Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Clarkia No taky by mě zajímalo, jak k tomu došlo
používala jsem ho dva roky v pohodě a najednou // ![]()
@poprvé těhulka Právě, že těch případů je tolik, že se je budu bát používat po porodu, jelikož třetí dítě už nechci. ![]()
@Clarkia Taky jsem myslela, že je to spolehlivé, ale jak je vidět, tak ne :/ hormony nemůžu a kondom taky ne, tak by mě zajímalo, co budu po porodu užívat :/
@poprvé těhulka píše:
@Clarkia Taky jsem myslela, že je to spolehlivé, ale jak je vidět, tak ne :/ hormony nemůžu a kondom taky ne, tak by mě zajímalo, co budu po porodu užívat :/
Tak kondom je pro mě jak nic, „díky“ němu máme syna. ![]()
No já jsem taky strašpytel co se antiko týče
po 2 dětech už další nechci ani omylem a prášky papat až do přechodu se mi nechce. Kondoby dobrý, ale 2 roky to stačilo…pharmatex jsem měla jen krátce při kojení, dál bych měla strach z nespolehlivosti…takže jsem šla do Mireny ![]()
@Clarkia píše:
Jak to holky děláte?My ho používali fakt těch 5 let, a spolehlivost 100%. A přitom, když jsem pak chtěla otěhotnět, povedlo se 3× během 5ti měsíců (z toho 2× samovolný potrat).
u nás taky 100% spolehlivost, protože okamžitě, jak jsem vysadila, tak jsem otěhotěla (2×)
Za sebe taky nedoporučuju. Jsem v 7tt
a jinak pálení měl manžel. Používali jsme gel
@kissi manžela to pálilo asi 2 dny. Ale taky sis mohla zavést infekci.. skočila bych si na gyndu možná
@Anonymní píše:
@kissi manžela to pálilo asi 2 dny. Ale taky sis mohla zavést infekci.. skočila bych si na gyndu možná
Tam jdu v ponděli, jak to řešit do té doby?
Já bych zkusila sáhnout zatím jako záchranu po bílém jogurtu. ![]()