Pláč v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
9.12.10 14:31

Tak byl u nás doktor (v šestinedělí jezdí na kontrolu domů) a je to kojenecká kolika. Takže ten pravidelný večerní pláč je od bolení bříška..KOupili jsme kapky Sab Simplex a dnes večer je poprvé použijeme, tak jsem na to zvědavá. Včera opět hysterický 3 hodinový pláč naší lásky. Celou dobu jsem ji držela v rukou. Tak třeba n 10 minut usnula, 15 min. plakala, 5 min. usnula, 1/2 hodiny plakala…po třech hodinách se napapala a spinkala jak dudek.
Kapky ji dám večer a hned začnu kojit, měla by mít okamžitou úlevu…Tak ji to snad pomůže…uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.12.10 14:36

Já sab simplex dávala před každym kojení.Držim palce ať vám pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.12.10 15:15

takže ho můžu dát i třeba 3× denně 10 kapek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.12.10 17:45

já ho dávala víckrát.Neni to nic návykovýho,bylo mi vysvětleno,že pouze projede střevem vezme sebou nahromaděný plyn a vyjde v podobě prdíků :wink: Jak říkám před každym jídlem se může dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
9.12.10 19:15

tak přeju ať vám kapičky pomůžou, nám nezabraly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.12.10 19:41

no tak jsem zvědavá, kéž by zabraly,moc moc se modlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.12.10 19:44

Nám pomohl až baby calm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
10.12.10 20:02

sab simplex pomohl!!! děkuji jeho výrobci!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
10.12.10 20:07
petratavali píše:
Tak byl u nás doktor (v šestinedělí jezdí na kontrolu domů) a je to kojenecká kolika. Takže ten pravidelný večerní pláč je od bolení bříška..KOupili jsme kapky Sab Simplex a dnes večer je poprvé použijeme, tak jsem na to zvědavá. Včera opět hysterický 3 hodinový pláč naší lásky. Celou dobu jsem ji držela v rukou. Tak třeba n 10 minut usnula, 15 min. plakala, 5 min. usnula, 1/2 hodiny plakala…po třech hodinách se napapala a spinkala jak dudek.
Kapky ji dám večer a hned začnu kojit, měla by mít okamžitou úlevu…Tak ji to snad pomůže…uvidíme…

Z vlastni zkusenosti.. Sab Simplex vubec nepomahal… kup si probioticke kapky Bio Gaia, u nas stoji 600, ale na webu se daji sehnat za 300kc, jsou ze Slovenska, kape se kazdy den 5kapek a musim rict, ze SUPEEEER, od doby co jsme kapaly do 3mesicu veku nasi Viktorky.. tak jsme neznaly bolest briska! Fakt doporucuju, vyplati se do nich investovat! Kdybych mela dalsi dite, tak kapu jedine toto. Jedine co by te mohlo zarazit je, ze (ted nevim jestli to nereknu opacne ), ale kdyz mas Slovenske, tak je v navodu napsano, ze muzes kapat od 3mesicu a na ceskem navodu, ze od 1ukonceneho… hrozne jsem to resila a pak se dozvedela, ze je to jak to ktere min. zdravotnictvi schvalilo… no kazdopadne znam vice maminek co to kapaly a spokojene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.12.10 20:08
petratavali píše:
sab simplex pomohl!!! děkuji jeho výrobci!!!!!!

Tak to je skvělý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
10.12.10 20:08

jeste jsem chtela rict, ze BIO GAIA se pouzivaji jako prevence pred olenim a ne jako SS az kdyz boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.12.10 13:42

já bych ho taky nenechala plakat.
Pláče protože mu něco schází..Až bude umět mluvit řekne ti to.Teď bych ho brečet nenechala. Malý taky plakal a ještě někdy pláče ale pomale se to odnaučuje.. Ale trápit ho kvůli režimu..je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čaver
17.12.10 14:00

Ahoj, měli jsme to podobné. U prsu mi nespala, to se jí moc nelíbilo a nelíbí do teď (je jí 5 měsíců). Nosili jsme na rukách, dokud neusnula - trvalo to cca 2,5 měsíce. Malá trpěla prdíkama a tichým refluxem, takže řičela, řičela, řičela celé dny a večery, pak většinou vyčerpáním usnula v ruce a opatrně s ní pak do postýlky :o)) Chce to trpělivost - pokud trpíte prdíkama, zkus probiotické kapičky (jsou dost drahé), neba Gastrotuss baby (to je novinka na trhu) nebo od Valosunu Lactobacílky Baby Bifi+. Mimo Gastrotussu mám dobrou zkušenost. Co se mi vyplatilo - už jako maličkou jsem nasazovala večerní režim a držím ho do teď - každý den vykoupat, nakojit, dát do postýlky, pusinku, pustit ukolébavku nebo kolotoč a chodit kontrolovat. Fakt se nám to upravilo. Pokud brečí délé jak 10 min, holt vyndat z postýlky a konejšit. Je moc maličká - jo a nechat v zavinovačce, aby cítila bezpečí. Neboj, ono se to upraví. My jsme měli cca 2 měsíce krásné noci a teď je malá co hodinu vzhůru. Takže to je jednou nahoru, jednou dolu.

• Citovat
  • Upravit
1
17.10.22 12:12

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat mám 9 měsíčního chlapečka přes den krásne spí v postýlce sám klidně i 2hod neni problém když je unevany jinak kolem te hodinky hodinky a půl pospi nemusím tam ani být nic zapnu chuvicku a spinka ale když nastane večer a polozim ho do postýlky tak do půl hodiny pláč a nejde ho tam dat když jo tak zase zachvilku hned place když ho dam k sobě tak je klid hned usne a spi (sice nám poslední dobou knoura v noci ne každou noc jakoby ho něco trápilo ale spi ) nemá někdo zkušenost proč to přes den jde a v noci ne děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí