Pes do útulku - kam?

Anonymní
6.2.13 10:22

Pes do útulku - kam?

Nevíte někdo, v jakém útulku (okres Praha) berou pejsky?

díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15026
6.2.13 10:25

Zkus si najit Nadeje pro Ctyri packy, neni to primo utulek, ale maji zviratka v domackem prostredi, bohuzel o to je u nich mensi kapacita, nicmene ti urcite budou ochotni minimalne poradit, kam pejska dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.2.13 10:30

Nešlo by ho někomu dát než do útulku? U nás se za to platí, kamarádka tam chtěla dát štěnata a nedoplatila by se, řikala kolem 3tis.za jedno, ale je to už pár let, jak je to teď nevim, tak je lidi vyhazujou-to je hnus nebo je nechaj odchytit městskou policií když najdou nějakýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 10:32

@LadyTommy diky, kouknu na to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 10:34

@renda81 nikdo ji nechce :?

• Citovat
  • Upravit
133
6.2.13 10:45

Sice neporadím ale aslespoň má někdo dost zodpovědnosti dát nechtěné zvíře do útulku a ne přivázat v lese nebo k popelnicím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 10:49

Ja pracovala v útulku na Bouchalce v Bustehradu u Kladna. Dělala jsem tam osetrovatelku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 10:53

@Nancynka já se jí vzdát nechci, jenže jsem sama s malým dítětem, pracuju, studuju a psa mi musí pokaždý někdo hlídat, jinak by mi zničila byt. a už prostě nemůžu. chodí se mnou všude a nebo platím hlídání, což prostě němůžu utáhnout. :(
navíc, ona je taky chudák - nemám čas se jí naplno věnovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 10:54

Zkoušela jsi dat inzerát?

• Citovat
  • Upravit
34322
6.2.13 19:58

Když zaplatíš poplatek (cca ty 3 tis.), tak ti psa v útulku vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.2.13 20:54

Daj inzerat, daj na fb, daj foto sem, skusaj, nedavaj do utulku, myslis, ze mu bude v utulku lepsie? :( Nechaj si to ako poslednu moznost, utulky praskaju vo svikoch psami bez domova. Som si ista ze si ju niekto zobere!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 10:33

Holky, nevíte kde ještě by mi psa vzali?
sháním nový domov přes rok a už nemám sílu to řešit. Je někde útulek, kde psa (samozrejme za nejaky poplatek) vezmou hned?

• Citovat
  • Upravit
35438
27.2.13 10:38

Nechceš si radej dat inzerát, ze ho nekomuvenujes? Viděla bys i nového majitele a věděla bys, kam pes pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.2.13 10:40
@Anonymní píše:
Holky, nevíte kde ještě by mi psa vzali?
sháním nový domov přes rok a už nemám sílu to řešit. Je někde útulek, kde psa (samozrejme za nejaky poplatek) vezmou hned?

To je nejhorší řešení co můžeš psovi udělat, vůbec nemáš kontrolu, kdo si psa vezme.Ale zkus malé útulky, soukromé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 10:50
@Makinaa007 píše:
Nechceš si radej dat inzerát, ze ho nekomuvenujes? Viděla bys i nového majitele a věděla bys, kam pes pujde

Myslíš, že inzeráty nemám? Hledám jí páníčka rok! Nikdo jí nechce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný