Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo tu stavebnici Penny městečko?
Dnes jsem dostala 3 bodíky, a rádi bychom jí pro malýho…
@momi33 píše:
Ahoj, máte někdo tu stavebnici Penny městečko?
Dnes jsem dostala 3 bodíky, a rádi bychom jí pro malýho…
Jo, mame komplet vcetne letiste, co potrebujes vedet? Nebo shanis dalsi body? Mam k dispozici ctyri, ale menim pouze za doplnky…
@Katchi píše:
Jo, mame komplet vcetne letiste, co potrebujes vedet? Nebo shanis dalsi body? Mam k dispozici ctyri, ale menim pouze za doplnky…
tak my už asi nenasbíráme toho tolik, jen by mě zajímalo, co ta stavebnice obsahuje, a která je asi tak nejhezčí?
Co ty hasiči, co obsahují?
Je tam nějaké auto?
Máme tak na 1 stavebnici.
@momi33 píše:
tak my už asi nenasbíráme toho tolik, jen by mě zajímalo, co ta stavebnice obsahuje, a která je asi tak nejhezčí?
Co ty hasiči, co obsahují?
Je tam nějaké auto?
Máme tak na 1 stavebnici.
Hasici obsahuji bud hasicskou stanici nebo hasicske auto. Vsechno to je zvlast, stejne jako policejni stanice a policejni auto nebo motorka, postovni motorka a budova posty, nemocnice a sanitka…ja to nakoupila vsechno hned na zacatku a deti to budou dostavat postupne. Body bych na to nikdy nenasbirala.
@Katchi píše:
Hasici obsahuji bud hasicskou stanici nebo hasicske auto. Vsechno to je zvlast, stejne jako policejni stanice a policejni auto nebo motorka, postovni motorka a budova posty, nemocnice a sanitka…ja to nakoupila vsechno hned na zacatku a deti to budou dostavat postupne. Body bych na to nikdy nenasbirala.
tak my je dostáváme od známých, kamarádka mi střádala pytlíčky.
Tyhle 3 bodíky jsem dostala.
Co je asi tak nejhezcí za auto?
Ahoj všem, nemáte náhodou někdo navíc nějaké budovy, auta, postavičky či doplňky z Penny městečka? Děkuji za nabídky a přeji hezké vánoční dny ![]()
Ahoj, mám tu 13 pytlíčků, nerozbalené, kdyby měl někdo zájem. Dějte vědět, určitě se nějak domluvíme. My nevyužijeme.
Nabízím k výměně: servisáka, pošťačku, mámu.
sháním: hasiče, hasičku, doktorku, policistku, ev. kočku nebo psa.
prosím pouze do zpráv.
hezké svátky všem ![]()
Ahoj, nabízím na výměnu:
7× Doktor Radoslav Čech
1× Prodavačka Jana Čerstvá
1× Prodavač Karel Korunka
1× Pošťačka Gabriela Rychlá
3× Policista Kryštof Pořádek
1× Telefonní budka
1× Stetoskop
2× Policistka
1× Máma Lucie Ušetřilová
1× Máma Blanka Šetrná
Sháníme převážně téměř všechny doplňky, ale nejvíc asi tyto:
Pes, Květina, Květiny, Tabule, Klavír, Kufřík, Balíky, Zátarasy, Dopravní značka, Sada nářadí, Barely, Nářadí… a další…
Nebo můžeme případně vyměnit naše postavičky za bodíky.
Prosím pište SZ.
@lukle Dobry den, mame spoustu panacku - za kolik ks by jste vymenila auto, motorku prip. i neco jineho? A z budov mame jen Postu.