Pít kávu můžeme i v těhu i při kojení!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19131
30.10.12 19:08
@sad 1 píše:
aha, to jsem zas někam vlezla :lol: :lol: :lol: no nic, už mizím, mám ráda Nescafé :pankac: :pankac: :pankac:

to my tady asi skoro všichni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3957
30.10.12 19:09
@alenka84 píše:
no asi si někde dávají s tumpach 100 % arabicu :think: :think: :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
sad 1
30.10.12 19:09

Co máte s tumpachem…toho vídám v disksuích často, nechce se mi to ztady všechno číst, ale chci mít přehled :lol: :lol: :lol:

• Upravit
21848
30.10.12 19:10
@sad 1 píše:
Co máte s tumpachem…toho vídám v disksuích často, nechce se mi to ztady všechno číst, ale chci mít přehled :lol: :lol: :lol:

Tak to ti poradím ať si to precteš :D

• načítám...
1469
30.10.12 19:11

@sad 1 Asi má kamarádku, co jí leze na počítač a asi i houbičky a vůbec nic neví :nevim:

• načítám...
19131
@sad 1 píše:
Co máte s tumpachem…toho vídám v disksuích často, nechce se mi to ztady všechno číst, ale chci mít přehled :lol: :lol: :lol:

no omylem se prokecla a odanonymnila jeden svůj příspěvek (co psala evidentně zakladatelka), pak ho smazala. A tvrdila, že z jejího profilu píše kamarádka, co je pravda nevíme :nevim:

• načítám...
13770
@mekkinka píše:
nevím, jestli narážela na finance… ale asi spíš na,,nevzdělanost,,? :nevim: :nevim:

To nevim, mozna na oboji? :nevim: Ale to je jedno, nelibi se mi, jeji zpusob argumentovani. Takhle nikoho nemuze presvedcit, kdyz to napise tak rejpave :mrgreen:

• načítám...
29730
30.10.12 19:12
@sad 1 píše:

Tumpach porada kofeinovy orgie a nejak se ji to vymklo z rukou…
:mrgreen:

• načítám...
sad 1
30.10.12 19:14

Díky za osvětu, navrhuju odtajnit :lol: :lol: :lol:

Sakra tady to zase žije, kam vlezu poslední dobou, tam to žije…no a po chvíli uzamčeno :lol: :lol: :lol:

• Upravit
10978
30.10.12 19:38

Super diskusia :potlesk: :potlesk: v pití kávy som sice nescabarbar, ale dnes ma tumpach pobavila :palec: si jednička dúfam, že náv v dohľadnej dobe urobíš osvetu ešte o niečom, alebo zavolaj nejakú kamošku, aby ti pomohla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
627
30.10.12 19:49
@Anonymní píše:
fuj pikolo, preso to neeexistuje, a kava není tak silná jak si myslíte :-) sbohem!! :) :)

me spis prijde ze sem se nekdo akorat prisel pohadat a vyhecovat to tady :nevim: :nevim:

• načítám...
sad 1
30.10.12 19:51

Tak jsem dočetla. Ajajaj, to je zase fiasko :lol: :lol: :lol: Podobné mojí nedávné oblíbené diskusi, kde také jedna anonymní poučovala maminky, no a následně byla odtajněna :lol: :lol: :lol:

• Upravit
PaníKadrnožková
30.10.12 19:56
@sad 1 píše:
Tak jsem dočetla. Ajajaj, to je zase fiasko :lol: :lol: :lol: Podobné mojí nedávné oblíbené diskusi, kde také jedna anonymní poučovala maminky, no a následně byla odtajněna :lol: :lol: :lol:

jojo, tu si pamatuju, to bylo taky výživné ;)

• Upravit
15074
30.10.12 19:58

Koukám, že je dobře, že kafe nepiju. Ale určitě by diskuze o čaji probíhala podobně:-)

• načítám...
23847
30.10.12 20:28

A jak se tu furt všechny znalkyně oháněj arabicou, tak 100% arabica - nemletá v zrnkách se dá koupit v kdejakým hypáči tak do 100Kč/250g, což je mrzký peníz :mrgreen: Otázka je, kdy to bylo upraženo a z jakýho skladu že to bylo zameteno, hlavně, že mi chutná. Mno ale jistota není ani u té předražené biobio kávy, že.

No doprčit, na*raly jste mně :mrgreen:, kvůli vám si jdu udělat dneska asi tak pátý kafe - turka ze stoprocentní arabicy :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100