Pěstounská péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
8.12.11 10:49

I já před PP smekám,protože to musí být šílené psychické vypětí.Ale i my jsme uvažovali o PP,kdyby nám nedovolili adopci.Protože adopce je limitovaná věkem budoucíhc rodičůa já jsme to stihla jen taktak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 12:15
JindraS01 píše:
Brusinko, a proč nemají zákaz styku, když děti týrali? To teda klobouk dolů, že to takhle zvládáte! Musí to být hrozný stres jak pro děti, tak pro vás.

Na zákaz styku to není. Rodiče byli odsouzeni nakonec „jen“ za zanedbání péče.
Navíc jeví zájem celkem pravidelně.

matiz2610 Můžu se zeptat trošku mimo? Ty jsi od Slaného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.12.11 12:31

brusito se divím…a jak se jinak zajímají?chtějí je vidět třeba častěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 12:42
Pavla23 píše:
brusito se divím…a jak se jinak zajímají?chtějí je vidět třeba častěji?

Najradši by si je chtěli vzít zpátky! Jsou ted rozvedení … Nejhorší to bylo před soudem, po nabytí právní moci napíšou tak 1 dopis za měsíc a pak teda schůzky. Ale třeba se nečekaně objevili první školní den ve škole :nevim: Navíc jsou pořád zákonnými zástupci dětí, takže je občas potřebujeme (třeba k vyřízení žádosti o cestovní pas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.12.11 12:50

Ano jsem od Slaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 12:54
matiz2610 píše:
Ano jsem od Slaného.

Díky, bydlela jsem tam 25 let. Chodila do školy, pracovala . No, teď jsem jinde, ale ráda se tam vracím. To jen tak na okraj, díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.12.11 13:05

Já jsem 20 let bydlela na Kladně,potom jsem 16 let bydlela ve Slaném a teď 3 roky žiju 10 km od Slaného,ale ve Slaném pořád pracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 13:20
matiz2610 píše:
Já jsem 20 let bydlela na Kladně,potom jsem 16 let bydlela ve Slaném a teď 3 roky žiju 10 km od Slaného,ale ve Slaném pořád pracuji.

třeba se známe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.12.11 13:22

Taky tady o tom přemýšlím.Bydlela jsem u billy a pracuju v nemocnici.jmenuju se Eva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 13:27
matiz2610 píše:
Taky tady o tom přemýšlím.Bydlela jsem u billy a pracuju v nemocnici.jmenuju se Eva :)

začíná to být zajímavý, taky jsem pracovala v nemocnici (1995-2004) , jsem Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.12.11 13:30

já v nemocnici pracuju od roku 1996 doposud.Pracuju na chirurgii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 13:32
matiz2610 píše:
já v nemocnici pracuju od roku 1996 doposud.Pracuju na chirurgii

tak to se určitě známe aspoň od vidění. Já dělala INT-JIMP, interna B, chviličku ARO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.12.11 13:34

Tak to asi a no já dělám na CH JIP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.12.11 13:38

Tam já to moc neznala, chir. JIPka byla stranou , ale nemocnice nebyla tak velká ;)

Tak hlavně, že jsme se domluvily :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.11 14:23

Omlouvám se že vám tu nakukuju, ale už celkem dlouho si hraju s myšlenkou vzít si dítko do pěstounské péče.
Zajímalo by mě jaké jsou vlastně podmínky, aby nám dítě vůbec svěřili? Teď myslím materiální, že musíme projít nějakými psychotesty je mi jasné…
Jak probíhají pohovory? Ptají se i našich vlastních dětí?(máme 4) Jak to je, pokud bydlíme v rodinném třígeneračním domě (máme vlastní velký byt, ale pod námi bydlí ještě rodiče a jejich rodiče) ptají se i ostatních obyvatel domu? Trochu se bojím, že takový nápad se asi nesetká zrovna s nadšením.
A nejdůležitější - jak se vám povedlo přesvědčit muže k pěstounské péči??? Ten můj teda není nějak proti, ale trošku se obávám úleku před konkrétním plánem. A právě sonduju dopředu, protože ten můj vše přijímá líp pokud už mám prozkoumaný terén.

Omlouvám se, že anonymně, ale je tu pár lidí z rodiny a nemusí hned vědět.

Děkuju

D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová