Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Drambee píše:
Jo tu magnesii mam taky..ale zas do sebe nechci cpát tolik prášku a vitáminů..stačí že jsem závislá na mandarinkách a beru ten mamavit.,
já právě mamavit přestala brát ![]()
@ninusska z pritele si nic nedelej. Nekteri chlapi prozivaji tehotenstvi hur, nez zensky. Ten muj ma treba tehotensky chute
nekteri byvaji vice citlivi, spis az precitliveli a pak rikaji takovyhle blaboly. Zapoj ho vice do sveho tehotenstvi a bude zase vse ok.
Ja treba kdyz pritel kouka na teklu, tak si mu sednu na klin, vemu mu ruku a dam si ji na bricho. Kdyz cumi do notasu, tak ho obejmu, dam mu pusu do vlasu, sice se tvari, ze to nevnima, ale pak pride, da mi pusu na bricho a obejme me. Proste se mu snazim co nejvic venovat, ikdyz spolu ted nejakou dobu nespime. Ale aspon vi, ze ho porad chci a neremca
chlapy sou jako deti a kazde dite potrebuje citit lasku ![]()
Já si myslím to samé určitě se to zlepší:) Každá holka určitě má někdy nějaký myšlenky jestli to bylo to správný:) já hodně sleduju seriály a ten můj je z toho hotovej tak je vždy na pc:) ale taky když se dívám se snažím mu hladit hlavu nebo když není sex tak aspoň hladit jiné věci:)
Ale u nás to bylo tak že on dva roky mě tlačil do miminka tak se snaží nic neříkat ale taky má někdy řeči at se nelituju a začnu něco podnikat ale já mu řeknu že až se budu zase cítít fajn bude to lepší. Tak to řešíme tak že když já nechci tak vezme malýho a jeho bráchu a někam je vezme jak předtím at se nenudí doma…
ninusska to bude lepší uvidíš hlavně nebud smutná…
já měla dnes taky plačtivou a to jsem se ani nepohádala.
Jj snad to bude vse brzo fajn…to ja.se divam na tv a on si hraje na mobilu tak se mu taky venuju hladim. tulim se k nemu..uz je to lepsi, ale proste me to mrzi…porad se obrací na to ze predtim to bylo jine…
Tak je jasný že to bylo jiné…ale až se narodí prcek tak to bude zase jiné uvidíš..
Taky nechápu kterej nouma vymyslel..že těhotenství je nejkrásnější období ženy.. ba naopak ![]()
To je jasný já tomu mýmu taky vysvětlovala at se zkusí vžít do mě:) že on neví jak se cítím jak to prožívám a jak mi je..že všichni okolo můžou jen mluvit ale neprožívají to, takže neví jaký to je…
Já jsem ted udělala dobrej skutek..kamarád ho naháněl do hospy..dlouho se prý neviděli..tak mu napsal že nepůjde že bude semnou doma, ale furt s toho byl takovej smutnej..ale prej nepůjde a bude semnou..tak jsem mu řekla ať jde, že to doma zvládnu..tak byl radostí bez sebe..chlapi no..jsou fakt jak děti.. ![]()
No to jsem taky říkala kdo to vymyslel ![]()
dnes mě vytočil a taky jsem mu řekla že nechápu proč chtěl dítě že si myslím že mu to nevyhovuje tak se naštval at to nikdy neříkám:) já mu říkala to nebude jen lítání ale starost o miminko a že až bude větší tak nebude problém aby jsme opět chodili na večeře atd..
Jo to znám:) mýmu dojde sms a už vím co přijde. začne se mě ptát co budu dělat jestli tam mám seriály(když ví že jsou každej den:)) a pak řekne co asi bude dělat on že se asi bude nudit atd atd tak je mě jasný že chce jít ven a až po chvilce přijde jestli by mě to nevadilo ![]()
když si chci šplhnout tak taky mu řeknu at jde ven a pak je zase na chvilku klid:)
@Drambee píše:
Já jsem ted udělala dobrej skutek..kamarád ho naháněl do hospy..dlouho se prý neviděli..tak mu napsal že nepůjde že bude semnou doma, ale furt s toho byl takovej smutnej..ale prej nepůjde a bude semnou..tak jsem mu řekla ať jde, že to doma zvládnu..tak byl radostí bez sebe..chlapi no..jsou fakt jak děti..
Tak to ten muj nepije takze nechodi ani do hospody
Přesně..to je jak u nás doma
když někam chtěj jít, jak jsou najednou pozorný..
ale dneska jsem ráda že se ho nachvíli zbavím..takže jen ať si jde.. ![]()
Ten můj taky nepije ale vždy jde aspoň vypustí a je hodnější:) ale vždy jde jen tady u baráku a jde na chvilku. jsme domluvení že půjde v neděli chodí brzo aby byl brzo doma:) a někdy jsem taky ráda že vystřelí a já mám klid:)
Ten muj taky nepije..dá si 2 piva a končí
ale zabaví se s kámošema v hospě i bez chlastu..a taky chodí jen poblíž baráku a jen nachvíli..takže phodoička ![]()
Holky, dneska jsem měla celej den chuť na pizzu, ale jakou..tak jsem se před chvíli donutila si jí jít koupit vedle baráku máme pizzerii..no ale co je ostuda já ji snědla celou sama..vlastně jeden kousek jsem dala příteli a zbytek zmizelo ve mě.. jsem hrozný čuně ![]()