Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky si myslim ze to chce klid:) to u nas slzy jeste porad plati teda aspon vetsinou, ale ted v těhotenství vzdy:) naštěstí se moc nehadate vzdy rekne ze radeji ustoupí at neni mimi ve stresu:):)
A navic je me dnes hrozne… Krom bolení hlavy se k tomu přidal žaludek a bricho:( uz jsem nekdy z toho silena jak z minuty na minutu se stav muze zmenit ![]()
A navic me fakt stresuje jak kazdej lpí na tom abych pres svátky jezdila po návštěvách kdyz se me do toho nechce a stresuje me to a radeji bych byla doma a aby kazdej přijel k nam..
Pokud se ti nikam nechce, tak nikam nejezdi..to snad musejí pochopit ne? když jsi v tomhle stavu..
No moc to nechapu vzdy me reknou ze nejsem nemocná.. A ze musim dojet. Po Brně bych to chápala ale k našim je to 60 km… A kdyz jsem naznačila ze treba nedojedu tak jsem jen slyšela ze to nepřichází v úvahu a ze i kdyby me bylo hrozne tak to vydrzim a mam dojet:( tak premyslim co vymyslet abych nemusela nad tim premyslet a zbytecne se nervovat
Taky bych nikam nejezdila. Ostatni by snad mohli prijet za tebou. Musej to pochopit.
Kez by měli pochopeni jak vy holky:) porad premyslim co vymyslet ale vim ze muj táta z toho udělá konec světa:( no uvidime jeste.
No nezlob se na mě, ale tohle by tedy mohli pochopit a hlavně když je to takhle blízká rodina..normálně bych jim to vysvětlila..
Kazdej rok to oblitavame my. K nam nikdo nedojede. No jenze ono je těžký to vysvětlit kdyz jsou jak blázni. Ale asi to zkusim. Oni totiz říkají ze to je jen těhotenství a ne nemoc a ze se musim premoct a i kdyz mi neni dobre tak to nejak přejít prece. Ze uz jsem ve 4 tak to musi byt dobry ze jsem jen na hlavu:D co na to chces rict ![]()
Prvne to domluvim s tim mým jestli bude stat při me ten snad jo a pak neco vymyslim s nim kdyz bude souhlasit. Mam v planu kazdyho pozvat k nam ze se doma cítím lepe nez na návštěvách a hotovo
No to taky poslouchám, že je to těhotenství ne nemoc..ale bohužel každej to nějak snáší..moje máti to se ségrou od začátku snášela taky ok..a já první měsíc myslela že chcípnu jak mi nebylo dobře..a furt sem jen slýchala že to nemůže přece být tak hrozný, že je to jen těhotenství atd..ale prostě na každýho to působí jinak..není ti dobře, necítíš se na to někde lítat..tak jim to prostě řekni a tečka..ať se s tím smířej, ![]()
Moje řeč:) jeste ze tady dostanu aspon podporu:) me zase říkali ze kdyz me bývalo katastrofálně na zacatku tak ze mam neco delat abych na to nemyslela jako úklid atd… Ja byla přitom rada ze lezim a dycham.. A jeste me porad rikala at chodím ven i kdyz me bylo zle a zdůvodnila to tak ze kdyz nebudu venku tak to ubližuje malymu a ma debilni keci vzdy me tak nasralo tema blbyma kecama ze ne bylo jeste hur ![]()
Kdyz nad tim premyslim dokola tak mas pravdu navic az se budu cítit na to trmacet se autem skoro hodinu tak tam pojedu a hotovo:) doufam ze mevymeknu a nebudu zase držet jen pusu a premahat se protoze to chtějí jiní:)
No tak to znám
tyhle kecy jsem měla taky denně na talíři
ale co, je to přece moje těhotenství a já si ho budu prožívat jak budu já chtít..takže ať si říkají co chtějíí ![]()
Vůbec jako..žádný vyměknutí nebude..stuj si za tím hezky..prostě se na to necítíš a hotovo..! Nic jinýho řešit nebudeš! ![]()
Ty ses hodna dekuji
![]()
Budu tvrda
snad:)
Jenze ja to mam jeste horší protoze mam mati tady s nama porad:) uz asi pred dvěma lety mela jit bydlet za tátou ale porad ma tady praci která každy rok na končit…
Ono vis co me spis vadi ta dlouha cesta a doma je doma.. Uz at ty svátky jsou za nama