Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Gina108 píše:
No jasně, je to ekologický způsob přípravy, ovšem vhodný spíš pro pány - neušpiní se hrníček![]()
To je právě vhodný pro dámy, že ho nemusejí mejt
Anonymní - když už chceš poučovat (o kávě), douč se psaní čárek a formulaci vět… ![]()
@girlie sage píše:
to je vidět a okolí to ještě kolem tebe zvládá??
zřejmě ne, proto je tady ![]()
@sterezie píše:
Promiň, ale nikdo tu o Tvoje poučování nestojí
super mějte se tu hezky holky a mluvte si tu třeba i o nečem v zadní části a je mi to fuč nashle skončila jsem pá pá pá pá zakladatelka
@Anonymní píše:
no ale kde zže no ale vpohodě
nemluvit řečí tveho kmene.
Co tím chtěl básník říct ![]()
Ráda bych se poučila. ![]()
Tak co jsem kdysi viděla v pořadu o maminkách a miminkách na Barandově, tak tam mluvil přímo doktor a říkal, že 1 káva v těhu denně, ale nesmí být silná o kvalitě neříkal vůbec nic. A dřív se (dle zakladatelky) taky pily jen hnusy (dříve existoval pouze turek a pouze jedna značka), a taky ženské byly. Já si sem tam dám slabšího turka, ale rozhodně to není ta 100% arabica. A někdy si dám Velvet. Moje sestřenka (vystudovaná zdrav. sestra) taky v těhu pila obyčejného turka (samo slabšího) a má zdravou holčičku.
@Nainuva píše:
zřejmě ne, proto je tady
no taky bych s ní na kafe asi nešla
![]()
@mekkinka píše:
Anonymní - když už chceš poučovat (o kávě), douč se psaní čárek a formulaci vět…
já píšu v rychlosti, nemam čas se zabývat čárkami, pá?, užij si den.
@Anonymní píše:
super mějte se tu hezky holky a mluvte si tu třeba i o nečem v zadní části a je mi to fuč nashle skončila jsem pá pá pá pá zakladatelka
IQ tykve, ale docela jsem se pobavila.
@Anonymní píše:
Technologie odstraňování kofeinu probíhá dvěma způsoby. Jedním se kofein odstraňuje pomocí organických rozpouštědel, zelené zrno se nejprve napaří, aby se rozevřelo a usnadnil se tak průnik rozpouštědla, ve kterém se zrna namáčí a tím nastává vyluhování kofeinu. tak a tady mnamku bezkofeinové akavičky fajnové káva ne
Myslím, že sis vzala moc k srdci tu FB kampaň na osvětu kávy v ČR, doporučuju jíz si zvedat ego někam jinam, pochybuju, že mámy na mateřský jsou ta správná cílová skupina, co bude kupovat drahou kávu..
(Jo a taky mě zajímá, v čem pereš, co vaříš..
)
@Anonymní píše:
Technologie odstraňování kofeinu probíhá dvěma způsoby. Jedním se kofein odstraňuje pomocí organických rozpouštědel, zelené zrno se nejprve napaří, aby se rozevřelo a usnadnil se tak průnik rozpouštědla, ve kterém se zrna namáčí a tím nastává vyluhování kofeinu. tak a tady mnamku bezkofeinové akavičky fajnové káva ne
to jsi někde okopírovala? páč ty ve větách čárky nepíšeš…
![]()
@asha píše:
Cha, zase jedna anonymni hrdinka… co jen s tim…![]()
![]()
Hahá, že by si růžovka přečetla něco o přípravě kávy?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat