píše: Více
Děti nemáme.. jsem si toho vědomá, ale přemýšlím nad tím snad každý den a už mám vymyšleno xy scénářů…
Studenej obklad na čelo a když to nepomůže, tak studenej obklad na važínu ![]()
Musí být k tomu nějaký důvod. Zřejmě ti ve vztahu něco chybí. První řadě neudělej žádnou blbost, prvně si vyřeš svůj vztah, nikdy není jen tak když se někdo, kdo je ve vztahu, zamiluje do někoho jiného.
@Lu66 píše: Více
No právě těch problémů je víc. Partner mi tvrdí, že se mnou mu nic nechybí.. jenže já na to mám jiný názor a když začnu téma on a mé soukromí (chození na tajno do mého mobilu - nemá tam co najít, dala bych mu ho i sama na vyžádání) tak vše vždy hodí na mě, že já jsem ta špatná atd…
Za A žádného švagra nemáš. Za B chce to studenou sprchu a drsnou žínku.
Tak se s ním rozejdi a je to, přece mu nemusíš říkat, že si se zamilovala do jeho bratra, který o tom nemá ani tušení. A tvůj švagr to fakt není ![]()
No, je vidět, že ti nevěří.
Možná ti tvé hříšné myšlenky na jeho bratra koukají přímo z očí nebo už cítí nějaké to podezření…
@novinka906 nechceš být snad srab a místo toho, abys řešila svůj vztah budeš utíkat za jiným? Co když se Ti to samé stane i se švagrem? Nikdy u žádného partnera nečekej 100%. A jestli Ti vztah s přítelem tak nevyhovuje, rozejdi se s ním.
Dobrý den, nevím si rady a tak mě to dohnalo až tady. S partnerem jsme spolu přes 2 roky, do poslední chvíle nám vše krásně klapalo, sem tam hádka, která se vždy vyřešila. Ale poslední dobou mám pocit, že mě to víc táhne za jeho mladším bratrem, nevím jak mu to říct. Abych neztratila oba. Nevím jak postupovat. Děkuji za jakoukoliv odpověď