Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Musím si to taky pustit z mobilu malej chce jít na můj pc:)
No to si taky říkám že doufám že nezačnu:)
a taky mě to ted smrdí:)
Kámoška takhle přestala protože jí zezačátku těhotenství bylo špatně..celý 3 měsíce..no ale padl 4 měsíc a měla pocit, že sežere krabičku..a ted je v 5 a kouří tak 2 denně..tak doufám, že to u mě nehrozí..
No ja na to ani nemam chut ani myslenky takze jsem rada:) no uvidime
@Simmik píše:
Holky jste nějaká kuřačka nebo ne?
Ja jsem kouřila ale v 10tt jsem přestala..
@ninusska a chybi ti to nebo tak nebo myslis ze uz nezacnes?
Tak kdyz jdu treba k tchýni a jde kourit tak bych si taky zapálila, ted ale ona moc nekouří jak tam jsem.. Doma jsem nekouříla přítel je nekuřák jen kdyz jsem sla ze psem tak jsem si zapálila a v praci…ale ted vubec kdyz jdu ven vemu si orbitku a vse je ok ![]()
To mám to samí..když jde máti kouřit..mám naučenou tendenci jít s ní..no tak chodím s ní, ale nekouřím.. ![]()
Čus, tak já jsem kouřila dost, přestala jsem postupně někdy koncem října, a teď je mi blbě, jen si na to vzpomenu, naštěstí… a těch peněz, co to stálo… teď si nemůžu vypít ani blbý kafe, ačkoliv před těhu jsem pila tak tři čtyři denně. přestalo mi to chutnat… jinak ty vztahy s přítelem/manželem jsou někdy na prd, ale asi všude je něco… u nás jsou taky problémy, ale nechce se mi to rozebírat, každopádně jsem brala antidepresiva i kvůli tomu… ale ted jsem musela přestat kůli těhu a moc ideální to teda neni, ale zdraví mimise je přednější.