Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkus si najit Nadeje pro Ctyri packy, neni to primo utulek, ale maji zviratka v domackem prostredi, bohuzel o to je u nich mensi kapacita, nicmene ti urcite budou ochotni minimalne poradit, kam pejska dat.
Nešlo by ho někomu dát než do útulku? U nás se za to platí, kamarádka tam chtěla dát štěnata a nedoplatila by se, řikala kolem 3tis.za jedno, ale je to už pár let, jak je to teď nevim, tak je lidi vyhazujou-to je hnus nebo je nechaj odchytit městskou policií když najdou nějakýho
Sice neporadím ale aslespoň má někdo dost zodpovědnosti dát nechtěné zvíře do útulku a ne přivázat v lese nebo k popelnicím…
Ja pracovala v útulku na Bouchalce v Bustehradu u Kladna. Dělala jsem tam osetrovatelku.
@Nancynka já se jí vzdát nechci, jenže jsem sama s malým dítětem, pracuju, studuju a psa mi musí pokaždý někdo hlídat, jinak by mi zničila byt. a už prostě nemůžu. chodí se mnou všude a nebo platím hlídání, což prostě němůžu utáhnout. ![]()
navíc, ona je taky chudák - nemám čas se jí naplno věnovat.
Když zaplatíš poplatek (cca ty 3 tis.), tak ti psa v útulku vezmou.
Daj inzerat, daj na fb, daj foto sem, skusaj, nedavaj do utulku, myslis, ze mu bude v utulku lepsie?
Nechaj si to ako poslednu moznost, utulky praskaju vo svikoch psami bez domova. Som si ista ze si ju niekto zobere!
Holky, nevíte kde ještě by mi psa vzali?
sháním nový domov přes rok a už nemám sílu to řešit. Je někde útulek, kde psa (samozrejme za nejaky poplatek) vezmou hned?
Nechceš si radej dat inzerát, ze ho nekomuvenujes? Viděla bys i nového majitele a věděla bys, kam pes pujde
@Anonymní píše:
Holky, nevíte kde ještě by mi psa vzali?
sháním nový domov přes rok a už nemám sílu to řešit. Je někde útulek, kde psa (samozrejme za nejaky poplatek) vezmou hned?
To je nejhorší řešení co můžeš psovi udělat, vůbec nemáš kontrolu, kdo si psa vezme.Ale zkus malé útulky, soukromé.
@Makinaa007 píše:
Nechceš si radej dat inzerát, ze ho nekomuvenujes? Viděla bys i nového majitele a věděla bys, kam pes pujde
Myslíš, že inzeráty nemám? Hledám jí páníčka rok! Nikdo jí nechce.
Nevíte někdo, v jakém útulku (okres Praha) berou pejsky?
díky