Pít kávu můžeme i v těhu i při kojení!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17014
30.10.12 18:32
@Seizdra píše:
Hele taky mě to napadlo :D asi to je pro ni citlivý téma, ono přijít na něco co každej jinej ví je záběr na psychiku. A co kdyby ji každej obtěžoval ať vymyslí další objev?
:potlesk: :palec:
  • načítám...
sterezie
30.10.12 18:34
@alenka84 píše:
Tak to mě taky hned praštilo do očí :roll: A ještě argumentovat tím, že nemá čas psát čárky ve větách…proboha

ten mě taky pobavil, evidentně nemá čas už od dob, co sem napsala poprvé 8)

• Upravit
sterezie
30.10.12 18:34

A zakladatelko, prosím, mě by ještě zajímalo jakže to je s tou robustou? :jazyk:

Příspěvek upraven 30.10.12 v 18:38

• Upravit
PaníKadrnožková
30.10.12 18:36

Milá Kristýno Tumpachová, na straně 3 této diskuze jsou pod sebou dva příspěvky, jeden od tumpach, ten je opravený na dva smajly a pod ním anonymní, to je smůla, že jsem si je přečetla, ještě než jsi to opravila a byly stejného znění ;)
Neblázni, kdyby ses tady neoháněla sprosťárničkama, tak by to byla celkem normální, relativně nudná diskuze. Takhle jsi nám rozsvítila podvečer :palec:

• Upravit
29730
30.10.12 18:37
@Kačus82 píše:
Milá Kristýno Tumpachová,…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
2282
30.10.12 18:38
  • načítám...
3957
30.10.12 18:38

Jen by mě zajímalo, odkud na to zakladatelka přišla. To s tou 100% arabicou. Protože já se sice o to zajímám jen letem světem (co mi přistane k uchu), ale o že pokud kávu v těhu jedině arabicu jsem ještě neslyšela.
P. S. co dnes není karcinogenní??

• načítám...
21848
30.10.12 18:39
@Kačus82 píše:
Milá Kristýno Tumpachová, na straně 3 této diskuze jsou pod sebou dva příspěvky, jeden od tumpach, ten je opravený na dva smajly a pod ním anonymní, to je smůla, že jsem si je přečetla, ještě než jsi to opravila a byly stejného znění ;)
Neblázni, kdyby ses tady neoháněla sprosťárničkama, tak by to byla celkem normální, relativně nudná diskuze. Takhle jsi nám rozsvítila podvečer :palec:
:D :mrgreen:
  • načítám...
sterezie
30.10.12 18:40
@Kačus82 píše:
Neblázni, kdyby ses tady neoháněla sprosťárničkama, tak by to byla celkem normální, relativně nudná diskuze. Takhle jsi nám rozsvítila podvečer :palec:

Máš bod za pozornost :potlesk: ale stejně to přeci není ona, jen si „vyopůjčila“ profil :lol:

• Upravit
19131
30.10.12 18:42
@Kačus82 píše:

Taky jsem přečetla jeden omylem neanonymní, než ho stačila smazat :mrgreen: Ale tak to víš, půjčila profil kamarádce, aby tady kamarádka mohla poučovat ženské na e-miminu o tom, že pijem špatné kafe :think: :think:

• načítám...
21848
30.10.12 18:43
@sterezie píše:
Máš bod za pozornost :potlesk: ale stejně to přeci není ona, jen si „vyopůjčila“ profil :lol:

No to je pravda. Hele nenahlásíme to přece jen radši adminum? Že se nebohe tumpach někdo naboural do profilu a teď z ní dělá blbce? :think: :mrgreen:

• načítám...
3370
30.10.12 18:45
@Seizdra píše:
No to je pravda. Hele nenahlásíme to přece jen radši adminum? Že se nebohe tumpach někdo naboural do profilu a teď z ní dělá blbce? :think: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
6256

Škoda, že tumpach nemá v profilovce pštrosa, mohla by strčit hlavu do písku :mrgreen: :mrgreen: Ale jinak nic ve zlým ;)

• načítám...
19131
@Seizdra píše:
No to je pravda. Hele nenahlásíme to přece jen radši adminum? Že se nebohe tumpach někdo naboural do profilu a teď z ní dělá blbce? :think: :mrgreen:

Tak teď jsem si málem poprskala monitor kafem, na které jsem po téhle diskuzi dostala neodolatelnou chuť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
sterezie

@Seizdra
Tak já už to nahlásila pár stran zpět :oops:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí