Petice proti juvenilní justici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
8.12.14 11:16

Jinak můj názor - musí to být šíleně hrozné pro rodinu, které se toto stane, ale je důležité se bránit, a to hlavně tím - zveřejnit a medializovat!!! A nevzdávat to. Strach a utajení jsou totiž dvě věci, které to drží celé pohromadě.
Stejně ta sociálka nemá v úmyslu děti vracet, přestože si vymýšlí na rodiče nesmyslné podmínky se slibem, že až udělají to či ono, děti se jim vrátí..mnoho rodin na podmínky přistoupilo a stejně jim děti nehodlají vrátit. Takoví rodiče už nemají co ztratit..
Paní Michaláková na to jde velmi dobře - nenechává se už zastrašit, medializuje, má za sebou hromadu lidí a přidávají se i političtí činitelé!!! Tak je to dobře! A norští mafiáni z toho skákají jak čertíci na pérku, vůbec se jim to nelíbí. Je to precendens pro všechny takové případy a to i v ostatních zemích.
Držím Michalákovým všechny palce co mám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
8.12.14 11:35

@Slečna Ferka ještě ohledně těch snah o nějakou změnu v čr nejspíš tak trochu podle norského vzoru, tady jsem něco našla:

http://www.eeagrants.cz/…rodin-n-1370

mluví se tu o norských fondech, které sem sypou prachy, asi je to placené z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.12.14 11:37

Jinak trocha sci-fi počtení po večerníčku :mrgreen: http://myslichvost.blogspot.cz/…dimenze.html

Četla jsem to asi před 4 lety..tehdy jsem si říkala hm..dobrý sci-fi příběh..Když to pročtu celé dnes - podobnost čistě náhodná? Některé ty věci velmi dobře pasují i na tu „SS“, co odebírá děti..

A co podle mě sci-fi není a co je i v tom článku zmíněné - kvantová fyzika, tvorba vlastní reality i reality celé země..myšlenka zmůže víc, než nám říkají. Čtu o tom teď víc knih (od Pierra Franckha, Esther a Jerry Hicks atd.) a ač to zní bláznivě, funguje to! „Bojovat“ musíme začít i od sebe samých. Jde to těžko, ale priorita je zbavit se strachu (to je možná to nejtěžší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.12.14 12:00
@ospalámyš píše:
@Slečna Ferka ještě ohledně těch snah o nějakou změnu v čr nejspíš tak trochu podle norského vzoru, tady jsem něco našla:

http://www.eeagrants.cz/…rodin-n-1370

mluví se tu o norských fondech, které sem sypou prachy, asi je to placené z toho.

Je. Zde je o tom článek od Soni Svobodové: http://sonasvobodova.blog.idnes.cz/…ne-jako.html
Proto je potřeba mít se na pozoru, příp. atakovat poslance dopisy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 12:14

@Evulina ti maji jine starosti…hadat se mesic o tom jak o kolik si zvysit platy…nerikejte mi ze nejde v tom pripade tech dvou kluku nic delat? jaktoze indie a jeste jeden stat to uz dokazali? ceho se ti nasi furt boji…citim tam silenou opatrnost…chudaci deti :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
18304
8.12.14 12:24
@KackaDoup píše:
@Evulina ti maji jine starosti…hadat se mesic o tom jak o kolik si zvysit platy…nerikejte mi ze nejde v tom pripade tech dvou kluku nic delat? jaktoze indie a jeste jeden stat to uz dokazali? ceho se ti nasi furt boji…citim tam silenou opatrnost…chudaci deti :zed: :zed: :zed:

Kéž by to byla jen opatrnost a strach..já v tom cítím jako důvod ty prachy z norských fondů.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 12:29
@Evulina píše:
Kéž by to byla jen opatrnost a strach..já v tom cítím jako důvod ty prachy z norských fondů.. :think:

jasny..desny..

• Citovat
  • Upravit
8.12.14 12:48

Pro mne je šílené to, že adoptivní rodiče můžou prostě rozhodnout o tom, že už se neuvidíte. To už zbývá jenom unést vlastní dítě a vzít roha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 12:52

Dívám se na ten dokument české televize. To je nepředstavitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 12:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 12:58

Prostě Vám seberou dítě a i když dokážete, že jste nic neudělali. Pak ho odvezou na druhou stranu země a víckrát ho neuvidíte… To je na sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.14 12:59
@mater_semper_certa píše:
Prostě Vám seberou dítě a i když dokážete, že jste nic neudělali. Pak ho odvezou na druhou stranu země a víckrát ho neuvidíte… To je na sebevraždu.

Precitaj si ten moj prvy, slovensky link. Uz je to aj na Slovensku… akurat ze dieta ostalo v tom istom meste ako otec, maju ‚iba‘ zakazane stretavat sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.14 13:01

@stastne_rozvedena tak to jedna rodina prave v norsku vyresila…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.12.14 13:01

@mater_semper_certa presne tak to je…a pockejte az tady zakazou fyzicke tresty a jine veci…vsak jsem tu popisovala to zabaveni kvulu ucasti ditete na pohrbu babicky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML