Pes do útulku - kam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
27.2.13 10:52
@Anonymní píše:
Myslíš, že inzeráty nemám? Hledám jí páníčka rok! Nikdo jí nechce.

co je to za rasu jak je stará a co s ní máš za problém??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.2.13 11:14

Mohla bych vědět proč chcete dát psa do útulku? a jak dlouho ho máte? proč jste si ho teda pořizovali když už se vám nehodí?!takové lidi nesnáším k vůli takovým jsou plné útulky! kdy se konečně lidi vzpamatujou, že pes není věc ale živý tvor který vníma a je na vás zvyklý! jako roztomilé štěnátko se vám líbil a ted už ne?!pokud ho dáte do útulku tak má malou pravděpodobnost, že se dostane zpět do nějaké rodiny a zůstane v útulku do smrti pokud ho po nějaké době neuspí! opravdu je ten pes tak hrozný, že ho radši necháte zavřít na zbytek života do klece nebo uspat?!!zbavit se něčeho je jednoduché ale co tak zamyslet se nad tím psem jak mu bude až ho opustíte! vždycky je i jiné řešení než jen útulek!!! :pocitac: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.13 11:15

Anonymní zakladatelka - pošli mi prosím informaci o pejskovi s fotkou do soukromé zprávy, pomůžu ti aspoň s inzercí pejska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.2.13 11:16

Jo dejte tady alespon fotku a info třeba by se našel někdo kdo by si ho vzal! utulek je pro psa jistá smrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 11:35
@Ivíííí píše:
Mohla bych vědět proč chcete dát psa do útulku? a jak dlouho ho máte? proč jste si ho teda pořizovali když už se vám nehodí?!takové lidi nesnáším k vůli takovým jsou plné útulky! kdy se konečně lidi vzpamatujou, že pes není věc ale živý tvor který vníma a je na vás zvyklý! jako roztomilé štěnátko se vám líbil a ted už ne?!pokud ho dáte do útulku tak má malou pravděpodobnost, že se dostane zpět do nějaké rodiny a zůstane v útulku do smrti pokud ho po nějaké době neuspí! opravdu je ten pes tak hrozný, že ho radši necháte zavřít na zbytek života do klece nebo uspat?!!zbavit se něčeho je jednoduché ale co tak zamyslet se nad tím psem jak mu bude až ho opustíte! vždycky je i jiné řešení než jen útulek!!! :pocitac: :evil:

Pro mě hned soudíš, když vůbec nic nevíš??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Bauli
27.2.13 11:52

Tak mas dat vic info a rict, proc ho davas pryc. Musela si pocitat s tim, ze tim nekoho nastves. Dej foto a podrobny info o pejskovi a okres kde bydlis a treba se nekdo ozve. Utulek je konecna stanice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.13 11:54
@dituleska píše:
co je to za rasu jak je stará a co s ní máš za problém??

Vořech, cca 5let. Nevydrží minutu sama doma. Všechno ničí (rozškrábaný zdi, dveře, nábytek,..) vyje, natruc se vyse*e atd. A převychovat se v podstatě nedá. Ty co jí měli před náma jí nechávali uvázanou na řetezu a nakonec když je vystěhovali (tmavší spoluobčané, malá vesnice) tak jí tam nechali :roll:

Ona nedokáže pochopit, že když odejdeš, tak se ještě někdy vrátíš. Jak zabouchneš tak jde devastovat :roll: mam jí tak 3 roky a nějak výrazně se to nelepší. Nepomáhá ani dlouhá procházka aby se unavila, ani učení toho, že odejdeš a přijdeš. Nemůžeš bez ní odejít z bytu, musíš jí brát sebou ke krámu (kde celou dobu vyje a štěká), k doktorovi s dítětem, do práce…

Najdřív jsem jí brala do minulý práce sebou, pak chvíli mateřská a teď se chci vrátit do práce naplno a kvůli psovi nemůžu (jsem samoživitelka, platit za hlídání psa prostě nejde).

Byli jsme u několika lidí co se tím zabývají a nikdo nám nedokázal pomoct. Je to prostě pes na zahradu a ne domů, trápim se tu s ní už tři roky a už nějak nemám sílu jí něco učit. Všechny psy co jsme kdy měli byli vychovatelný poměrně jednoduše, ale ona je prostě tupá a stále nic nechápe.

Je mi jasný, že se všichni sesypou na mě - že jsem si jí neměla brát, když tomu,,nerozumim,, ale opravdu jsem nečekala, že bude až takováhle (že se bez ní nehnu na krok).
Příště až mi někdo oznámí, že nechá psa uspat tak to radši obrečim, ale domů už si nikdy žádnýho nepřitáhnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.13 11:57
@LucajdaS píše:
Tak mas dat vic info a rict, proc ho davas pryc. Musela si pocitat s tim, ze tim nekoho nastves. Dej foto a podrobny info o pejskovi a okres kde bydlis a treba se nekdo ozve. Utulek je konecna stanice.

Ale já nepotřebovala rady, já jen shánim útulek, kde psa vezmou hned. Nemám už sílu to řešit, potřebuju rychle nastoupit do práce a mám kupu jiných (důležitějších) starostí.

• Citovat
  • Upravit
Bauli
27.2.13 11:59

Pro ni je nejlepsi zahrada a dalsi pes :think:

• Citovat
  • Upravit
239
27.2.13 12:01

Anonymní - dodej fotku, aspoň okres odkud jsi, popř. info o pejskovi - jak je velký, čeho je kříženec - apod…co píšeš „vořech“ je široký pojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 12:04
@LucajdaS píše:
Pro ni je nejlepsi zahrada a dalsi pes :think:

Manžel když měl v bytě dočasně psa od rodičů, tak tu nezničila skoro nic, to byla v pohodě. Ona potřebuje společnost a je jí jedno jakou.
Ale zas nechci dalšího psa jen aby se uklidnil ten první. :lol:

• Citovat
  • Upravit
712
27.2.13 12:12

Anonymní dodej tu fotku, třeba ti pomůžem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.2.13 12:28

A dávala jste tedy inzeráty, že pejska darujete do dobrých ruk??(na internet i po vašem městě?)dodejte fotku a bližší info třeba vám pomůžeme najít pejskovi nový domov. zkoušela jste mu dávat na doma věci které by ho zabavili?(větší kost na hryzání, míček na pamlsky a jiné?..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl eVerča
27.2.13 13:12

Mně přijdou někteří lidi úplně pitomý. Když se zakladatelka SNAŽÍ PSA UDAT 3 ROKY a tady jí radíte inzeráty. Kdo nezažil takové nervy, nepochopí. Našemu psovi hráblo, začalo to devastováním, kálením po bytě i v naší přítomnosti, párkrát vyjel po dětech a vrchol byl, když se vy…do postýlky. Je to blbý, vím, ale pořád je mi přednější zdraví svých dětí, než pohodlí psa, teď se do mně pusťte, takže ho přítel odvezl na MP, že ho našel uvázaného. Dali ho do útulku a co jsem koukala na jejich web, po měsíci šel k novému majiteli. Nezlobte se, ale musela jsem reagovat…

• Citovat
  • Upravit
7257
27.2.13 14:44

Anonymní-zřejmě je chudák psychicky narušená. Ale několk známých mělo taky takový problém a vyřešili to celkem snadno!!Pořídili si kenelku(velkou přepravku)nebo klec na psa a po dobu jejich nepřítomnosti tam holt pes je. Jeden známý měl velkého-rotvíka, který toto dělal přesně také. Nechal si udělat na zakázku klec a pokud je pryč pées tam je. Říkal, že jinak to bohužel nejde. Takže toto je řešení. Nevím ani odkud jsi, V Praze jsou malé soukromé útulky, tady je umístitelnost celkem dobrá, ale v menších městech je to problém. Napiš odkud jsi, poradila bych Ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný