Peg Perego ?Pliko P3 x Centro X A3?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
22.3.07 12:31

Peg Perego ?Pliko P3 x Centro X A3?

Ahojky :D
Prosím poradte, váhám jak blbec. Vím, že nejsou na skladě P3 Klassica, ale jen kopleta, ta už sjou dost drahá, tak to ještě zvažuju. Jaký je mezi nima rozdíl? Centro mají za 6 200, - i nánožník a pláštěnku a větší kolečka? Hmmm v čem je P3 nabo A3 lepší? A bude Aničce nánožník akorát v období od roku a půl do dvou let? Velikost má přesně podle tabulek :P Děkuju předem za názory pepe

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
22.3.07 15:02

Ahoj Pepe, já se rozhodovala mezi A3 a P3, na centro jsem nečetla dobré recenze. A3 jsem nakonec zavrhla, máme malé auto, nevešel by se nám do kufru a navíc se přestal vyrábět a už jen doprodávají poslední kusy. Původně jsem si jela pro P3 completo, ale bylo mi rozmluveno, že nánožník je tak pro roční dítě, pláštěnka má zase jakési „kostice“ a nedá se pořádně složit a je jen od boudičky dolů, takže na boudičku prší - u nás je déšť dost špinavý, za chvíli by byl kočárek „pěkný“. Takže jsem si nakonec v jednom dětském obchůdku v Teplicích koupila P3 classico, k tomu nánožník emitex a univerzál pláštěnku na celý kočárek, vše perfektně sedí a oproti originálu je za babku a hlavně do nánožníku by vlezlo dítko i ve třech letech. A měli všechny barevné kombinace, které jsem viděla na netu a všechno ve verzi classico.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
22.3.07 16:34

Pepe,

tady máš odkaz na akci na P3 clasico s un. nánožníkem, pláštěnkou a slunečníkem, třeba se ti to bude hodit :wink:

http://www.detskyraj.cz/…ma-slunecnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.07 18:13

Ahoj Pepe
Ja mam P3 completo, a moja dcera mala v marci 2 roky a celu zimu som pouzivala nanoznik. Ale kedze ide leto pri 1,5rocnom dietati uz nanoznik nie je potrebny podla mna. Strieska sa da stiahnut az po madlo (ked dieta sedi) takze som nepouzivala ani plastenku ak prave neprsalo husto a voda stiekla po bokoch striesky (samozrejme ze som striesku nenechala uplne stiahnutu aby mala vyhlad). A dalsia vyhoda je, ze je naozaj perfektne skladny do auta, a dokonca ho vladzem vyniest po schodoch aj s dietatom sama, takze som s nim spokojna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4