Pes čurá do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
5.4.13 23:35
@Bibušenka píše:
Kliiid..
Já peru každej den, jen dám čistý peřiny.
Máme štěně křížence - nalezenec, něco vetšího a k tomu 7 měs. pejsana, kterej vše zvládá.
Malej ale několikrát denně do koberce a do postele nám i sere:) úžasný podotýkám, 100× za den sere a chčije doma. Katastrofa… Snad je to jednou přejde..

to už ale musíš mít i matrace nasáklý ne :think: ač je naše fena dobytek, do postele by si to dovolila jednou a asi by bylo po psovi

• Citovat
  • Upravit
Reyne
5.4.13 23:39
@Nicki.Minaj píše:
Co máš za pesjka a jak starého?

boloňáka, slečnu 2,5 roku. Ona tedy nedělá louže pořád, nyní začala vyvádět po stříhání.

• Citovat
  • Upravit
2738
6.4.13 09:13

@AnySs měl problémy s ledvinami, nestíhali mu koncentrovat moč.
Jako malý byl týraný a od narození na studeném.
Jde pes co má zdravotní problémy cvičit, když šel a sám nevěděl, co to z něj teče?
ukázali až krevní testy, momentálně je pejsek ke všeobecné spokojenosti na baráčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
6.4.13 09:16
@Bibušenka píše:
@AnySs měl problémy s ledvinami, nestíhali mu koncentrovat moč.
Jako malý byl týraný a od narození na studeném.
Jde pes co má zdravotní problémy cvičit, když šel a sám nevěděl, co to z něj teče?
ukázali až krevní testy, momentálně je pejsek ke všeobecné spokojenosti na baráčku.

Když má takové problémy.. To není možnost, že zavřete dveře do pokoje s postelí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
6.4.13 09:20

@AnySs ukázali až krevní testy, než na ně šel, tak jsem pár měsíců nic nevěděla. Nemáme dveře a neřeš naše " problémy " které už nemáme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
6.4.13 09:24
@Bibušenka píše:
@AnySs ukázali až krevní testy, než na ně šel, tak jsem pár měsíců nic nevěděla. Nemáme dveře a neřeš naše " problémy " které už nemáme. :roll:

Od toho je to diskuse, že člověk reaguje na něco co někdo napíše 8o Tak to sem příště nepiš a nikdo se neozve - jednoduché :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
6.4.13 09:26

@AnySs psala jsem, že pejsek je na baráčku, tím pádem to nemá cenu dál řešit ne? :)
měj se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
6.4.13 09:27
@Bibušenka píše:
@AnySs psala jsem, že pejsek je na baráčku, tím pádem to nemá cenu dál řešit ne? :)
měj se :pankac:

Četla jsem jen první příspěvek, kdybych měla číst u všech diskusí všech x stránek, tak se nehnu od PC. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
6.4.13 09:28

@AnySs Já jsem ti to ale psala teď.. 9:13 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
6.4.13 09:30
@Bibušenka píše:
@AnySs Já jsem ti to ale psala teď.. 9:13 ;)

Už jsem to našla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 06.04.13 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
6.4.13 09:30

Zeptala bych se Tě ještě asi takhle…máte ročního psa, což u malého plemene je už dospělý..Když to převedu tak, že vy jste jeho smečka. On je na jakém stupni? Pokud se dějí různé věci podle něho nebo pokud tomu tak někdy bylo, řekla bych, že si přeznačkovává území. Ve vašem dítěti určitě nemůže vidět soupeře, protože děti psy jsou schopni respektovat až okolo 8-mi nebo 10-ti let, ale fakt bych řekla, že přeznačkovává to miminkové čůrání. A jestli si ho berete do postele…mrkni na to, jak to vidí on-pes. V přírodě je alfa samec vůdce smečky. A k alfa samcovi si v přírodě nikdo z ostatních podřízených psů nedovolí vlézt do pelechu. U jeho smečky, by alfa nadřízený měl být někdo z vás-dospěláků, ale když mu dovolíte sdílet postel s vámi, může být z toho zmatený a může se začít řadit na vedoucí místo on…a přeznačkuje si vaše pachy svým. Já bych mu tedy být vámi vytyčila místa, kam on nesmí…nikdy.. a vy si budete určovat, kdy tam budete vy, vaše dítě, ale on ne, aby pochopil, že vy rozhodujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.4.13 09:41
@nety78 píše:
boloňáka, slečnu 2,5 roku. Ona tedy nedělá louže pořád, nyní začala vyvádět po stříhání.

až budete chtít ženicha, tak jsem tady… teda já ne, ale můj roční boloňák :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.4.13 11:22

@nety78 ono většinou bohatě stačí, když ty klíče (nebo cokoliv jiného, co dělá rachot) hodíš jen před psa, i to mívá dobrý efekt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zidane
27.5.13 15:04
@tonj píše:
@sad 1 Mně přijde, že kolikrát si lidi úplně zbytečně zavaří na problémy, když nechávají psa spát v posteli, dávají mu od stolu atd… pes je pak zmatený jak lesní včela… jak to, že nesmím toto, když s tebou můžu spát v posteli atd… Všichni psí psychologové by se mohli jít pást, kdyby lidi používali zdravý rozum.

Přesně řečeno. Psa mít jako náhražku dítěte a chovat se k němu podle toho je to nejhorší, co může být a takové páníčky bych fackoval. Pes může být členem rodiny, ale je to pořád jenom zvíře a „ve smečce“ má mít pevně stanovené místo „páníček, pak ostatní lidi a pak teprv pes“. TO znamená žádná postel, žádné dávání od stolu, nic. A kdo to dělá, plete si na sebe bič.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný