Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@LaManka píše:
To jsou alibistické bláboly, nikoli argumenty. Myslím, že tihle lidé jsou zřejmě zcela bez emocí. A o to možná i jde, zničit vztahy, lásku a důvěru, jistotu zázemí, vypěstovat jen bezemoční, chladné jedince.
Jak vůbec může mít někdo takové zaměstnání, kdy vytrhává z náručí plačících rodičů plačící dítě…Líbí se mi, jak teď lidé spamují norské weby, včetně facebooku norské ambasády:
https://www.facebook.com/NorwayInPrague
např. příspěvkem:
Ti sociální pracovníci mají podle mě vymyté mozky. Jistě absolvují školení a bůhví, co je jim na nich napovídáno. Přesvědčuje mne o tom ta norská soc. pracovnice, co vystoupila na kameru a na otázku ohledně rodičovské lásky k dítěti a jeho lásky k rodičům odpověděla nechápavě, že neví, že člověk může mít rád i zajíčka nebo mrkvičku..vymytý mozek podle mě..už ani nechápe podstatu lidskosti..jako stroj..
@Bábi Zlopočasná píše:
V Holandsku Rusce odebrali děti jen proto, že s nimi hovořila rusky
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/…a-rusky.aspxTu je obsiahlejsi clanok, a hlavne dospely brat dvojcat reaguje v komentaroch pod clankom. Vraj ma zakazane stretavat sa so surodencami za trest, ze verejne vystupil.
A anglicky komentar, ked sa dvojcata vratili - http://www.telegraph.co.uk/…-system.html
http://www.breitbart.com/…-in-Hollanbd
Sranda je, ze tam pisu ze holandania sa ucili v Anglicku, ale ucitelov tromfli, lebo dvakrat ignorovali rozhodnutie sudu deti vratit, a isli za inym sudcom, ktory im schvalil aby deti ostali v ‚ustavnej‘ starostlivosti.
Mazec. V Holandsku jsem si myslela, že to není ![]()
@Evulina cela Evropa HNIJEa tyhle staty ktere si hraji na nejvetsi ochrance deti..nesmi se delat to ci ono jsou uplne nejhorsi…mimochodem moje dcera stravila leto v holandske rodine..a rekla me, mami ja jsem ti tak vdecna zes me bcas jednu strelila, nebo dala na zadek…tam se to nesmi a ti ldi pak nemaji to jak resit a psychopati hrozne, v te rodine vladne neskutecny stres a chaos…
@KackaDoup píše:
@Evulina cela Evropa HNIJEa tyhle staty ktere si hraji na nejvetsi ochrance deti..nesmi se delat to ci ono jsou uplne nejhorsi…mimochodem moje dcera stravila leto v holandske rodine..a rekla me, mami ja jsem ti tak vdecna zes me bcas jednu strelila, nebo dala na zadek…tam se to nesmi a ti ldi pak nemaji to jak resit a psychopati hrozne, v te rodine vladne neskutecny stres a chaos…
No já za sebe jsem taky proti tělesným trestům (jedem doma s většími či menšími úspěchy v metodě respektovat a být respektován, člověk musí s dítětem víc komunikovat, vysvětlovat a hlavně trochu jinak přemýšlet, než byl dosud zvyklý..), ale i přesto rozhodně nepovažuju plácnutí přes zadek za důvod k odebrání dětí! Bohužel v zemích, kde jsou tělesné tresty ze zákona zakázané, se tak děje.
Mohli bychom si spíš tady vyjmenovat státy, kde se to neděje..? Co vím tak třeba v Rakousku? ![]()
@Evulina píše:
Zajímalo by mne ohledně bodu 3 - co se na Slovensku v sexuální výchově probírá a jak to tam je s euthanásií?
Tak ať referendum dobře dopadne.
Tak som nieco hadam relevantneho nasla -
Tretia otázka sa podľa I. Radičovej dotýka školského zákona, pretože ide o účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania a eutanázie, ak rodičia s účasťou nesúhlasia.
I. Radičová zdôraznila, že na naplnenie neodňateľného práva rodičov je spravodlivým riešením zmena školského zákona zmenou oboch povinne voliteľných predmetov na voliteľné.
Paneboze, mat dnes decko v skole, tak sa mi domov moze vratit vypatlanec, co bude presadzovat pravo na eutanaziu kazdeho, koho nebude mat rad
Silene je ze v Norsku se takto odebira kazde pate dite…jedne ruske rodine za to ze nebylo umyto nadobi zrovna treba…silene…
@KackaDoup deti je nedostatok, a tak sa musia prerozdelovat. A niektore sa dokonca vyraduju na nahradne diely :S
http://oz-deti-patria-rodicom.webnode.sk/…fiina-volba/
Obchadzaju ma mrakoty pri predstave, ze by toto mohlo dojst aj k nam.
@Bábi Zlopočasná dojde…a kdyz jsme vcera ve zpravach jak s ek tomu stavi cesky stat sli na me mrakoty taky…jak jim lezou jeste do riti…ze tady bude pod prisnym soudnim dohledem..ja byt tou matkou…stydim se za to kde jsem se narodila
Upozorňujeme rodičov na SK:
Sociálne pracovníčky bez vedomia rodičov preverujú v školách - v škôlkach anonymné oznámenia (udania) ak je podozrenie pre zanedbanie starostlivosti o deti. Čo by bolo normálne, ale má to háčik! Sociálne pracovníčky zakazujú škole -škôlke informovať rodičov o tom, že získavajú informácie o ich dieťati bez ich vedomia.
Takto to funguje pri odoberaní dieťaťa na predbežné opatrenie - za vašim chrbtom, o vás bez vás
@Bábi Zlopočasná bajecne..uz s etesim az me nekdo uda ze dite ve skolce nic nejí ze je hubene a ze ho tyram ![]()
Příspěvek upraven 19.12.14 v 17:58
@KackaDoup Které zprávy? (na tv moc nekoukám, tak jestli je to někde na netu… teda, ani si nejsem jistí, jestli bych to chtěla vidět
)
@poiuz vcera v hlavnich…des pro me des..takovy repskt z toho Norska a nepruraznost..no pro me silene ja byt tou maminkou tak nevim..
@KackaDoup Na které tv? že bych si to pustila z netu… Hlavně co jsem si tak všimla, když jsem na toto zavedla řeč, tak dost lidí z okolí to obvinění ze zneužívání u Michalákových bere jako fakt, neřeší, že jim nic prokázáno nebylo, nezajímají je ty okolnosti, paní Michaláková získala škraloup v očích některých jedinců… Taková presumpce viny, jakmile jde o toto :-/