Partner nechce druhé dítě, já ano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1774
14.6.18 06:55
@Chytrak píše:
Zakladatelko a co takhle na tajnacku vysadit antikoncepci a nechat si udelat pritelem 2.dite? :lol: Prvni dite bude mit bratricka a ty svuj splneny sen…
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.6.18 07:06
@Anonymní píše:
@Slečna Ferka já partnerské problémy neignorovala, snažila jsem se s ním komunikovat, ale on mě vždycky odbyl, že řeším nesmysly :(.. Takže si nemyslím, že jen já se chovám neodpovědně.

Tím „ignorovat“ nemyslím, že by ses je nesnažila řešit, ale to, že tam jsou a Ty plánuješ druhé dítě, jako by nebyly. A argument, že se neodpovědně nechováš „jen“ Ty, je - promiň - na pár facek. Slyšíš se?! Muž je nemožnej, tak já taky můžu být nemožná a udělat si další dítě.

Máš zázemí a peníze na to, abys to druhátko uživila, kdyby partner bouchl do stolu a šel? Pokud dáš na některé dobře míněné rady zde, podfoukneš ho a necháš se oplodnit… myslíš, že bude dítě milovat a s láskou se oběma potomkům věnovat, aby citově ani finančně nestrádali? Opravdu toto pro děti chceš?

Polož si otázku, ať se nebavíme o Tobě: co myslíš, že by chtěl Tvůj syn / co je důležitější pro něj: táta, se kterým bude žít nebo aspoň dobře vycházet (díky korektnímu vztahu rodičů), nebo sourozenec, kvůli kterému bude otec naštvaný, dost možná bude důvodem, že otec opustí rodinu, a kvůli kterému může být váš život i finančně komplikovanější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.6.18 20:49

@Nmdl mluvim jen ze sve zkusenosti… vsichni kolo mě kde chlapi nechteli druhe dite a okecavali to vsemoznýma duvodama -. tak jsou již vsichni od sebe. mám v okolí 4 pary. holkám je ted 40 a maj jedno díte a už asi dalsi mit nebudou… pánove tu moznost jeste mají :-)) za mě nebýt naivní a myslet hlavne na sebe a na deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí