Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ze asi toho začne litovat…ze od te doby co jsem tehu tak nemyslim na nic jineho než na mimi ![]()
Tak to je snad logický…I když tohle můj přítel nikdy neřekl a myslím že by ani neřekl..občas mám taky pocit že toho lituje nebo tak něco, jelikož předtím jsem měli výborný vztah..furt jsme něco podnikali a prostě si užívali jeden druhýho..no a ted to je pořád mě je špatně, tohle mě bolí..atd atd..a tím ho jakoby i když nevědomě odstrkávám..no a jemu to příjemný není..ale prostě pokud Tě miluje..vydrží to..
to mimčo za to přece stojí ![]()
To mi jsme taky porad neco podnikali.sex byl každý den a ted tohle…on rikal ze se semnou bude ze me neopusti ze ro se raděj bude trapit. Jen me porad napadají blbe myšlenky ![]()
Ale notak..vůbec..bude to lepší uvidíš..nic takovýho si nepřipouštěj a zkus se mu věnovat pak pořádně a co se týká toho sexu, holt se musíme aspon jednou týdne přemoct, už kvůli tomu chlapovi..)))
Ja se snazim se mu venovat jenze porad hraje na mobilu hru…tak ho necham…ale kdyz ja se na neco divam nebo neco tak je to spatne…sex mame jenze mu by to vyhovovalo každý den..
Ten můj zas pořád paří nějakou hru na kompu..a pak mi vyčítá, že já si ho nevšímám..to bych mu dala dělo..to jsou prostě chlapi no..
no tak holt musí pochopit, že každý den to určitě mít nebude ![]()
Ja ho chci oba jsem ho chtěli ale on s toho nema vubec radost…ale ted kdyz vim ze to mimco tam je tak se tesim..
Odr. jsem dostala typ o vitamínu pro ženy v těhotenství, proti bolení hlavy, nespavosti a při bolestivých stazích dělohy
jmenuje se magnesii lactici ![]()
Jo tu magnesii mam taky..ale zas do sebe nechci cpát tolik prášku a vitáminů..stačí že jsem závislá na mandarinkách a beru ten mamavit., ![]()