Petice proti juvenilní justici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
12.12.14 12:56
@LaManka píše:
To jsou alibistické bláboly, nikoli argumenty. Myslím, že tihle lidé jsou zřejmě zcela bez emocí. A o to možná i jde, zničit vztahy, lásku a důvěru, jistotu zázemí, vypěstovat jen bezemoční, chladné jedince.
Jak vůbec může mít někdo takové zaměstnání, kdy vytrhává z náručí plačících rodičů plačící dítě…Líbí se mi, jak teď lidé spamují norské weby, včetně facebooku norské ambasády:
https://www.facebook.com/NorwayInPrague
např. příspěvkem:

Ti sociální pracovníci mají podle mě vymyté mozky. Jistě absolvují školení a bůhví, co je jim na nich napovídáno. Přesvědčuje mne o tom ta norská soc. pracovnice, co vystoupila na kameru a na otázku ohledně rodičovské lásky k dítěti a jeho lásky k rodičům odpověděla nechápavě, že neví, že člověk může mít rád i zajíčka nebo mrkvičku..vymytý mozek podle mě..už ani nechápe podstatu lidskosti..jako stroj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
12.12.14 12:58
@Bábi Zlopočasná píše:
V Holandsku Rusce odebrali děti jen proto, že s nimi hovořila rusky
 http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/…a-rusky.aspx

Tu je obsiahlejsi clanok, a hlavne dospely brat dvojcat reaguje v komentaroch pod clankom. Vraj ma zakazane stretavat sa so surodencami za trest, ze verejne vystupil.
 http://www.breitbart.com/…-in-Hollanbd

A anglicky komentar, ked sa dvojcata vratili - http://www.telegraph.co.uk/…-system.html
Sranda je, ze tam pisu ze holandania sa ucili v Anglicku, ale ucitelov tromfli, lebo dvakrat ignorovali rozhodnutie sudu deti vratit, a isli za inym sudcom, ktory im schvalil aby deti ostali v ‚ustavnej‘ starostlivosti.

Mazec. V Holandsku jsem si myslela, že to není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.12.14 13:31

@Evulina cela Evropa HNIJEa tyhle staty ktere si hraji na nejvetsi ochrance deti..nesmi se delat to ci ono jsou uplne nejhorsi…mimochodem moje dcera stravila leto v holandske rodine..a rekla me, mami ja jsem ti tak vdecna zes me bcas jednu strelila, nebo dala na zadek…tam se to nesmi a ti ldi pak nemaji to jak resit a psychopati hrozne, v te rodine vladne neskutecny stres a chaos…

• Citovat
  • Upravit
18304
12.12.14 16:57
@KackaDoup píše:
@Evulina cela Evropa HNIJEa tyhle staty ktere si hraji na nejvetsi ochrance deti..nesmi se delat to ci ono jsou uplne nejhorsi…mimochodem moje dcera stravila leto v holandske rodine..a rekla me, mami ja jsem ti tak vdecna zes me bcas jednu strelila, nebo dala na zadek…tam se to nesmi a ti ldi pak nemaji to jak resit a psychopati hrozne, v te rodine vladne neskutecny stres a chaos…

No já za sebe jsem taky proti tělesným trestům (jedem doma s většími či menšími úspěchy v metodě respektovat a být respektován, člověk musí s dítětem víc komunikovat, vysvětlovat a hlavně trochu jinak přemýšlet, než byl dosud zvyklý..), ale i přesto rozhodně nepovažuju plácnutí přes zadek za důvod k odebrání dětí! Bohužel v zemích, kde jsou tělesné tresty ze zákona zakázané, se tak děje.
Mohli bychom si spíš tady vyjmenovat státy, kde se to neděje..? Co vím tak třeba v Rakousku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.14 19:57
@Evulina píše:
Zajímalo by mne ohledně bodu 3 - co se na Slovensku v sexuální výchově probírá a jak to tam je s euthanásií?
Tak ať referendum dobře dopadne.

Tak som nieco hadam relevantneho nasla -
Tretia otázka sa podľa I. Radičovej dotýka školského zákona, pretože ide o účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania a eutanázie, ak rodičia s účasťou nesúhlasia.
I. Radičová zdôraznila, že na naplnenie neodňateľného práva rodičov je spravodlivým riešením zmena školského zákona zmenou oboch povinne voliteľných predmetov na voliteľné.

Paneboze, mat dnes decko v skole, tak sa mi domov moze vratit vypatlanec, co bude presadzovat pravo na eutanaziu kazdeho, koho nebude mat rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.12.14 20:47

Silene je ze v Norsku se takto odebira kazde pate dite…jedne ruske rodine za to ze nebylo umyto nadobi zrovna treba…silene…

• Citovat
  • Upravit
16.12.14 08:08

@KackaDoup deti je nedostatok, a tak sa musia prerozdelovat. A niektore sa dokonca vyraduju na nahradne diely :S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 15:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 15:44

http://oz-deti-patria-rodicom.webnode.sk/…fiina-volba/

Obchadzaju ma mrakoty pri predstave, ze by toto mohlo dojst aj k nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.12.14 15:58

@Bábi Zlopočasná dojde…a kdyz jsme vcera ve zpravach jak s ek tomu stavi cesky stat sli na me mrakoty taky…jak jim lezou jeste do riti…ze tady bude pod prisnym soudnim dohledem..ja byt tou matkou…stydim se za to kde jsem se narodila

• Citovat
  • Upravit
19.12.14 15:58

Upozorňujeme rodičov na SK:
Sociálne pracovníčky bez vedomia rodičov preverujú v školách - v škôlkach anonymné oznámenia (udania) ak je podozrenie pre zanedbanie starostlivosti o deti. Čo by bolo normálne, ale má to háčik! Sociálne pracovníčky zakazujú škole -škôlke informovať rodičov o tom, že získavajú informácie o ich dieťati bez ich vedomia.
Takto to funguje pri odoberaní dieťaťa na predbežné opatrenie - za vašim chrbtom, o vás bez vás

https://www.facebook.com/…106573791155

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.12.14 16:32

@Bábi Zlopočasná bajecne..uz s etesim az me nekdo uda ze dite ve skolce nic nejí ze je hubene a ze ho tyram :zed:

Příspěvek upraven 19.12.14 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
1685
19.12.14 17:55

@KackaDoup Které zprávy? (na tv moc nekoukám, tak jestli je to někde na netu… teda, ani si nejsem jistí, jestli bych to chtěla vidět 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.12.14 17:58

@poiuz vcera v hlavnich…des pro me des..takovy repskt z toho Norska a nepruraznost..no pro me silene ja byt tou maminkou tak nevim..

• Citovat
  • Upravit
1685
19.12.14 20:17

@KackaDoup Na které tv? že bych si to pustila z netu… Hlavně co jsem si tak všimla, když jsem na toto zavedla řeč, tak dost lidí z okolí to obvinění ze zneužívání u Michalákových bere jako fakt, neřeší, že jim nic prokázáno nebylo, nezajímají je ty okolnosti, paní Michaláková získala škraloup v očích některých jedinců… Taková presumpce viny, jakmile jde o toto :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí