Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechtel by nekdo vymenit figurky z Penny za DVD z Alberta?
Dobrý den
, já klidně jo
. Mám doma ještě 7 nerozdělaných sáčků z Penny, tak ráda přenechám ![]()
Mamniky, kdo už máte hodně figurek, ráda bych odkoupila vše kromě pana a paní Ušetřilových, ty máme. Do Penny chodím málo, tak nemám šanci nasbírat. Klidně bych brala i nějaké doplňky, na ceně bychom se domluvily. Díky moc za nabídky
![]()
Mám tu mnoho ještě zabalených pytlíčku penny městečko, výměnou za billa body
Tak figurky uz mame vsechny a nektere navic, takze shanim jiz pouze doplnky k mestecku, menim za figurky, pripadne za Emco body nebo Disney karticky.
Já též. mám navíc prodavačku, policistu, policistku, hasičku, servisačku, červeného tátu a několikrát fialovou mámu. Chybí mi vícenémě všechny doplňky…ale dvd též nezní špatně
Dobrý den, sháním doplňky k Penny městečku, na výměnu mám nějaké postavičky, emco body, bona vita nebo nějaké kartičky ze starších akcí, případně se můžeme nějak domluvit
Zdravím,
postavičky
sháním: prodavač, prodavačka, policista, hasička a servisák
nabízím: hasič, servisačka, máma (pokud se nepletu, mámy jsou obě stejné)
Nabízím postavičky: 2× doktor, 2× doktorka, policista, pošťák, 2× táta Ušetřil, servisák
Dobrý den, nabízím na výměnu pošťačku, doktor, hasička.
Vyměním za jiné postavičky a doplňky k penny městečku.
Dobrý den, sháním dcerce z penny městečka figurku kočičky - 2×, pejska 1×, doplňky
Na výměnu máme -pouze figurky - postavičky. doplňky nemáme na výměnu
z lídlu stikeez - cheezz, bunny.
albert - figurky zvířátek-surikata, zubr, nandu.
3 billa bodíky na superosmu 2
děkujeme za každou nabídku - výměnou…
Sháním na výmněnu penny doplňky, postavičky mám všechny. Mohu nabídnout postavičky z Penny, starší kartičky z různých obchodů, mám tu body na DVD do Alberta, kuličky z doby ledové Albert, nějaké figurky Stikeez, nivea body, atd. Z Penny doplňků mohu nabídnout balíky, vymněním za jiný penny doplňek.
Příspěvek upraven 09.12.14 v 23:50
Mám navíc: pošťačku, doktora, hasičku, tátu…
Vyměním za jiné figurky a doplňky k městečku…