Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všem,
znáte tuto službu? http://www.pestryjidelnicek.cz/vp/?… Narazila jsem na to v reklamně na internetu a vyzkoušela. Zaslali mi jídelníček na týden a skutečně zdarma. Nic jiného po mě nikdo nechce. Jídelníček vypadá docela dobře, žádné koktejly, nic takového.
Tak kdo do toho půjde se mnou? Já potřebuji shodit tak 5 kilo a ne a ne se podařit… Začala jsem denska.
@lyrica Řekla bych, že takové pro dietu normální. Celozrnné pečivo, lisos, kuřecí plátek, mléčné výrobky a hodně zeleniny…
Ale já prostě musím mít něco v ruce a držet se toho, vím pak, že nic navíc být nemůže. Nezvládám kočírovat sama sebe a vymýšlet si jídelníčky.
@Pavlínka1988 Já jsem si nechala sestavit jídelníček od profíka a výsledky mám skvělý ( už to dneska píšu do diskuze podruhý
). Ale záleží prostě na jeho sladbě no.
@Pavlínka1988
Prisernost, clovek tam zada udaje vaha vyska a na tomto zaklade pride jidelnicek na miru..hnus, balamutenie ludi..
Maju tam kolonku zdravotny stav, ale tu neberu v potaz-neda sa kam zaznacit potravinova alergia..
To co mi prislo do mailu, tak som iba zirala-snidane babovka s kakaem.. ![]()
Doporucujem zajat za vyzivovym poradcom, ktory zvoli spravny jidelnicek.. ![]()
@miisenka Vážně??? Tak to já tam vůbec nemám. Je mi jasné, že to nemůže být ušité 100% na daného lověka ze zadaných údajů, ale že bych to mohla brát, jako vodítko. ALe bábovka s kakaem???
Tak to mi přijde jako špatný vtip.
@Pavlínka1988
kludne Ti to preposlem, alebo skusim sem hodit scan z mobilu..ja som sa jedalnickami par rokov zaoberala, par som ich vytvorila, ale toto je fakt spatny vtip.. ![]()
@Pavlínka1988
Tak koukej, zadala somze chcem zhubnut 10kg a toto mi prislo..:-)
Já bych potřebovala dát dolu 50. Ale bohužel bych nezvládla ani těch 5. ![]()
@jana ja2611 píše:
Já bych potřebovala dát dolu 50. Ale bohužel bych nezvládla ani těch 5.
50?
Kolko vazis a kolko chces vazit?
Vsetko ide, ked sa chce.. ![]()
@miisenka píše:
50?
Kolko vazis a kolko chces vazit?
Vsetko ide, ked sa chce..
I používat v ČR češtinu? ![]()
Dobrý den, náhodou jsem se dostala k této diskuzi o naší službě Pestryjidelnicek.cz. Chtěla bych se omluvit za vzniklé zmatky v dubnu letošního roku, ale náš systém se pochopitelně vyvíjel a někde se začít musí. Mohu Vám garantovat, že v tuto dobu už na žádný nevhodný recept, který by nekorespondoval s Vámi zadanými údaji ohledně Vašich cílů nenarazíte. Náš systém se zdokonalil i ve výpočtech ohledně bazálních metabolismů (a ano, jako výživový poradce, jsem schopná z Vaší váhy, výšky, pohybové aktivity vypočítat vše potřebné pro to, abychom Vám mohli generovat jídelníček přímo namíru). Náš web se stále posouvá a stále děláme změny, aby všechny výpočty byly přesnější. S přáním pěkného dne, Petra z Pestrého jídelníčku.