Perličky našich dětiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
28.10.13 19:10

Tříletá dcera na dotaz mého bratra, jestli ho má ráda : Nebuď trapnej strejdo! :roll: :mrgreen:
Nebo na mě, když se jí něco nelíbí: Ty jedna mrvaňá! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
28.10.13 19:14

Zaslechnuto v šaline: Mami, víš který Pokémon je nejlepší? Ten žlutý, ten Pičakuk… Holčička se trochu netrefila. Měl to být Pikaču. Ale pobavila půl šaliny :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
28.10.13 19:34

Náš prcek ještě nemluví, ale když mu byli tři měsíce, dostal záchvat smíchu v okamžiku kdy přišel tatínek do pokoje nahatý. :D (pozn. tatínek je vybaven standardně až nadstandardně :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
28.10.13 19:37

Nám syn když byl malinký říkal, že jsme rodinka jako koníčci…taťka kůň, on hříbě a maminka konica :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 19:38
@meringa píše:
Tříletá dcera na dotaz mého bratra, jestli ho má ráda : Nebuď trapnej strejdo! :roll: :mrgreen:
Nebo na mě, když se jí něco nelíbí: Ty jedna mrvaňá! :cert: :mrgreen:

ty jo co strejda ten sklapl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 19:40
@Megic píše:
Zaslechnuto v šaline: Mami, víš který Pokémon je nejlepší? Ten žlutý, ten Pičakuk… Holčička se trochu netrefila. Měl to být Pikaču. Ale pobavila půl šaliny :mrgreen:.

to verim nas syn bavil v autobuse ale uz se mi to nechce znovu psat uz jsem do teto diskuse o mem synkovi v buse napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 19:40
@Alušík píše:
Nám syn když byl malinký říkal, že jsme rodinka jako koníčci…taťka kůň, on hříbě a maminka konica :mrgreen:

kde na to ty deti chodi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.10.13 19:42

Mě pobavil měsíční synek. Utirala jsem ho na prebalovaku po koupani, najednou začal curat a nacural si do pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 19:45
@ivana-domca píše:
Mě pobavil měsíční synek. Utirala jsem ho na prebalovaku po koupani, najednou začal curat a nacural si do pusy :mrgreen:

chudak :( jak se tvaril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.10.13 19:47

@sedanka vytrestil oči a začal plakat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 19:57
@ivana-domca píše:
@sedanka vytrestil oči a začal plakat ;-)

no teda nedokazu si predstavi, spousta maminek psalo, ze jejich deti nemluvi, tak je nepobavi a tvoje mesicni ditko dela divy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.10.13 20:16
@sedanka píše:
ty jo co strejda ten sklapl ne?

Koukal jako vrána :mrgreen: A vyčítavě se na mě podíval s tím, že ještě včera tvrdila, že jí bude chybět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.10.13 20:17

Náš dnešní: Tchýně se mě opět ptá - tak co, kdy bude konečně DRUHÉ??? Pětiletý synek na ni vytřeští oči - cože, snad až po polívce nééé?!? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 20:19
@iwush píše:
Náš dnešní: Tchýně se mě opět ptá - tak co, kdy bude konečně DRUHÉ??? Pětiletý synek na ni vytřeští oči - cože, snad až po polívce nééé?!? :hug:

to jo taky dobry no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
28.10.13 20:20
@meringa píše:
Koukal jako vrána :mrgreen: A vyčítavě se na mě podíval s tím, že ještě včera tvrdila, že jí bude chybět :mrgreen:

se nedivim taky bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky