PCO, clostík a Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
25.6.12 16:37

Holky tak jak to s Váma s ovulací vypadá? U mě podle grafu zatím nebyla, ale vzhledem k tomu že jsem dnesk 17 DC, tak je to docela bída :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.6.12 16:40

Ahojky u mě už proběhla ted jsem 26DC, tak začínám testovat a vypadá to nadějně, ale ještě se moc neraduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.6.12 16:42

@anilvap87 fakt? je tam dušík? :).. a kolikátý cyklus ho bereš? a kdy byla ovulka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.6.12 16:44

Včera byl dušík a dneska už je silnější, ale pořád to neni dálnice :) beru ho první cyklus a ovulku jsem měla asi 14DC…ale pořád tomu moc nevěřím, takové štěstí mít nemůžu…co když je to cysta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.6.12 16:48

@anilvap87 Já si myslim, že by cysta nesílila :).. držim palce ať tam ten mimísek je :).. Já doufam, že mi ovulka dorazí :(.. ty jsi používala ovulační testy? měříla teplotu nebo jak? já s testama začala strašně brzo a pořád nebyli pozitivní a pak mi došli a další jsem nekoupila, ale měřím teplotu a ta je pořád kolem 36,1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.6.12 16:55

Děkuju moc :hug: nee nic takového…brala sem clostík od 3DC do 7DC a pak jsem šla 12DC na ultrazvuk a tam mi doktor řekl že tam vyrostli dva folíky 21,7mm, tak že se od dalšího dne můžeme začít snažit a popravdě jsem ovulku poznala protože 14DC mě tak bolel spodek že sem myslela že mi vypane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.6.12 17:02

Tak to je fajn, že Vám to takhle hekzky vyšlo, já jdu taky na ultrazvuk, ale pozvala si mě, až další cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.6.12 17:08

Aha tak to je blbé…no ještě se moc neraduju, ikdyž je to pěkné vidět tam ty čárky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
25.6.12 17:33

Ahojky holky..už jsem na emiminu nebyla dlouho..ale pořád si předčítám vaše příběhy a diskuze..byla sjem v diskuzi NOVĚ PŘÍCHOZÍ SNAŽILKY..
A teď něco o mě..taky mám PCO :zed: doma mi běhá malý nezbeda 3 roky a chtěli bychom ještě jedno, ale nedaří se..už při malém jsem baštila Clostík a utrogestan.. a povedlo se myslím s Clostíkem na druhý měsíc, ale to už jsem chodila do CARu ve F-M..teď chodím k novému dr, kterého jsem si na doporučení našla a zkouším s ním a Clostíkem zase :-)
Držím vám palečky i na nohou, aby se zadařilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
25.6.12 21:22

Já mám na ovulaci mikroskop, vždycky ukazoval, ale teď 2 měsíce ne, tak nevím, jestli je možný, že jsem to jen prošvihla, protože podle ultrazvuku jsem měla taky 2 zralý vajíčka… ale už začínám mít příznaky jako před měsíčkama, takže to nevidím moc růžově… :( ale kartářka mi řekla, že už se brzy dočkám, tak jí budu věřit… :D

@anilvap87 fajn zpráva!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.7.12 09:13

Holky tak hlásim, že jsem se konečně dočkala ovulace.. sice 23 DC, ale přece :dance:… Dnes jsem 3 DPO.. a jak to vypadá u vás s těhulením? :)
 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
4.7.12 09:15

@Andrej91 ahojky tak to moc gratuluju a držím palečky :palec:…no já byla včera na utz a doktor tam našel dutinku 3,3mm tak snad poroste…jinak jsem v 5.týdnu…tak ted už musím jen doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.7.12 10:22

@anilvap87 tak to moc gratuluju :).. to je skvělí, že ti clostík zabral hned první měsíc.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
4.7.12 10:34

@Andrej91 děkuju :hug:,ale ještě se moc neraduju…i doktor říkal že dokud neuvidíme srdíčka tak nemůže říct nic na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.7.12 11:19

@anilvap87 a máš tam jen jednoho červíčka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí