Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak co vlastně řešíš? Nechoď tam, ať má dítě jméno a příjmení dle tebe. Dopsat ho můžeš kdykoliv. Vypadá to na velmi zodpovědneho tatinka. Rozhodně bych mu nevyhověla s příjmením.
Mohu se zeptat, kolik času spolu trávíte?
Když chudák nema ani čas vyplnit 1 formular
Napíšu ti co bych dělala já.
Po vztahu, který trval 21 let a žádná svatba. Obě děti jeho jméno.
Dneska bych se na to mohla vytento. Nechce se ženit? Nechce na matriku? A dokonce ani porodnice ne?
Příjmení dítěte bych dala svoje, nikam bych ho neuvedla a pokud by pak chtěl, všechno se dá po porodu.
Nejvíc ponižující pro mě bylo, že mi pořád říkali všude příjmením dětí a ne mým.
Je to trochu o vlastní sebehodnotě. Panáček by chtěl všechno, ale zodpovědnost nula ![]()
Nakopat ho do patřičných míst
a co řekne potom že se o dítě starat nechce atd…
Když nedojde ani na úřad to musí být určitě v domácnosti užitečný jak pumpa na sáně ![]()
@Konecjenovyzacatek to že máš chlapa idiota už víš. Podle toho co jsem četla ve tvých ostatních diskuzích tak jsi nepoučitelný. Dítě si uvrtas s kktem který po tobě chce nájem, vyhazuje té těhotnou z bytu, má požadavky aby za tebou nesměla matka.. a teď se divis že mu bude jedno i dítě? Čekáš že se to změní? Za měsíc tu bude diskuze o tom, jak máš novorozeně a nemáš kam jít protože tě tvůj zase vyhodí.. a ještě ho pros aby s tebou šel na matriku aby dítě mělo jeho příjmení
trochu sebeúcty by to chtělo.
Takový chudák a měl tu čest stát se Tvým Seminátorem? No to jsi na tom se sebevědomím a sebeuctou hodně špatně ![]()
No, vybrala jsi si skvělého partnera, jen co je pravda… Obávám se, že tohle jsou jen drobnosti, proti tomu, co tě s tím de*ilem čeká…
Dej příjmení svoje, partnera sis vybrala sama, tady to vypadá, že na péči o dítě budeš taky sama.
@epsice nechci být za nějakého hulváta. Ale tohle si musí vyloženě zasloužit když si tohle přitáhne
a chce stím dítě
a alimenty určitě nedá možná tak na levé i pravé oko jí to vysvětli když tak koukám na ty diskuse ☹️️
@Anonymní píše:
@Kassy bohužel ani nevím, jestli v porodnici bude… Nechce vyplnit papíry pro příjem za otcetaky je na to čas. chtěla jsem je mít vyplněne již nyní, ať to nemusím „při porodu“ tam.
Však je to rozumné. V době Covid a ve chvíli, kdy mají úřady osekané úřední hodiny. ![]()
S příjmením bych si starost nedělala. Dítě bude mít tvoje a on v RL nebude. Pak mu necháš otcovství příklepnout soudně společně s alimenty.
To je uplne nejlepsi řešení, ze on nechce jit na matriku - dite bude mit automaticky prijmeni po tobe…
@epsice píše:
@Konecjenovyzacatek to že máš chlapa idiota už víš. Podle toho co jsem četla ve tvých ostatních diskuzích tak jsi nepoučitelný. Dítě si uvrtas s kktem který po tobě chce nájem, vyhazuje té těhotnou z bytu, má požadavky aby za tebou nesměla matka.. a teď se divis že mu bude jedno i dítě? Čekáš že se to změní? Za měsíc tu bude diskuze o tom, jak máš novorozeně a nemáš kam jít protože tě tvůj zase vyhodí.. a ještě ho pros aby s tebou šel na matriku aby dítě mělo jeho příjmenítrochu sebeúcty by to chtělo.
To je síla
Zakladatelka má evidentně nulovou sebeúctu
a ještě do toho přivede dítě
Geniální výběr partnera a otce dítěte
![]()
Je to opravdu Vánocemi, že se tady rojí tyhle typy ženských, co nepotkaly pojem “sebeúcta” ani z rychlíku?
![]()
@Everyone píše:
Dala bych příjmení po sobe s tím, že po svatbě změním na příjmení jeho.
@Everyone píše:
To bych zakladatelce neradila. Takový materiál si fakt vzít nechceš. ![]()