Pejsci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
5.3.24 14:04
@Dia917 píše:
Já hlavně nemám žaludek mu třeba říct ať je dá nekomu jinému který by se o ne staral ještě o 1000% lépe třeba protože je má strašně dlouho ale takhle dal žít už nevydrzim

A co spíš zamakat na psech?

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
5.3.24 14:04
@Dia917 píše:
@Lucie_Sx tak to je docela zcestné ne? Dítě nebylo plánováné a měla jsem jít na potrat kvůli psum? Jeden je jezevčík a druhy je Jack russell

Neni. Když jsi neplánovala dítě, měli jste se chránit.
K tvému dotazu: odstěhuj se. I kdyby všude necurali, stejně budete mít všude chlupy, i na dítěti, a tobě to bude vadit.

• Citovat
  • Upravit
Dia917
5.3.24 14:06

@kocourGarfield prý nemá čas protože chodi do práce na tři směny

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield

K chlupům. Tak když máte 2 psy, tak jsou z nich prostě chlupy jsou. Jako zase z JRT při pravidelné péči těch chlupů ranec není. Nevím jak z jezevčíka.

• Citovat
  • Upravit
Dia917

@Eva2610 A kdybych to dítě jednou plánovala v čem by to bylo jiný? Já chtěla radu ohledně psu a ne o tom ze jsem si neměla dělat dítě ale děkuji

• Citovat
  • Upravit
4785
5.3.24 14:07

Panebože co je to za psy?
To je fakt není normální, aby psi čůrali a kadili všude po bytě, když jsou normálně vyvenčení, na to snad nemají ani kapacitu měchýře, pokud nejsou nějak nemocní…
A příteli to nevadí, že máte všude pořád louže a bobky? Nebo jak to, že je nenaučil venčit se normálně venku? Tak ať se kousne na pár týdnů, nařídí si budíka a prostě s nima chodí ven každé dvě hodiny, čistotnost se dá normálně naučit…
V tomhle se žít nedá, z toho by trefil šlak každýho. Normální dospělý pes se nerad venčí i na vlastní zahradě, natož v bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.3.24 14:07

@Dia917 tak je to ještě de.bil,co si pořídil psy, které nechce ani vychovat. Tak s ním bych si pořídila dítě.

• Citovat
  • Upravit
5889
5.3.24 14:08
@Dia917 píše:
Já hlavně nemám žaludek mu třeba říct ať je dá nekomu jinému který by se o ne staral ještě o 1000% lépe třeba protože je má strašně dlouho ale takhle dal žít už nevydrzim

Jasně a až bude s vaším dítětem třískat puberta, tak najděte někoho, kdo se postará o 1000% lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dia917
5.3.24 14:09

@kocourGarfield Jenže predtim to nedělali ani když jsem otěhotněla, tak byli úplně zlatí oba dva, tak kde je chyba? Můžou zarlit je ze tu ještě jeden člen v domácnosti a dělají to z trucu?

• Citovat
  • Upravit
4785
5.3.24 14:10
@Dia917 píše:
@Lucie_Sx tak to je docela zcestné ne? Dítě nebylo plánováné a měla jsem jít na potrat kvůli psum? Jeden je jezevčík a druhy je Jack russell

Ehm a nepřeháníš to náhodou trochu?
Jezevčík nebo Jack russel tak hrozně, ale hrozně moc tahá? Vždyť má tak max. 6-10 kilo, jezevčík mooožná teda třeba 12? Ale pořád jsou to malí psi, pokud nemáš 30 kilo nebo nějaký handicap, tak nehrozí, že by Tě takhle malý pes nějak vyhodil z rovnováhy. Já myslela, že to jsou nějací stafordi minimálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
@Fiveone píše:
Jasně a až bude s vaším dítětem třískat puberta, tak najděte někoho, kdo se postará o 1000% lépe.

Tak ja bych fakt nesrovnavala vlastni dite a psa :roll: Ano psi mame radi ale je to porad zvire. Vlastni dite je proste nas potomek a kazda matka si chrani hlavne svoje mlade. Az ti nevychovani psi ublizi tomu ditete tak reknes co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812

@Dia917
Musí to být vyčerpávající, hádat se s blbečkem. Je pravda, že jsi se k němu nastěhovala dobrovolně, o psech jsi věděla. Předpokládám, že byli stejně nečistotní jako teď…Ale dobře, začalo Ti to vadit hlavně ve spojení s dítětem, což chápu. Jak vaši psi? Pořád trvej na tom, že to jsou jeho, on musí být padlý na hlavu, nebo co? Hele, musíš být radikální. Že prostě v čoklí boudě žít s vaším společným dítětem nebudeš. Ono vychovat je takhle bude hodně těžké, když nejsou vedeni k čistotnosti od malička, jsou v tomhle směru hodně zanedbaní. Ale stanov si pravidla, přítel, ať pere ty věci, uklízí po miláčcích. Když budou psi sami, kupte pro ně klec, prostornou, nebo plastové kenelky, natvrdo zavřít (nejsem toho zastáncem, ale jinak to nejspíš nepůjde). Ať nejsou na volné noze, když jsou sami. Zkuste dát mezi futra malá vrátka, aby Ti psi neběhali po celém bytě, abys měla třeba obývák, kam nevkročí, ale nemusíš tam být furt zavřená, ta nízká vrátka jsou super. Ale hlavně, jak jsem psala, přítel si pořídil psy, přítel ať se stará a to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559

Asi 15× jsem četl: jsem zapoměla zavřít… tady by se dalo začít. Ostatní už jen hůř, protože si nemyslím, že to ochcávání a kadění doma je z důvodu nevyvenčení. Jsou to zřejmě jejich cílené vzkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.3.24 14:12
@Dia917 píše:
@kocourGarfield Jenže predtim to nedělali ani když jsem otěhotněla, tak byli úplně zlatí oba dva, tak kde je chyba? Můžou zarlit je ze tu ještě jeden člen v domácnosti a dělají to z trucu?

Co kontaktovat někoho kdo se psy živí? Tak čůrají minimálně 5 měsíců :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
5.3.24 14:12
@Freeandwild píše:
Ehm a nepřeháníš to náhodou trochu?
Jezevčík nebo Jack russel tak hrozně, ale hrozně moc tahá? Vždyť má tak max. 6-10 kilo, jezevčík mooožná teda třeba 12? Ale pořád jsou to malí psi, pokud nemáš 30 kilo nebo nějaký handicap, tak nehrozí, že by Tě takhle malý pes nějak vyhodil z rovnováhy. Já myslela, že to jsou nějací stafordi minimálně :mrgreen:

To ne, když nemáš v druhý ruce kočár. Když vedeš dva psy, který tahaj, vedle kočáru, tak je úplně jedno, jak jsou velký, protože se ti taky různé zamotávají, pletou pod nohy a kola, navíc oba dohromady asi zatáhnout docela můžou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný