Péče o seniora
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Aquarius79 píše:
Psal jsem snad. To že se ono SNAD nekoná je nepřekvapující. Stát však uzákonil strop takového poplatku. Tuším, že to je 380/den?
Ano, jenže většinou z lidí vytahají další peníze. Těch 380 je za ubytování a jídlo a většinou mají další ceník na návazné služby, případně si řeknou o dobrovolný příspěvek, kdo ho nezaplatí, pro něj se místo nenajde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM píše:
Ano, jenže většinou z lidí vytahají další peníze. Těch 380 je za ubytování a jídlo a většinou mají další ceník na návazné služby, případně si řeknou o dobrovolný příspěvek, kdo ho nezaplatí, pro něj se místo nenajde.
Což je vlastně to, co jsem psal na straně pět v příspěvku 1,3 a 5.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám babičku, 87 let …
Dostupná péče se odvíjí od dostupných financí. Možností je více. V jakém to je městě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tady nekdo, kdo by mohl poradit?
Babicka pozadala o zvyseni prispevku na peci a ten ji byl snizen ze tretiho stupne na druhy.
Je tady moznost odvolani.
Nechapeme, jak se babicka mohla tak „zazracne uzdravit“. Treti stupen pobirala deset let.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je tady nekdo, kdo by mohl poradit?
Babicka pozadala o zvyseni prispevku na peci a ten ji byl snizen ze tretiho stupne na druhy.
Je tady moznost odvolani.
Nechapeme, jak se babicka mohla tak „zazracne uzdravit“. Treti stupen pobirala deset let.
Kolik let je babičce? Když bylo mamince 86 požádala jsem o zvýšení z druhého na třetí, bylo nám sice vyhověno, ale jakoby neochotně, maminku důkladně prošetřili, ale když zjistili, že je téměř nepohyblivá, špatně slyší, má jiné potíže, tak nakonec to přiklepli, ale dělali jakoby drahoty. Nakonec jsem s ní byla (nechodila do práce), necelé tři roky. Chtěla jsem se jich zeptat, jestli mají tak přísný metr i na Romy, ale radši jsem to spolkla. V okolí byli známé případy tady těch pobíračů na nějaké romské invalidy, co ani na vozíku nebyli a ani tak zdaleka tak staří, tam se to asi bere jinak? Na čtyřku jsem se bála jen pomyslet, když vím jaké dělali drahoty na trojku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit