Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
třeba hledá v pravidlech pravopisu aby nás mohla utřít s jistotou ![]()
Jak stádo potrefených, s prominutím…
Myslím, že zakladatelka psala o hrubkách v článcích. A je dle mého dost pro ostudu, když jsou plné hrubek, přitom mají ambice jakési odbornosti a jsou tu pro širokou veřejnost…
Ti fogo!
Dyzkuze založená any ne přet hodynou a uš má 4 strani!
Dobrý
![]()
Jé to je dobrý,první příspěvek a hned takhle urejpanej
.
Dát na radu zakladatelky,tak se tady budem ptát a radit si jen se slovníkem spisovné češtiny.Pokud budu potřebovat pomoci,budu radši za příspěvek s gramatickými chybami co mi ale pomůže,než když bude gramaticky správně a nepomůže mi.A u kecacích diskuzích to už vůbec neřeším.
Betty1981 píše:
Myslím, že zakladatelka psala o hrubkách v článcích. A je dle mého dost pro ostudu, když jsou plné hrubek, přitom mají ambice jakési odbornosti a jsou tu pro širokou veřejnost…
A jo..článcích..
Tak jestli to nebude tím ,že ty články asi nikdo nečte a všichni jen kecaj..
![]()
Takže to bylo rýpnutí do adminů.ohohoooo
Betty1981 píše:
Taky si myslím, že zakladatelka myslela články. Ale radši si přečtu článek, kde jsou chyby a něco se z něj dozvím. Než článek, který je gramaticky správně ale bez obsahu.
Lizbeth píše:Betty1981 píše:
Myslím, že zakladatelka psala o hrubkách v článcích. A je dle mého dost pro ostudu, když jsou plné hrubek, přitom mají ambice jakési odbornosti a jsou tu pro širokou veřejnost…A jo..článcích..
Tak jestli to nebude tím ,že ty články asi nikdo nečte a všichni jen kecaj..![]()
![]()
Takže to bylo rýpnutí do adminů.ohohoooo
Betty tak at napíše autorům článku,a né nám,my s tím nic neuděláme.A jak vidím,nikdo si tady s chyb neláme hlavu,spíše se na tom trochu smějeme.
achjo se urazil a zabalil to tady, takové vojsko proti sobě už neodolá
achjo píše:
Překlepy se můžou vyskystnout (perislaltika), ale napsat hned v úvodním článku těhotenství: v malé pánvY, cigaretové Splodiny atd. je naprosto nepřípustné. Má cenu číst dál? Nemyslíte, že to sráží důvěryhodnost stránek?
Ať koukám jak koukám i Achjo má chybu..Ale překlepy toleruje..
No já se musím ACHJO zastat, ty hrubky mi taky vadí. A to dost. Je pro mě nepochopitelé, že někdo může napsat, že se mu gramatika vykouřila za ty roky z hlavy. To jsou základy, které by se zapomínat neměly. Kdyby mi spisovná čeština nic neříkala, určitě se s ní nebudu nikde prezentovat, propadla bych se hanbou. Diskuse, začínající hromadou hrubek, nečtu dál, opravdu u mě zakladatelka ztrácí. Ale to je můj názor, určitě mě ubombardujete jako zakladatelku. No do toho, na svůj názor má podle vás nárok jen ten, kdo je ve většině. Nechápu, proč čtete a reagujete na příspěvky, které od základu odsuzujete jako nesmyslné. Asi vám za tu reakci stojí
A o tom to je ![]()
PS: mít v příspěvku překlepy je něco jiného, to se stane
Jo hrubky mi vadi cim dal vic, hlavne teda ty moje…je to se mnou cim dal horsi
Mam pocit, ze to nejak souvisi s detma
Takze ja bych sla po pricine…
Ty jeste neco uvidi teda… to jeste nezazily…!
No uz mi podobna diskuze chybela, neni nad to, se ob den dva poradne vykecat!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zakladatelko pojd se podívat kolik tady máme chyb:-)