Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vrk v pondělí jsem měla dva na levém vaječníku jeden měl 18,25mm a druhý 19,40mm v úterý mi píchli pregnyl ![]()
@ducki Tak si predstav, ze jsem byla na gynde, sliznice je hodne vysoko a pry jsem po ovulaci… a byla jsem u lecitelky, rekla mi ze to semnou vypada dobre, ze urcite otehotnim prirozene, bez hormonu a dokonce me ty dvojcatka neminou
mam to brat tak jak to je
tak jsem moooc zvedava ![]()
@Papaj29 no tak to jsou samé dobré zprávy
mně zas předpověděla jedna paní co pracuje s energiema kluka, tak to jsem zvědavá
a ty jsi ted ani nic nebrala vid? tak super, že to funguje i samo!!
@Papaj29 jo a ještě chci říct že když je sliznice hooodně vysoko může to znamenat i těhu ![]()
@Vrk Jako jestli jsem tehu, tak nechapu, ale proc ne
jinak mam predpovezeno, ze prvni mimi bude holka a pak za delsi dobu dvojcatka, vse prirozene. Nic neberu a nic brat nemusim a ani brat nemam!!! Ze pry to je zbytecne!!! Otehotnim nejpozdeji v lednu. Jo a jestli jsem tehu, tak budu mit vesele mimi
kazdy vecer dve sklenky vinecka ![]()
@Papaj29 tak to ti drzim pesti at se ti to povede
@Vrk jo dvojta sance
me bude stacit zatim jen jedno ae kdyby jen prece byli dve tak to vadit nebude ![]()
@ducki Ahojda,tak jsem se nudila a koukla do ms kalendare kdy byl hlen a pak porovnala s ovulac. kalendarem a presne se to schoduje…
A dnes jsem se dozvedela ze moje sousedka je tehotna a kdybych nepotratila, tak bychom meli stejny termin porodu. To je smula…ale uz se tesim na dalsi pizit.TT a ja vim, ze bude, brzy
![]()
@Papaj29 jen si pekne davej
nejlip cervene
. Mne to bylo taky doporuceno akorat muz je ted nemocny a sama nasavat nebudu ![]()
@Papaj29 a ted na sobe nejaky hlen pozorujes? Do 14dni po ovu by mela prijit ms…ja vlastne taky vyckavam, tak jsem zvedava, jak vsechny tento mesic dopadnem
. Kontrolujes si delozni cipek behem cyklu? Nekdo to dela…
@Vrk Ja mam rada bile…ale cervene jsem mela vcera u rodicu…:)
@Vrk Ja si nikdy nekontrolovala delozni cipek. Tahavy hlen asi dva dny byl 19.9,tak jsem zvedava
na nas vsechny. Ted zadny hlen. Zitra budu pozorovat.
Ale sliznice byla vcera vysoko. ![]()
@Papaj29 @Vrk Ahoj, tak to by byla sranda kdyby jsme byly tehotne vsechny tri
ja uz ted zkousela test abych vedela kdy budu mit pregnyl z tela pryc
@ducki a uz je pryc? Kolik jednotek ti davali? Ja dostala min ctvrtek 5000j pregnylu a ovu byla sobota ci nedele snad. Tak uvidime ![]()