Pes čurá do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
27.12.12 14:22

@Alčák1, jj, pes je vlastně obraz svého pána a ten tvé babičky je v podstatě chudák. Špatně vychovaný a rozežraný.
Nezávidím situaci, já bych ho hnala svinským krokem. V prvé řadě z lůžka (to fakt nesnáším - čokl nemá v posteli co dělat) a pak z kabelky. No jo, tu já vlastně moc nenosím, já su „autdůra“ - jak říká s oblibou můj muž a já radši batoh. Ale kapesníků tam mívám taky hafo, ten by se měl :lol: :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
27.12.12 14:23

Kdyby se mi vykadil pes do postele, tak se snad budu muset odstěhovat, protože nevím, kdo by tu hromadu uklízel :mrgreen:. Njn - doga je jinej materiál :mrgreen:. Pamatuju si, že do postele mi vlezla jednou. Když jsem si chtěla jít lehnout, tak jsem čuměla jako blázen! 8o Čapla jsem jí za obojek, ale vzhledem k tomu, že vážila jen o pár kilo míň a dělala mrtvého brouka, tak jsem s ní ani nehnula. Měla jsem kliku, že nesnášela můj ječák, tak stačilo zařvat a raději se odsunula do chodby aby mě neslyšela :pankac: Naštěstí byla vychovaná, protože si nedovedu představit mít psa, co si dělá co chce… Prostě mi to nejde na rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.12.12 14:26

@Bibušenka promiň ale kvůli sousedům bych fakt nežila v chlívku…radši bych přežila pár nocí, kdy bude pes štěkat, kňučet, škrábat na dveře ale pak by pochopil, že nepolevím a byl by pokoj. Koukám, že se snažíte o miminko…to chceš do takového bordelu přivést dítě? To bych si ještě hodně rozmyslela…a co na dítě řeknou sousedi? Dítě nadělá jistě víc hluku než pes, bude plakat, vztekat se, jsou děti, které prořvou noc, nevyspaní budou sousedi a vy taky…takže vymlouvat se na sousedy, to je trochu mimo ne? Pokud jsou sousedi normální, tak bych k nim prostě zašla, vysvětlila jim situaci a zkrátka jim řekla, že pár dní bude u vás bugr ale psi by to jistě pochopili, jen to chce trpělivost a odhodlání. Když si představím, že by mi pes s*al do postele a já kvůli němu pořád prala, převlékala postele…je mi z toho na zvracení a v životě by mě nenapadlo, plánovat do takového živobytí mimino… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11485
27.12.12 14:52

@Alčák1
Teda ten drsnosrstý jezevčík je fakt drsný! 8o :mrgreen: :mrgreen: No babička si ho dobře „vychovala“. Naši měli zase kokra, který jim kradl ze sklenic pivo. Prostě ho miloval a jakmile se dostal k pivu, během chvilky ho vyžahl. Pak usnul a ukrutně chrápal. Taky spával v posteli, ale byl čistotný a celkem poslušný (na kokra ažaž). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
27.12.12 14:53

@Alčák1 Ťapinka je dobrej řízek :)

A pes v posteli, to že tam někomu může dělat potřebu a ten dotyčný ho víceméně nechá, to už je jiná liga a podle mě i na léčení majitele. Mně by třeba zajímal i intimní život těchto pejskařů, to pes čeká až se skončí nebo jim k tomu asistuje a líže pánečkovi prdýlku nebo jak? Co ty chlupy, já jsem na pořádek tak středně, ale tohle si teda nedokážu představit, postel plná chlupů :poblion: A když je dítě, tak spí dítě v postýlce samo a čokl s rodičema nebo jak 8o?

• Citovat
  • Upravit
6363
27.12.12 14:56

Možná to bude znít docela drsně, ale zkusila bych toto: počíhala bych si na psa, kdy udělá potřebu v bytě (má to dělat venku a nikoliv doma), chytla za kůži za krkem (má ji tam volnou), zatřepala, propleskla a vyšoupla za dveře bytu. S křikem. Chvíli bych tam psa nechala a pak vzala domů. Takto se to odnaučovali psi doma. Vždy to zabralo, když nepomáhalo klasické vymáchání čumáku v potřebě, pleskutí po zadku s „fuj, nesmíš!“.
Máme psa, kterého už měl muž v době, kdy jsme se poznali (památka po předchůdkyni). Pes byl naučený spát v posteli (kromě chlupů nedělal žádný bordel). Psa jsem jednoduše vyšoupla z postele, zavřela dveře a bylo to. Pár dní si zakňučel a pak to vzdal. Chce to trpělivost a důslednost. Na sousedy prdím. Pár nocí to vydrží… Pokud pes bude ječet hodně, tak mu dej výprask. Však on to pochopí.

Ťapka mě pobavila (i když to moc legrační není). S ní bych byla velmi rychle hotová. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
27.12.12 15:15

@Alčák1 Jo - tohle bohužel znám.. Měla jsem dva úžasné, empatické, pohodové a vychované naháčky, kteří mi byli milými společníky.. Když děda umřel, tak mě zbytek rodiny přemluvil k tomu, abych je „na chvíli“ půjčila babi o patro níž, když stejně chodím do práce, že se o ně přes den bude starat..
Tak z té chvíle se stalo několikaleté přetahováníse o ně, kdy babi všem na potkání vyprávěla, jak se o ně nestarám, a že bez ní by chcípli, protože na ně nemám čas.. Psi s ní spali v posteli, v obýváku měli gauč, babi a návštěvy buď v křesle nebo na stoličce, samozřejmě, že krom běžného jídla dostali každou chvíli cukroví, brambůrek, tyčinku…
Tak babi umřela, já je, dnes už v seniorském věku, získala natrvalo zpátky ve chvíli, kdy mám skoro roční dítě a k tomu jsem těhotná.. Psi s prominutím chčijou a serou všude - nejradši klukovi v herně na pěnovém puzzle.. A já bych teď měla strávit několik měsíců jejich výcvikem? Když se potřebuji věnovat dětem a momentálně to zvládám tak tak? Jo a to ještě jednu z nich nedávno srazilo auto, protože si dáma prostě odešla na prochajdu a nereagovala na moje zavolání - dřív mi stačil pouze povel rukou, aby okamžitě přiběhly..
Takže ano - pes je čistým obrázkem svého majitele, resp. toho, jak s ním majitel zachází - a některým z nich bych psy okamžitě odebírala, tak jako se děti odebírají sociálkou, když rodiče nejsou schopni se postarat a dítě tím již ohrožují..
V opačném případě tu totiž pak máme tkaové zrůdy, které zakousnou jiné psy, či dokonce pokoušou lidi včetně dětí :cert: A podotýkám, že za tohle nemůžou ti psy, i to padá zcela na bedra jejich majitelů :cert:

• Citovat
  • Upravit
13046
27.12.12 17:58
:mrgreen: :jazyk:
@tonj píše:
@Alčák1 Ťapinka je dobrej řízek :)A pes v posteli, to že tam někomu může dělat potřebu a ten dotyčný ho víceméně nechá, to už je jiná liga a podle mě i na léčení majitele. Mně by třeba zajímal i intimní život těchto pejskařů, to pes čeká až se skončí nebo jim k tomu asistuje a líže pánečkovi prdýlku nebo jak? Co ty chlupy, já jsem na pořádek tak středně, ale tohle si teda nedokážu představit, postel plná chlupů :poblion: A když je dítě, tak spí dítě v postýlce samo a čokl s rodičema nebo jak 8o?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.12.12 18:20

No jestli nějakej pán psa si nechá dobrovolně chcát a srát do postele, tak hlavně potřebuje vychovat pán než pes :roll:
To snad dovolí jedině prase :roll: a jestli v tomhle žije ještě dítě, tak je chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.12.12 18:55
@54321Jana píše:
Za prve matka, ktera necha pochcat cokla detskou perinku zaslouzi par facek. Za druhe pokud si cokl neco podobneho dovoli, je pravdepodobne, ze si jednou dovoli i na miminko a klidne ho kousne. Res si pak kousanec i od tak maleho kryplika… Nedej boze do obliceje. Cokla dej z domu. Zkus nekoho znameho, kdyz si ho nikdo nevezme, vyhod ho v lese. Zdravi ditete je nejdulezitejsi. Ale nekteri z nas si to uvedomi, az kdyz se neco stane a je pozde.

no fuj, lidi jako ty by nikdy zvíře mít neměli a doufám, že ani nemaj. zvíře se vždy chová tak jak mu dovolí majitel, to jaká zvířata jsou z nich děláme my lidi. holt zvíře se musí vychovávat, musí mít disciplínu, řešit to vyhozením někde v lese, to je fakt jen pro slabochy a bezcitné lidi. chudák zvíře, je to taky živá bytost a má platit za naše chyby? :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
4.1.13 09:15

Ja som mala jedneho psa (nemecky ovciak), ktoreho som naucila vsetko a bol ten najinteligentnejsi pes akeho som poznala (celkovo som psika mala 13 rokov az do staroby),a presne v tom odbobi som dostala druheho „westika“,ktory bol tak sprosty, ze sa s nim nijako nedalo pohnut 1,5 roka. a teraz ze vyberte si… som stastna ze si ho odomna zadarmo zobrala zena ktora mala westikov dvoch a pevne verim ze sa ten hlupy pes konecne niecomu priucil.od vtedy som o nom nepocula a ni nechcem, som rada ze mi odisiel zo zivota. Neskor som mala dalsieho psika… pred nedavnom na starobu (ako 11 rocny)zomrel. Moj treti psik (argentinska doga) bol uzastny a nedam na neho dopustit. Tazke total: 2 psy uzastne a 1 debil.skor by som povedala ze to je zblbnutie preslachtenim ako to ze ‚aky majitel, taky pes‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
5.4.13 22:17

Týjo a já vyšiluju, že mi pes doma udělá loužičku 8o 8o Občas a i tak jí vyhrožuju, že skončí v nudlích u vietnamců :zed:

• Citovat
  • Upravit
823
5.4.13 23:03
@araw píše: :pocitac: to si děláš srandu ne? házet po psovi, ještě tak malým klíče 8o 8o 8o To bych ti urazila ruce, vidět tě jak po psovi házíš klíčema. To není moc normální a já doufám že nemáš žádné zvíře :poblion: :roll:

Tohle je naprosto normální. Nazývá se to vrhačka a je to velice účinná metoda při výcviku psa. Používá ji spousta psovodů a kynologů. I na cvičištích. Samozřejmě, že velikost vrhačky se přizpůsobuje velikosti psa. To, že něco neznáš, neznamená, že je to nenormální. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
5.4.13 23:09

@Nicki.Minaj a jak se ta metoda používá? Když vidím psisko, že se chystá udělat neplechu, tak po něm hodím klíče? Aby dostala přes zadek, nebo po hřbetě, či jak? :think:

• Citovat
  • Upravit
522
5.4.13 23:13

Běžná ta vrhačka teda není, ani u nás na cvičáku. Je fakt, že máme většinou NO a to je trochu jemnější práce. Můžeš to popsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný