Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novinka906 tak dobře. Rozejdi se s přítelem, choď s jeho bratrem pokud Tě vůbec bude chtít ale pocitej s následujīcím: rozvrátíš rodinu, dobře, je to čistě VAŠE věc a za 2. Pak zjistíš ze ten tvůj švagr není tak dokonalý a budou ti na něm určité věci vadit. Pak co? Budeš litovat ze jsi opustila přítele a budeš chtít zase utéct od problému? ![]()
@Lu66 píše: Více
Jak říkám, podezření mít může, ale nemá k tomu sebemenší důvod. A nemám co před ním skrývat, všechny problémy jsem s přítelem řešila, ale chyba byla vždy na mé straně. Nikdy si nenechal nic vysvětlit, proto přišel o spousty jeho přátel. Ale to nemění nic na situaci, že na něj kydám špínu. Mám ho stále ráda, ale už ne tolik jako předtím.
@Anonymní píše: Více
Jak to může dopadnout?
Možnosti ![]()
a) mají spolu dobrý vztah a pošlou tě ho háje oba.
b) nemají spolu úplně nejlepší vztah a rozvrátíš celou rodinu.
@Černá Madonna přečetla jsem si až poté co jsem napsala přīspevek. Jasné mě taky, ale když ji nevěří, tak se s nim tedy rozejdu, když ve vztahu není důvěra, A AŽ PAK mám někoho jiného. Co je to za,,módu” kde se zbaběle utíká.
Od problému nedocházím, snažila jsem se nespočetkrát naše problémy řešit. Když jsem jakékoliv téma začala já byl problém.. a samozřejmě ze vztahu do vztahu bych nešla.
@novinka906 jestli přítel nechce vaše problémy řešit, tak není do vztahu. Tam se mají problémy řešit. Jako PARTNEŘI. ![]()
@novinka906 píše: Více
Pokud je to tak, jak píšeš musíš si to v sobě pořádně srovnat, jestli s ním chceš ještě být…
Ale jsi ještě dost mladá a šťastná můžeš být s někým jiným než řešit něco, o co už sama ztrácíš zájem.
Jen bych teda asi s jeho bratrem moc nepočítala. ![]()
Chápu tady rozhořčení všech, já jen nemělo komu se takhle svěřit a kdo by mi mohl vic poradit, tak jsem napsala tady..
@Černá Madonna píše: Více
Já doopravdy jen potřebovala něčí názor na to celé, i když málo kdo mě dokáže pochopit takovou situaci a naprosto to chápu. A děkuji za odpovědi všech
Být tebou tak se s přítelem rozejdu. Vypadá to, že s ním nejsi šťastná a podle toho popisu se asi úplně nedivím. A dál uvidíš no ![]()
@novinka906 to je v poradku. Já zažila to samé. Ale uvědomila jsem si ze můj přítel nebude nikdy dokonalý, a ani já. Rekla jsem mu co mi vadí, chybí a zkratka se to vyřešilo. U Tebe je to trochu jiné. Tvuj přítel nechce ani problémy řešit. Co až budete mít třeba děti? S takovým člověkem bych raději nebyla. Do vztahu mají dávat OBA. Ne aby jsi jenom ty lepila váš vztah a on nic. Sorry, píšu na mobilu. Je to na tobě. ![]()
@novinka906 píše: Více
Vztah ti nevyhovuje, ukonci to. Ale do brachy bych nesla, v tom lepsim pripade te posle nekam a budes jen za blbecka, v tom horsim bude mit zajem a rozpoutate peklo v rodine…zvaz, jestli ti to za to stoji ![]()
Právě proto, nemám kamarádku ani nikoho v okolí komu bych dokázala věřit, tady to můžu napsat anonymě a je tady dost lidí co si něčím podobným prošli.
@novinka906
já té rozhodne nechci soudit. Jenom píšu jak to muže být. Nejsi sama. ![]()