Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yasmen píše: Více
Proč by měla tomu páru chodit paní na úklid? A proč jídlo dovážet?
Nikde nepíšu o úklidu a nakupování.
@Anonymní píše: Více
Však si vašeho muže nevazite…on není ten pravý pro vás
@Justin Case píše: Více
Ty seš trochu d. e.b. i.l., viď? Jako nemusim s ní souhlasit, ale tohle je už šikana. Hlavně od takovýho, co nemá co komu co vyčítat. Běž si radši léčit svůj narcismus, nebo skončíš s nějakou hysterickou babou, která je použije a odhodí. Taková totiž k narcistům nejlíp pasuje
.
@Takyjedna píše: Více
něco víc progresivního tam nemáte?:D
Kupodivu jsem s absolutně zenovou ženou, která je úspěšnější v tom v čem dělá než 99% republiky a vydělává víc než 99% z nás tady ![]()
Pro ženu, která nechce žít partnerským životem a muži ji de facto nezajímají, je tvůj názor úplně irelevantní
Musím říct, že tvoje trollení je čím dál hloupější a okatejsi.
Tak podle tebe je ošklivá. A co my s tím tady?
Nic.
Tak proč jí řešíš? Řeš si radši tu jednoprocentní, která tě jedna z mála, co tě po svým boku snese.
@Justin Case Krasavče, hoď sem fotku, my ji objektivně zhodnotíme. ![]()
@Justin Case Dobrý den,
taková slova vůči druhému člověku opravdu nejsou fér a zavání šikanou. Myslím, že bude fajn, když si od eMimina na týden odpočinete, napište si pak o odblokování. Příspěvek byl smazán.
Hezký den
Diana ![]()
@Jahru píše: Více
Je, vždyť je to bývalé Pírko nebo jak se ten šovinistický dement jmenoval
My to tak máme v případě druhého dítěte v plánu, u prvního to máme tak napůl. Manželka není čistě na rodičáku, celý tři roky chodí na denní studium do školy, já mám takovou pracovní dobu, že to lze a buď se prostřídáme nebo máme hlídání. U případného dalšího bych zůstal doma já. Za prvé kvůli předpokladu, že manželka bude mít po dokončeném studiu větší plat a za druhé kvůli tomu, že v mém oboru mi nic neuteče. Máme to tak v plánu celou dobu. S malými dětmi nemůžou oba jít po kariéře, pokud nechtějí zrovna chůvu, což mi ne a je úplně jedno, jestli větší část péče o rodinu zajistí ženská nebo chlap a naopak, kdo se bude více podílet na příjmu pro rodinu. Jestli u někoho klesnu a budu méně chlap, to je mi úplně jedno. Důležité je, že jsme se takto domluvili doma a že s tím oba souhlasíme. Co si myslí ostatní, to nelze řešit.